Τι είπε ο Ρονάλντο για την υπόθεση βιασμού Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2018 13:02

Η υπόθεση με την κατηγορία που αντιμετωπίζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο περί βιασμού, πίσω στο 2009 συνεχίζεται, με τη φερόμενη ως θύμα του να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα. Μέσω του περιοδικού Der Spiegel, το θέμα για το οποίο κατηγορεί τον σούπερ σταρ της Γιουβέντους η 34χρονη δασκάλα, Κάθριν Μαγιόργκα, έχει αρκετές λεπτομέρειες τις οποίες θα πρέπει είτε να δικαιολογήσει, είτε ν αντικρούσει ο Πορτογάλος, όπως το έκανε και το μεσημέρι της Κυριακής σε live video στα social media κάνοντας λόγο για fake news.

Σύμφωνα με την εν λόγω δεσποινίδα, ο βιασμός έλαβε χώρα σε τουαλέτα δωματίου σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας, όταν εκείνη είχε μπει για να βάλει το μαγιό της, έχοντας αποδεχθεί πρόταση του Ρονάλντο να συμμετέχει σε πάρτι που πραγματοποιούσε φίλος του σε σουίτα με πισίνα. Τότε, βάσει πάντα των ισχυρισμών της Μαγιόργκα, ο Κριστιάνο όρμησε στην τουαλέτα και την ανάγκασε να συνευρεθούν ερωτικά και στη συνέχεια... της ζητούσε συγγνώμη, λέγοντάς της πως κατά 99% ο χαρακτήρας του είναι καλός, όμως δεν γνωρίζει για το 1% που απομένει...

Εκείνη, βέβαια, παραδέχεται ότι είχε αποδεχθεί τη συμφωνία, ώστε να μη μιλήσει ποτέ για το περιστατικό, έναντι 288.000 λιρών, ενώ μάλιστα, της απαγορεύθηκε να αναφέρει οπουδήποτε το όνομα του ποδοσφαιριστή, κάτι για το οποίο επίσης συμφώνησε.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε στο Der Spiegel η καταγγέλλουσα, φοβήθηκε λόγω της δημοτικότητας του Κριστιάνο και γι' αυτό δεν μίλησε τόσα χρόνια, ενώ έκανε λόγο για ποσό που τη βοήθησε να ακολουθήσει ψυχολογική θεραπεία, έχοντας καταφύγει στο αλκοόλ και κάνοντας σκέψεις μέχρι και για αυτοκτονία τις ημέρες που ακολούθησαν τον φερόμενο βιασμό.

Βάσει πληροφοριών, τις οποίες όμως δεν έχει επιβεβαιώσει το περιοδικό, μέσω του οποίου η Μαγιόργκα καταγγέλλει τον CR7, ο τελευταίος, στις διαπραγματεύσεις μαζί της, ώστε να εξαγοράσει τη σιωπή της, φέρεται να είχε αναφέρει στο νομικό επιτελείο που τον εκπροσωπούσε ότι «η όλη ιστορία διήρκησε 5-7 λεπτά και ναι, έλεγε ότι δεν ήθελε, αλλά έδειχνε διαθέσιμη... Δεν μου παραπονέθηκε, ούτε είπε ότι ήταν άγρια η συμπεριφορά μου».

Πηγή: gazzetta.gr