ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ: Πάντως, στη ΝΔ θα έπρεπε να είχαν κάνει κλήρωση Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017 21:14


Οραµατίζονται την κοινωνία των αστών αρίστων, αποκόπτοντας το κόµµα από το λαό. Λαϊκίζουν αρρωστηµένα, προσβάλλοντας το εθνικό σύµβολο.

Κρύβονται πίσω από οπισθοδροµικές αντιλήψεις, επιβεβαιώνοντας όσους τους αποκαλούν εκφραστές του παλιού.

Και όλα αυτά, γιατί; Για να αλλάξουν την ατζέντα, µετά την επιτυχηµένη έξοδο της χώρας στις αγορές. Μα, πόσο λίγοι είναι επιτέλους; Θα το αντιληφθούν στις εκλογές του 2019 το πόσο λίγοι είναι.

Για δεύτερη βδομάδα η ΝΔ και τα γαλάζια μίντια συντηρούν το θέμα της κλήρωσης στην επικαιρότητα, θεωρώντας ότι έτσι κερδίζουν πολιτικά οφέλη. Τώρα, γιατί το νομίζουν αυτό, μη μας ρωτάτε.

Η μεγάλη πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, πάντως, είναι υπέρ της κλήρωσης στα δημοτικά. Και ας μην μπορεί να το αντιληφθεί ο Άδωνις αυτό...

Αυτήν την Κυριακή, καλλιτέχνες, πολιτικοί, εκπαιδευτικοί σηκώνουν ψηλά Το ΧΩΝΙ και απαντούν στους... άριστους της Νέας Δημοκρατίας!


Δείτε, ακόμη, Στο ΧΩΝΙ:Ρεκόρ 17ετίας το το πρώτο επτάμηνο στην απασχόληση!
ερφα

Για δεύτερη χρονιά στη σειρά

Στις +263.145 οι νέες θέσεις εργασίας την περίοδο Ιανουαρίου – Ιουλίου 2017. Κατερρίφθη το ρεκόρ των +253.945 θέσεων του 2016.

Στην κορύφωση… Σαμαρά, το 2014, το ισοζύγιο δεν έφτασε καν τις 190.000 θέσεις, αφού έμεινε στις +189.572, μόλις 3.000 θέσεις πάνω από το «δύσκολο» 2015

Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ Στο ΧΩΝΙ αυτήν την ΚυριακήΑΛΜΑ ΕΠΙ ΧΡΥΣΩ: Η Κατερίνα Στεφανίδη από το Χολαργό στην κορυφή του κόσμου!
98989898

Μας έκανε για μια ακόμη φορά υπερήφανους. Σήκωσε ψηλά την ελληνική σημαία και στο Παγκόσμιο του Λονδίνου όπου κατέκτησε το χρυσό, σημειώνοντας πανελλήνιο ρεκόρ. 

Και για την χρυσή επικοντίστρια τα καλύτερα... έρχονται.

Αυτήν την Κυριακή, Το ΧΩΝΙ σας παρουσιάζει ένα αφιέρωμα από τη γέννηση της μέχρι την κατάκτση των αιθέρων!Και το Epsilon στα χέρια του Ιβάν: Πανίσχυρος στο χώρο των μίντια ο Σαββίδης
savvidis 1

Κίνηση-ματ η απόκτηση του Epsilon από τον Σαββίδη ενώ επίκειται ο διαγωνισμός από το ΕΣΡ για χορήγηση επτά αδειών

To ντιλ ανάμεσα σε Βρυώνη και Σαββίδη επισημοποιήθηκε, ο τηλεοπτικός σταθμός Epsilon πέρασε στα χέρια του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ έναντι περίπου 15 εκατομμυρίων ευρώ και ο Ιβάν γίνεται ολοένα και πιο… τρομερός και στον χώρο των μέσων ενημέρωσης.

Διαβάστε τη συνέχεια Στο ΧΩΝΙ αυτήν την ΚυριακήΧρ. Σπίρτζης: «Δεν θα παίξουµε µε την εκκαθάριση του ΟΑΣΘ»
pappas spirtzis oasth aftodioikisi

Νέα σελίδα για τις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης, αφού ανακοινώθηκαν την Τετάρτη οι διοικήσεις που θα οδηγήσουν τον… αµαρτωλό ΟΑΣΘ στην εκκαθάριση

Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς και έµπειρος οικονοµολόγος, Στέλιος Παππάς τέθηκε από τον Χρήστο Σπίρτζη επικεφαλής του Οργανισµού.

Αναλυτικό ρεπορτάζ Στο ΧΩΝΙΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ-ΟΑΕΔ: Οσα πρέπει να ξέρετε για τις 1.135 θέσεις στην Υγεία
nosokomeia proslipseis aftodioikisi

Μέχρι τη Δευτέρα, 21 Αυγούστου, μπορούν οι άνεργοι να υποβάλλουν αιτήσεις προκειμένου να συμμετάσχουν στο ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης για 1.135 θέσεις στον δημόσιο τομέα της Υγείας.

«Προτεραιότητα», αναφέρουν χαρακτηριστικά στελέχη του ΟΑΕΔ, «θα έχουν οι εγγεγραμμένους στα μητρώα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, καθώς και οι μακροχρόνια άνεργοι αλλά και οι άνεργοι που ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες».

δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ Στο ΧΩΝΙΜπαίνει τέλος στην αλόγιστη χρήση της πλαστικής σακούλας

10985
Η Κοινή Υπουργική Απόφαση που δηµοσιεύθηκε τις προηγούµενες ηµέρες περιορίζει τη χρήση της πλαστικής σακούλας για να σωθεί ο πλανήτης µας

Τη µείωση της κατανάλωσης της πλαστικής σακούλας έχουν ως στόχο να πετύχουν στην κυβέρνηση. «Αυτός είναι ο σκοπός της Κοινής Υπουργικής Απόφασης, που δηµοσιεύθηκε πριν από λίγες ηµέρες» αναφέρουν κυβερνητικά στελέχη.

η συνέχεια Στο ΧΩΝΙΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ
cover 2801