Ακου να σου πω, Κυριάκο Μ. Σάββατο, 04 Αυγούστου 2018 00:26


Σε κατάσταση εκτάκτου χυδαιότητας: H Aννίτα Π., που χρησιμοποίησε νεκρά παιδάκια για να ζητήσει εκλογές, είναι η σύζυγος του Μπάμπη Π., ο οποίος είναι σύμβουλος του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας.  

Και τώρα, ο Κυριάκος Μ. θα πρέπει να αποφασίσει αν θα συνεχίσει να κάνει πολιτική πάνω στα μνήματα. Θα συνεχίσει, λέτε;

Δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν το δράμα μιας οικογένειας για να ζητήσουν εκλογές - Η απάντηση της μάνας θα τους στοιχειώνει για πάντα...

1511

Προς την «Αννίτα Π.»: Γιατί ντρέπεσαι να παραδεχθείς ότι ο σύζυγός σου είναι συνεργάτης του Κυριάκου;

Το ότι η επιστολή σου είναι ένα άθλιο κομματικό φυλλάδιο, επιπέδου ακαλλιέργητου τρολ, δίχως ίχνος ανθρωπιάς και τσίπας, είναι κάτι που το αντιλαμβάνεται όποιος απλά το διαβάσει... Δεν γίνεται να είσαι ένας κανονικός άνθρωπος, να στέκεσαι πάνω από τα μνήματα παιδιών που θρηνείς, και να σκέφτεσαι όλες αυτές τις αηδίες που γράφεις. Αρα, Αννίτα Π., η λογική λέει ότι δεν είσαι άνθρωπος. Είσαι εξωγήινος, που προφανώς συχνάζει στον Υμηττό.

Mην χάσετε Το ΧΩΝΙ και αυτήν την Κυριακή


Δείτε ακόμη Στο ΧΩΝΙ:«Το αντι-ΣΥΡΙΖΑ μένος τούς έχει κάνει εμπαθή τρολς»

Συνέντευξη Κώστα Ζαχαριάδη

4471226

Τουλάχιστον λυπηρό χαρακτηρίζει ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ το γεγονός ότι μέλη του περιβάλλοντος Μητσοτάκη λειτουργούν ως ανώνυμα τρολς του διαδικτύου, εκμεταλλευόμενα για μικροπολιτικά ωφέλη την εθνική τραγωδία στην ανατολική Αττική.

Η συνέντευξη Στο ΧΩΝΙ αυτήν την ΚυριακήΧρηστικός οδηγός: Πώς θα πάρουν άμεσα το επίδομα οι πυρόπληκτοι

12 ερωταπαντήσεις για το εφάπαξ βοήθημα

4518153

Οδηγό με πληροφορίες για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση των πληγέντων από τις πυρκαγιές στην ανατολική Αττική εξέδωσε το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών. Από την περασμένη Τρίτη, 31 Ιουλίου, άρχισαν να υποβάλλονται οι αιτήσεις για τη χορήγηση της έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης, με τη μορφή επιδόματος σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις πυρκαγιές στις 23 και 24 Ιουλίου.

Η συνέχεια Στο ΧΩΝΙEντονη οσμή θανάτου, δειλή ηλιαχτίδα ελπίδας

Μάτι, η επόμενη ημέρα

4520350

Το πρώτο σοκ της πρωτοφανούς τραγωδίας στο λαβωμένο Μάτι έχει δώσει τη θέση του στο βουβό πόνο και στην προσπάθεια ενός ολόκληρου οικισμού να ελπίσει ότι μπορεί να ξαναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες του.

Δείτε το οδοιπορικό Στο ΧΩΝΙ της ΚυριακήςΒάζουν μπροστά τις μηχανές οι μπουλντόζες

Κατεδαφίζονται τα πρώτα 300 αυθαίρετα στην Αττική

4520216

Αποφασισμένη να προχωρήσει σε κατεδαφίση αυθαιρέτων χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος η κυβέρνηση - Θα γκρεμιστούν 3.200 αυθαίρετα σε δάση και παραλίες στην Αττική.

Το αναλυτικό ρεπορτάζ Στο ΧΩΝΙΠρωταθλητές στη διαφθορά οι... αστυνομικοί!

Η έκθεση των Αδιάφθορων της ΕΛΑΣ

4517727

Για μια ακόμα χρονιά, οι αστυνομικοί ήταν αυτοί που απασχόλησαν περισσότερες φορές την υπηρεσία των «Αδιάφθορων» με την παραβατική συμπεριφορά τους.

Δείτε Στο ΧΩΝΙ την ανάλυση της έκθεσης της Διεύθυνσης Εσωτερικών ΥποθέσεωνΤο ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ
cover 330hhh