Όλα παίζονται το Γενάρη Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2017 11:34


Μήνας πραγματικά κομβικής σημασίας για την πορεία της ελληνικής οικονοµίας αλλά και για τις εξελίξεις στο εγχώριο πολιτικό σκηνικό, αναµένεται να είναι ο Ιανουάριος του 2017.

Αλλωστε, το έχει ο ΣΥΡΙΖΑ µε τους Γενάρηδες: Γενάρη (του 2015) έγινε η µεγάλη ανατροπή, Γενάρη (φέτος) θα «κλειδώσει» η µεγάλη αλλαγή

Κυριάκο (και καναλάρχες), σήµερα τι ώρα καταστρεφόµαστε;

249 3

Συνεχίζει να καταστροφολογεί η ΝΔ. Και από πίσω της, ακριβώς το ίδιο επιµένουν να κάνουν και τα κανάλια.

Χωρίς δισταγµό και χωρίς αναστολές. Και κυρίως χωρίς λογική!

Ετσι όπως το πάνε, θα βρεθούν πολύ σύντοµα µπροστά σε µια διπλή ταυτόχρονη εξευτελιστική ήττα, που θα αποδεικνύει περίτρανα την εθνική τους µιζέρια! Και αυτό θα συµβεί σε περίπτωση που κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση (που θα κλείσει).

διαβάστε ολόκληρη την ανάλυση Στο ΧΩΝΙ που κυκλοφορεί, εκτάκτως λόγω των Θεοφανείων, από το Σάββατο


249 prosfora
SUPER ΧΡΗΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 2 ΠΑΚΕΤΑ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ Το ΧΩΝΙ!

Εκτάκτως από το Σάββατο λόγω της αργίας των Θεοφανείων, στην ειδική του έκδοση (των 2,50 ευρώ), Το ΧΩΝΙ προσφέρει ένα σετ με δύο πακέτα επώνυμα χαρτομάντηλα, για να είστε πάντα «οπλισμένοι» με τα... απαραίτητα της εποχής!

Αυτό το Σάββατο προμηθευτείτε τα χαρτομάντιλα της Kleenex και «εφοδιάστε» μικρούς και μεγάλους! Το ΧΩΝΙ με την προσφορά θα βρίσκεται στα περίπτερα όλης της χώρας μέχρι τη Δευτέρα

διαβάστε περισσότεραedf4c84cd0a3933355eec5cd16a9ed2d XL

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΡΙΤΕΣ: «Καταψύχουµε το ψωµί για να µην ξεµείνουµε»

Σε αντίξοες συνθήκες ζουν οι κάτοικοι σε αποµακρυσµένα σηµεία, αντιµετωπίζοντας προβλήµατα στη µετακίνηση και την τροφοδοσία

Ελλάδα δεν είναι µόνο η Αθήνα και τα µεγάλα αστικά κέντρα.

Είναι και τα ακριτικά µέρη της χώρας µας, όπου τα προβλήµατα που αντιµετωπίζουν οι µόνιµοι κάτοικοί τους, παραµένουν άγνωστα µε το πέρασµα των ετών. Μία περιήγηση σε οκτώ προορισµούς της χώρας µας, τόσο κοντά αλλά ταυτόχρονα και τόσο µακριά από την πρωτεύουσα και τις µεγάλες πόλεις, δίνει το στίγµα της δύσκολης καθηµερινότητας των ακριτών.

δείτε το συγκλονιστικό ρεπορτάζ Στο ΧΩΝΙ243 4
Χαµένοι κεντροαριστεροί, µόνοι ψάχνουν...

Τρόπο πολιτικής επιβίωσης αναζητούν τα παλαιά στελέχη της εποχής Σηµίτη αλλά και Βενιζέλου, µε το βλέµµα στη δηµιουργία νέου κόµµατος.

Σε δύσκολη θέση η Φώφη Γεννηµατά

Χίλια κοµµάτια είναι πια η λεγόµενη Κεντροαριστερά και µια σειρά πολιτικών, οι οποίοι δεν κατάφεραν να εκλεγούν ούτε βουλευτές, πιστεύουν ότι µπορούν να ανακάµψουν και να δηµιουργήσουν ένα κοµµατικό φορέα ελκυστικό για τους ψηφοφόρους.

διαβάστε τη συνέχεια Στο ΧΩΝΙ249 5

ΕΝΙΑΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ: Μειωµένες εισφορές για τους πολλούς µε το νέο υπερ-ταµείο!

«Θωρακίζονται» οι ασθενέστεροι ασφαλισµένοι, µειώνονται έως και 23% οι εισφορές στον ΟΓΑ.

Σχεδιασµός του υπουργείου Εργασίας για πληρωµή όλων των εκκρεµών εφάπαξ και όλων των εκκρεµών µερισµάτων µέχρι 31 Δεκεµβρίου 2017

Σε νέα εποχή µπήκε οριστικά το ασφαλιστικό σύστηµα της χώρας, καθώς από 1η Ιανουαρίου ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) είναι γεγονός.

δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ Στο ΧΩΝΙ (κυκλοφορεί, εκτάκτως, από το Σάββατο)4609043

Τουρκικά «αγκάθια» στο δρόµο για τη Γενεύη

Υψηλή εκπροσώπηση αναµένεται από όλες τις πλευρές στη Διάσκεψη που αρχίζει την Πέµπτη.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον «κοιτά» το Λονδίνο προς τη Λευκωσία. Δύσκολη περίοδο διανύει η Αγκυρα

Σε ρυθµούς Γενεύης θα κινηθεί την ερχόµενη εβδοµάδα η κυβέρνηση, καθώς οι διαπραγµατεύσεις για το Κυπριακό µπαίνουν στην τελική ευθεία µε τη Διάσκεψη για την Κύπρο, που θα ξεκινήσει την Πέµπτη.

δείτε τη συνέχεια Στο ΧΩΝΙ


katsis

ΑΡΘΡΟ του Μάριου Κάτση: Σταθερά βήµατα προς την αλλαγή

Το κλείσιµο της δεύτερης αξιολόγησης χωρίς νέα µέτρα, η ένταξη στην ποσοτική χαλάρωση και η επαναφορά των συλλογικών διαπραγµατεύσεων είναι οι προϋποθέσεις για την συνέχιση της πορείας ανάκαµψης

Η αυγή ενός απρόβλεπτου και γεµάτου προκλήσεις έτους βρίσκει τη χώρα µας σε µια πολύ κρίσιµη καµπή, εντός ενός ασταθούς διεθνούς περιβάλλοντος.

ολόκληρο το άρθρο του βουλευτή Θεσπρωτίας με τον ΣΥΡΙΖΑ Στο ΧΩΝΙTO ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

cover249