8πλάσιο του στόχου το πρωτογενές πλεόνασμα του 2016! Σάββατο, 22 Απριλίου 2017 00:37


Οι σφαλιάρες στους καταστροφολόγους δεν έχουν τελειωμό! Ο στόχος ήταν 0,5% και πιάσαμε 3,9%. Άρα, τελικά η ελληνική οικονομία δεν καταστρεφόταν πέρυσι, όπως μας έλεγαν τα κανάλια;

Τι έχει να πει ο Άδωνις; Ο ΣΚΑΪ; Ο Κυριάκος;

Την περασµένη Κυριακή, Το ΧΩΝΙ στο πρωτοσέλιδό του έκανε την πρόβλεψη ότι σε ποσοστό επί του ΑΕΠ, το πρωτογενές πλεόνασµα θα κυµαίνεται από 3,8% ως 4,2%, πράγµα που σηµαίνει ότι θα βγει πάνω από 6,5 δισ. (θυμηθείτε ΕΔΩ).

Τελικά, µερικές µέρες µετά, ήρθαν και τα επίσηµα αποτελέσµατα της ΕΛΣΤΑΤ, που δείχνουν πρωτογενές 3,9% επί του ΑΕΠ για το 2016, δηλαδή 6,9 δισ. ευρώ.

Δηλαδή, το αποτέλεσµα που πέτυχε η ελληνική οικονοµία πέρυσι (3,9% επί του ΑΕΠ) φτάνει να είναι… 8πλάσιο του στόχου!!!

Μα, πώς είναι δυνατόν να συµβαίνει αυτό, ενώ όλο το 2016 τα κανάλια µας έλεγαν ότι η οικονοµία «έχει κολλήσει στη στασιµότητα», «ο προϋπολογισµός εκτελείται αρρωστηµένα», «καταστρέφεται» και «βουλιάζει στην ύφεση»;

Γυρίστε και το άλλο µάγουλο, καταστροφολόγοι... Και δεν τελειώσαµε µε το 2016! Γιατί έρχεται και η ανακοίνωση της Eurostat.

Αυτήν την Κυριακή μη χάσεις για κανένα λόγο Το ΧΩΝΙ. Για να ξέρεις την ΑΛΗΘΕΙΑ πρώτος...


Δείτε, ακόμη, Στο ΧΩΝΙ:Η λογική του Αδωνι… σκάει σαν καρπούζι!

264 3

Επένδυσαν στην καταστροφή, µα δεν τους βγήκε. Πίστεψαν ότι η ελληνική κυβέρνηση θα αποτύχει, µα πέτυχε. Πόνταραν στη σκληράδα του Σόιµπλε, αλλά και αυτός την τελευταία στιγµή υποχώρησε, αφήνοντας τους οπαδούς του στα κρύα του λουτρού.

Ταυτίστηκαν µε το ΔΝΤ και προσπάθησαν να κρυφτούν πίσω από την αδιαλλαξία του, αλλά στο τέλος υπό την πίεση των Ευρωπαίων υποχώρησε και αυτό! Και τελικά;

Κυριάκος, Αδωνις, Μάκης και Σία… έµειναν απροστάτευτοι τελείως! Τώρα, δεν έχουν πια από κάπου να πιαστούν! Δεν έχουν κάπου να ελπίσουν!

διαβάστε τη συνέχεια Στο ΧΩΝΙ αυτήν την ΚυριακήΝέα Δηµοκρατία και εργαζόµενοι… καµία σχέση!

mitsotakis

Ποια είναι η σχέση της ΝΔ µε την έννοια του εργαζόµενου; Καµία! Και δεν είναι µία, δεν είναι δύο, δεν είναι τρεις οι περιπτώσεις που το αποδεικνύουν.

Eίναι τουλάχιστον 15.000, όσες και οι απολύσεις που θα έρχονταν στην ελληνική κοινωνία, σε περίπτωση που έµενε στην εξουσία ο Σαµαράς, µε υπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Οπως χιλιάδες είναι ακόµη οι αποδείξεις των προηγούµενων ετών!

δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ Στο ΧΩΝΙΑπό τα τσεκούρια της ΕΠΕΝ... στην ηγετική οµάδα της ΝΔ, µία γραβάτα δρόµος

makis

Το θέμα αυτό γράφτηκε την Παρασκευή, 21 Απριλίου. Τι ταιριαστή ηµεροµηνία, πραγµατικά, για να γράψει κανείς για τον Μάκη Βορίδη. Χωρίς, µάλιστα, να έχει το φόβο µήπως τον προλάβουν οι εξελίξεις και έχει διαγραφεί από τη Νέα Δηµοκρατία µέχρι την Κυριακή, που θα πάει η εφηµερίδα στα περίπτερα.

Στο στόχαστρο του Μητσοτάκη είναι όσοι βάζουν στο στόχαστρο την ακροδεξιά παρέα χάρη στην οποία έγινε αρχηγός. Τα µέλη αυτής της παρέας είναι στο απυρόβλητο.

δείτε τον ακροδεξιό βίο και την... τσεκουράτη πολιτεία του Μάκη Βορίδη Στο ΧΩΝΙ αυτήν την ΚυριακήΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ: Συστήνονται Γραφεία Δικαιωµάτων Ασθενών

21213

Με στόχο την καλύτερη ενηµέρωση για την παροχή υπηρεσιών Υγείας, αλλά και την ισότιµη και καθολική πρόσβαση στο δηµόσιο σύστηµα Υγείας, συστήνονται τα Γραφεία Προστασίας Δικαιωµάτων Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας στα νοσοκοµεία του ΕΣΥ.

Σύµφωνα µε απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, στόχος του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού, είναι οι ασθενείς να λαµβάνουν ποιοτικές υπηρεσίες, αλλά και να δίνεται στις ευάλωτες κοινωνικές οµάδες ιδιαίτερη µέριµνα.

η συνέχεια του ρεπορτάζ Στο ΧΩΝΙΠέντε ρυθµίσεις Παππά για διαφάνεια στον Τύπο

2121

Με µια σειρά πρωτοπόρων και αναγκαίων ρυθµίσεων αλλάζει το χώρο του Τύπου και καθαρίζει τα φαινόµενα διαπλοκής το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενηµέρωσης.

Σύντοµα κατατίθεται σχετικό πολυνοµοσχέδιο

Η εντολή που έχουν τα στελέχη του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενηµέρωσης από τον υπουργό, Νίκο Παππά, είναι να µπει τάξη σε κάθε τοµέα της Ενηµέρωσης. Στόχος είναι να εκλείψουν οριστικά τα χρονίζοντα ζητήµατα διαφθοράς ή ακόµα και φοροδιαφυγής στο χώρο, πάντα µε σεβασµό στην ελευθεροτυπία και την ανεξαρτησία των επιχειρήσεων του κλάδου.

δείτε τη συνέχεια Στο ΧΩΝΙ


Ακόμη, μαζί με Το ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή στα περίπτερα όλης της χώρας:Και Πέππα το γουρουνάκι και σαμπουάν - αφρόλουτρο; Γίνεται; Ναι, με Το ΧΩΝΙ γίνεται!

264 1

Η εφημερίδα μας φέρνει αυτήν την Κυριακή, μαζί με κάθε φύλλο στην ειδική της έκδοση, ένα μοναδικό δώρο για πολλές - πολλές... μπουρμπουλήθρες, που θα γίνει ανάρπαστο τόσο από Τα Χωνάκια όσο και από τους γονείς τους.

Μαζί με κάθε φύλλο της εφημερίδας μας (στην ειδική έκδοση των 2,5 ευρώ) θα αποκτήσετε το νέο σαμπουάν - αφρόλουτρο της Πέππας, με άρωμα τσιχλόφουσκας, στη μεγάλη συσκευασία των 300ml.

Τώρα το μπάνιο των μικρών μας φίλων γίνεται πραγματική διασκέδαση παρέα με Το ΧΩΝΙ και την Πέππα το γουρουνάκι! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩTo πιο... ΜΟΔΑΤΟ ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή: Πολυσέλιδο ένθετο-αφιέρωμα στην 21η εβδομάδα μόδας της Αθήνας

264 2

Το ΧΩΝΙ βρέθηκε στην 21η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας στο Ζάππειο Μέγαρο, παρακολούθησε τις επιδείξεις μόδας και σας παρουσιάζει μερικές από τις καλύτερες στιγμές των Ελλήνων σχεδιαστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ
cov264