Ποιος πληρώνει τα γούστα του Πατούλη; Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017 01:08


Μη χάσετε Το ΧΩΝΙ και αυτήν την Κυριακή: Τα γούστα πληρώνονται, αυτό είναι λαϊκό αξίωμα. Το ερώτημα, όμως, στην περίπτωση του κυρίου Πατούλη είναι... ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ!

Το Σκουρλέτειο χαρακτηρισµό «πασάς στα Γιάννινα» έχει βαλθεί να επιβεβαιώσει -µε τις αποφάσεις του- ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης.

Δεν είναι µόνο τα περίεργα οδοιπορικά (ακόµη και για το κέντρο της Αθήνας) ή η µίσθωση ιδιώτη οδηγού! Είναι ότι µετέτρεψε την ΚΕΔΕ και σε χρηµατοδότη του αγώνα κατά της κυβέρνησης! Ωπα, κύριε Δήµαρχε…

PATOYLHS2

Αυτή η καταγγελλόµενη χρησιµοποίηση της ΚΕΔΕ «για προσωπικούς και ιδιοτελείς σκοπούς» είναι που αποτέλεσε την αφορµή για το ρεπορτάζ που θα διαβάσετε αυτήν την Κυριακή Στο ΧΩΝΙ.

Διότι διαβάζοντας όλο αυτό το διάλογο µεταξύ κυβέρνησης και Πατούλη την προπερασµένη βδοµάδα, µάς ήρθε στο µυαλό µια παλιά πληροφορία, που έλεγε ότι ο γαλάζιος Γιώργος Πατούλης είχε µετατρέψει την ΚΕΔΕ πέρυσι σε χορηγό του -ξεκάθαρου αντικυβερνητικού- κινήµατος της γραβάτας, των µεγάλων πορτοφολιών της χώρας, δηλαδή!

Δείτε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ Στο ΧΩΝΙ!


Δείτε, ακόμη, Στο ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή:Ένα CD γεμάτο θάλασσα, παράδοση και έρωτα: ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ μαζί με Το ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή!

12cover 259

Mε αφορμή την επέτειο των 70 ετών από την απελευθέρωση των Δωδεκανήσων: Αυτήν την Κυριακή, Το ΧΩΝΙ κυκλοφορεί σε όλη τη χώρα με ένα cd αφιερωμένο στα λατρεμένα Δωδεκάνησα!

ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ: Δεκαπέντε παραδοσιακά τραγούδια από τα κυριότερα νησιά των Δωδεκανήσων με την υπογραφή του Μανώλη Κόττορου!

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩO Παύλος Πολάκης Στο ΧΩΝΙ: «Θα τους βγάλουµε τις µάσκες για να αποκαλυφθούν τα εγκλήµατα»

polakis

Τις... µάσκες από τους υπουργούς Υγείας, που «διέπραξαν εγκλήµατα» σε βάρος του ελληνικού λαού, υπόσχεται να βγάλει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Στη συνέντευξη που παραχωρεί Στο ΧΩΝΙ, ο κ. Πολάκης επαναλαµβάνει πως περίπου το 1/3 του δηµόσιου χρέους της χώρας, προέρχεται από µαύρο χρήµα, το οποίο διακινήθηκε στο χώρο της Υγείας την τελευταία 20ετία, ενώ ξεκαθαρίζει ότι τα νοσοκοµεία, πλέον, δεν έχουν χρέη.

μη χάσετε τη συνέντευξη του Παύλου Πολάκη Στο ΧΩΝΙ αυτήν την ΚυριακήΤα αντίµετρα και η γαλάζια αντι-λογική

ND

Πλήρως ακατανόητη παραµένει η στάση τόσο της αντιπολίτευσης όσο και των τηλε-«συναδέλφων», που επιµένουν να παραποιούν την πραγµατικότητα… Αραγε µέχρι πότε;

«Φανταστικό µέγεθος», «ψέµατα», «παραµύθια» είναι µερικές µόνο από τις διατυπώσεις που χρησιµοποιεί η αντιπολίτευση για τα αντίµετρα, που πέτυχε η ελληνική πλευρά στη διαπραγµάτευση για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης. Και φυσικά, το ίδιο λένε και τα κανάλια.

