Ιωνικός: «Ταύρος» ο Φώτης Βασιλόπουλος - Πονάει αλλά θα παίξει το Σάββατο στην Καρδίτσα Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019 17:25

Καρδιοχτύπησαν το περασμένο Σάββατο στον Πλάτωνα. Όχι, λόγω της εξέλιξης του ματς καθώς ο Ιωνικός είχε καθαρίσει από νωρίς το ματς με το Ψυχικό, αλλά για τον Φώτη Βασιλόπουλο.

Ο ρέκορντμαν της Α2, που έσπασε το ρεκόρ με τις περισσότερες ασίστ (σ.σ. 22) στην κατηγορία, στο ματς κόντρα στον Εθνικό, μπήκε στο… «στόχαστρο» του σέντερ του Ψυχικού, Diallo Alfa.

Σε μία διείσδυση του Έλληνα guard προς τη ρακέτα του Ψυχικού, ο Diallo αποφάσισε να μπει πολύ δυνατά στη φάση, με αποτέλεσμα ο Βασιλόπουλος να πέσει στο έδαφος πιάνοντας τον προσαγωγό του. Όλοι κράτησαν την ανάσα τους καθώς ο 32χρονος είναι ένα από τα κινητήρια «γρανάζια» του Ιωνικού και τη φετινή σεζόν, και ιδιαίτερα αγαπητός στη Νίκαια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πόδι του Φώτη Βασιλόπουλου πρήστηκε και κάνει θεραπείες αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα δώσει το «παρών» στην εκτός έδρας αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου στην Καρδίτσα για τη 14η «στροφή» του πρωταθλήματος της Α2.