Βραβείο «Αδωνις Γεωργιάδης 2017» : Βρες τον χυδαιότερο δημοσιογράφο του μνημονίου Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 15:26


Πάρε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό και επίλεξε τη χυδαιότερη στιγμή της μνημονιακής δημοσιογραφίας. Δες ποιες είναι οι υποψηφιότητες…

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποια είναι η χυδαιότερη στιγμή της μνημονιακής δημοσιογραφίας; - Η πρώτη αντίδραση του λαού


1η υποψηφιότητα MEGA

Διώξτε τον παππού από την κάμεραΙούλιος 2015. Είναι η εποχή του δημοψηφίσματος, και το MEGA κυριολεκτικά πρωταγωνιστεί στην προπαγάνδα υπέρ του ΝΑΙ. Το στιγμιότυπο με τον παππού στην ουρά του ATM, που τον κόβουν στον αέρα, επειδή τόλμησε να μιλήσει υπέρ του ΟΧΙ, θα μείνει αξέχαστο στο μυαλό μας, για πάντα, να θυμίζει (και να ορίζει) τη συνειδητή μιντιακή πλιατσικολογία της εποχής.

Τότε που οι δημοσκοπήσεις τους έβγαζαν μπροστά το ΝΑΙ ακόμη και την τελευταία μέρα! Τελικά, βέβαια, το ΟΧΙ νίκησε με 25 μονάδες διαφορά!

Ο Χρήστος Παπαντωνόπουλος γράφει υπέρ της πρώτης υποψηφιότητας2η υποψηφιότητα ΣΚΑΙ (Πορτοσάλτε)

Το χαρτάκι του ΚούληΕίναι Αύγουστος 2017. Ο Πορτοσάλτε παίρνει συνέντευξη από τον Πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. Όμως, ο Πορτοσάλτε δεν παίρνει μόνο αυτό. Παίρνει και χαρτάκι από τον Κυριάκο, με την ερώτηση που θέλει να του υποβάλει!

Και ο δεοντολόγος δημοσιογράφος τι κάνει; Αντιδρά; Τον αδειάζει; Του πετάει το χαρτάκι στα μούτρα; Όχι, φυσικά! Παίρνει το χαρτάκι και το διαβάζει, εκτελώντας την εντολή του πολιτικού πειθήνια! Ούτε σενάριο ταινίας να ήταν!

Τόσο εξευτελιστική εικόνα για ένα δημοσιογράφο δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ. Φυσικά, και αξίζει την υποψηφιότητά της, ως η χυδαιότερη στιγμή της δημοσιογραφίας στη μνημονιακή εποχή.

Ο Μάνος Κακλαμάνος γράφει υπέρ της δεύτερης υποψηφιότητας

Το ΠΡΕΖΑ TV γράφει υπέρ της δεύτερης υποψηφιότητας
3η υποψηφιότητα ΣΚΑΙ

Το ανάποδο γράφημαΣεπτέμβριος 2017. Είναι η εποχή που τα νούμερα αρχίζουν να δείχνουν την ανάπτυξη και ο ΣΚΑΙ έχει βρεθεί σε αδιέξοδο σε σχέση με αυτά που έλεγε πριν στους τηλεθεατές του.

Όμως, προκειμένου να αυτό-επιβεβαιωθεί ο καναλάρχης για άλλη μια φορά (ότι τα πάντα στη χώρα καταρρέουν) δεν δίστασαν στον ΣΚΑΙ να φτάσουν στο άκρον άωτον της πλιατσικολογίας, παρουσιάζοντας στο δελτίο του σταθμού το γράφημα της ανάπτυξης… ανάποδα! Για να φαίνεται η γραμμή προς τα κάτω!

Ο Στέλιος Ποτηράκης γράφει υπέρ της τρίτης υποψηφιότηταςΒραβεία Αδωνις Γεωργιάδης – 1η μέρα: Με 58% προηγείται το χαρτάκι του Κούλη στον Πορτοσάλτε!

Βραβεία Αδωνις Γεωργιάδης 2017 - 2η μέρα: Μπροστά… το χαρτάκι του Κούλη

Βραβείο Αδωνις Γεωργιάδης 2017 – 3η μέρα: Ανεβαίνει η υποψηφιότητα του MEGA

Βραβεία Αδωνις Γεωργιάδης – 4η μέρα: Πάνω από το 20% η υποψηφιότητα του MEGA


Βραβεία Αδωνις Γεωργιάδης – 9η μέρα: Το MEGA «μαζεύει» τη διαφορά


Και τώρα που θυμήθηκες αυτές τις ιστορικές στιγμές μιντιακής χυδαιότητας, επίλεξε αυτήν που θεωρείς... κορυφαία:

Ποιος δικαιούται το βραβείο μιντιακής χυδαιότητας "Ο Άδωνις Γεωργιάδης";
Το MEGA για την απομάκρυνση παππού που ήταν υπέρ του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα του 20150%
Ο ΣΚΑΪ για την ιστορική στιγμή όπου ο Άρης πήρε χαρτάκι από τον Κούλη για να του κάνει ερώτηση0%
Ο ΣΚΑΪ για το γράφημα με τα στοιχεία της ανάπτυξης με ανάποδη σειρά για να φαίνεται... ύφεση0%