Οτι τα µέτρα λιτότητας θα ισχύσουν δεδοµένα αλλά τα αντίµετρα µόνο υπό προϋποθέσεις. Αυτό λένε –µε πολύ χειρότερα λόγια- από την πρώτη στιγµή οι καταστροφολόγοι, µάλιστα µε αυξανόµενη ένταση, όσο πλησιάζουµε στο τέλος.

διαβάστε αυτήν την Κυριακή Στο ΧΩΝΙ την ΑΛΗΘΕΙΑ.Τυπική διαδικασία πλέον το κλείσιµο της αξιολόγησης

eurogroup1

Στο τελικό στάδιο βρίσκεται η διαπραγµατευτική διαδικασία ανάµεσα στην ελληνική κυβέρνηση και τους δανειστές, προκειµένου να ολοκληρωθεί και να κλείσει η αξιολόγηση του ελληνικού προγράµµατος.

Και δεν είναι µόνο οι Ελληνες κυβερνητικοί αξιωµατούχοι που συµπεραίνουν κάτι τέτοιο... Ακόµη και ο Γερµανός υπουργός Οικονοµικών, Βόλφγκανγκ Σόιµπλε, εξέφρασε τις προάλλες την άποψη ότι είµαστε κοντά στο τέλος.

διαβάστε το πλήρες ρεπορτάζ Στο ΧΩΝΙOLAF Στο ΧΩΝΙ: «Γνωρίζουµε την υπόθεση του Κεφαλογιάννη»

kefalogiannis

Υπήρξαν ή όχι τα ηλεκτρονικά µηνύµατα µεταξύ των συνεργατών του Μανώλη Κεφαλογιάννη; Είναι πραγµατικά ή προϊόντα πλαστογραφίας, όπως υπονόησε στην απάντησή του Στο ΧΩΝΙ ο γαλάζιος ευρωβουλευτής;

Ενα είναι το σίγουρο. Οτι πλέον, µε την τροπή που έχουν πάρει τα πράγµατα, η αλήθεια θα αποδειχθεί περίτρανα.

δείτε το ρεπορτάζ Στο ΧΩΝΙ της ΚυριακήςΗ «προίκα» Αδωνι στη Novartis (και τα… φέσια στη φαρµακευτική δαπάνη)

GEORGIADIS

Χορός εκατοµµυρίων ευρώ για χάρη του ελβετικού κολοσσού - Ποιοι πολιτικοί έκαναν πλάτες στην εταιρεία και ο ρόλος των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

Τις χειρότερες µέρες της πολιτικής του σταδιοδροµίας διάγει ο Αδωνις Γεωργιάδης εξαιτίας των αποκαλύψεων για τη δράση του όσο ήταν υπουργός Υγείας επί κυβέρνησης Σαµαρά.

Τα σκάνδαλα Novartis και ΚΕΕΛΠΝΟ, που βρίσκονται στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης, έχουν σηκώσει µεγάλη... σκόνη και µόνο υπερβολή δεν είναι πως κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα η πολιτική καριέρα του αντιπροέδρου της Νέας Δηµοκρατίας.

ολόκληρο το ρεπορτάζ Στο ΧΩΝΙ αυτήν την ΚυριακήΤο ΧΩΝΙ συνεχίζει το μεγάλο οδοιπορικό του στην Ελλάδα και παρουσιάζει τα Δωδεκάνησα!

Clipb7777777oard01

Βρείτε στο πλούσιο πολυσέλιδο ένθετο:

- τις ομορφιές, τα αξιοθέατα, τις τοπικές κουζίνες και προτάσεις για τα νησιά των Δωδεκανήσων,
- τον παλμό της τοπικής κοινωνίας, τις τάσεις και τις πρωτοβουλίες της νεολαίας,
- τα σημάδια που άφησαν πίσω τους τα χρόνια της κρίσης,
- άρθρο του Χαράλαμπου Κόκκινου, αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου,
- τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης.Μη χάσετε για κανένα λόγο Το ΧΩΝΙ και αυτήν την Κυριακή!ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

cover 259s