Οδοιπορικό στο Κιλκίς: Το ΧΩΝΙ, αυτήν την Κυριακή, στην καρδιά της Μακεδονίας! Τετάρτη, 03 Μαΐου 2017 21:22


Το ΧΩΝΙ στην  καρδιά της Μακεδονίας! Το Κιλκίς, η μακεδονική πόλη που κρατά επί αιώνες την ελληνικότητά της είναι η επόμενη στάση στο οδοιπορικό που κάνει Το ΧΩΝΙ σε όλη την Ελλάδα.

Η χώρα ετοιμάζεται να βγει από το σκοτεινό τούνελ των μνημονίων και Το ΧΩΝΙ συνεχίζει το οδοιπορικό σε όλη τη χώρα για να καταγράψει τις πληγές που άφησε πίσω της η εφιαλτική επταετία που προηγήθηκε.

Κάτοικοι, παράγοντες, δημιουργοί, επιστήμονες, καλλιτέχνες, αθλητέ δίνουν στο ραντάρ της εφημερίδας την πραγματικότητα του σήμερα και την ελπίδα του αύριο ανά περιοχή. Παράλληλα, το ταξίδι σε σημαντικούς προορισμούς της χώρας θα είναι και μια καταγραφή για τις ξεχωριστές ομορφιές του κάθε τόπου.

6732


Επόμενος σταθμός αυτής της διαδρομής σε μια Ελλάδα που αντιστέκεται, είναι ο νομός Κιλκίς. Και Το ΧΩΝΙ δίνει βήμα στο Κιλκίς για να μιλήσει!

Δείτε αυτήν την Κυριακή Στο ΧΩΝΙ:

- η ιστορία και το σήμερα του νομού,

- η έκρηξη των λουκέτων την εξαετία 2010-2016 που θέρισε την τοπική οικονομία και το δραματικό ποσοστό ανεργίας στην περιοχή,

- οι προοπτικές για επιστροφή στην ανάπτυξη και την κανονικότητα.

moni nikodimou


Ακόμη
: ΑΡΘΡΟ του Δημήτρη Σισμανίδη, δημάρχου Κιλκίς: Τα μνημόνια βύθισαν στη φτώχεια την περιοχή

Αλλά και: Οι πολιτιστικές δράσεις στην περιοχή, η ζωή και η διασκέδαση των νέων, οι πρωτοβουλίες αλληλεγγύης, ο αθλητισμός.

10 λόγοι για να επισκεφθείτε το ιστορικό Κιλκίς - Γεμάτο εκπλήξεις για να ανακαλύψει ο επισκέπτης 

61248864


Μη χάσετε Το ΧΩΝΙ που συνεχίζει αυτήν την Κυριακή το οδοιπορικό στην δοκιμασμένη αλλά υπερήφανη και έτοιμη να ανακάμψει Ελλάδα με επόμενο σταθμό το Κιλκίς
!

4543