Αναμασά τα ίδια και στα αποκαΐδια: έμΠΥΡος κυνισμός Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018 23:32


Κυριάκος Μητσοτάκης, ο εμπρηστής της πολιτικής λογικής: Επιμένει στην καταστροφολογία, λαϊκίζει αδιανόητα, συνεχίζει να παραποιεί την πραγματικότητα, ζητά (και πάλι εκλογές) πάνω στα μνήματα.

Εκλογές, λοιπόν! Αυτό είναι το βασικό, κύριο, μοναδικό θέμα στο μυαλό του Προέδρου της ΝΔ. Το πώς θα γίνει να πέσει η κυβέρνηση. Δηλαδή, η φονική πυρκαγιά στο Μάτι είναι ένα πολιτικό θέμα και οι νεκροί τα πιο δυνατά του πολιτικά επιχειρήματα.

Τα οποία επικαλείται για να ζητήσει εκλογές, όπως άλλωστε ζητά εδώ και 2,5 χρόνια!

Μη χάσετε Το ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή!


Δείτε ακόμη:Συνέντευξη Γιάννης Τσιρώνης

«Προτεραιότητά μας η αντιμετώπιση αυθαιρεσιών που απειλούν ζωές»

Ο Γιάννης Τσιρώνης

Την αδιαπραγμάτευτη βούληση της κυβέρνησης να θέσει σε εφαρμογή, άμεσα, ένα πλάνο, που θα αντιμετωπίσει τις αυθαιρεσίες στη δόμηση, εκφράζει ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. «Καμία αδυναμία και καμία αυθαιρεσία δεν θα κρυφτεί κάτω από το χαλί» δηλώνει ο Γιάννης Τσιρώνης, κατηγορώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι θέλει να κουκουλώσει τις ευθύνες του πελατειακού καθεστώτος ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Η συνέντευξη Στο ΧΩΝΙΣυνέντευξη Παναγιώτα Κοζομπόλη-Αμανατίδη

Η επόμενη ημέρα της τραγωδίας απαιτεί σχεδιασμό και δουλειά

10496078 406499392812309 3334641637230789944 o

Την πεποίθησή της ότι η κυβέρνηση έχει ισχυρή πολιτική βούληση να συγκρουστεί με τα συμφέροντα και να βάλει τάξη στους κανόνες δόμησης στη χώρα εκφράζει η Παναγιώτα Κοζομπόλη-Αμανατίδη. Παράλληλα, η βουλευτής Μεσσηνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι η επικείμενη έξοδος της χώρας από τα μνημονιακά προγράμματα είναι η καλύτερη απάντηση στους καταστροφολόγους ενώ τονίζει ότι χρειάζεται σχέδιο για δίκαιη ανάπτυξη και δημιουργία ισχυρού κοινωνικού και λειτουργικού κράτους.

Η συνέντευξη Στο ΧΩΝΙΑυτή η πυρκαγιά ήταν ανίκητη

Αποκαλυπτικό το πόρισμα Γάλλων εμπειρογνωμόνων

b0624 kolasi mati arthro2

«Ακόμα και αν είχαν εφαρμοστεί όλα τα προληπτικά μέτρα, θα είχαν αποδειχτεί ανεπαρκή για να αντιμετωπίσουν τη συγκεκριμένη πυρκαγιά» αναφέρουν στο αρχικό τους πόρισμα για τη φωτιά στην Ανατολική Αττική, Γάλλοι εμπειρογνώμονες που βρέθηκαν στη χώρα μας και ερεύνησαν τον τόπο της τραγωδίας.

Δείτε τη συνέχεια Στο ΧΩΝΙΣυγκινεί η δράση των εθελοντών

Βάλσαμο στο δράμα των πυρόπληκτων

rafina9

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το μέγεθος της καταστροφής στην ανατολική Αττική, εθελοντές από κάθε γωνιά της Ελλάδας (και όχι μόνο) έσπευσαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο μεγάλο αγώνα της ανακούφισης των πληγέντων

Δείτε το ρεπορτάζ Στο ΧΩΝΙ αυτήν την ΚυριακήΣε τροχιά ανάπτυξης: Προς τα κάτω ο δείκτης φτώχειας, προς τα πάνω οι αμοιβές των εργαζομένων

Από το 2015 αφενός αποκλιμακώνεται σταθερά το ποσοστό του πληθυσμού που βρίσκεται σε κίνδυνο φτώχειας αφετέρου αυξάνονται οι μισθοί

87

Διαρκώς μειούμενη βαίνει την τελευταία τριετία η φτώχεια στη χώρα μας, αντικατοπτρίζοντας τις σημαντικές προσπάθειες και παρεμβάσεις της κυβέρνησης για την προστασία των πιο αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων. Παράλληλα, οι μισθοί αυξάνονται στις περισσότερες επαγγελματικές κατηγορίες. Παράλληλα, για πρώτη φορά από την αρχή της κρίσης ο δείκτης μισθών εμφανίζει θετικό πρόσημο σε οκτώ από τις δέκα βασικές κατηγορίες της οικονομίας.

Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ Στο ΧΩΝΙΟδηγός για να μην την… πατήσετε στις εκπτώσεις

Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή εξέδωσε μια σειρά οδηγιών, για να μην πέσουν θύματα των εκπτώσεων οι καταναλωτές

6b81c2c9a9313ff43ed6b94ec444a2c5 XL

Οδηγίες για το καταναλωτικό κοινό αλλά και τους εμπόρους, αναφορικά με τις καλοκαιρινές εκπτώσεις, που ξεκίνησαν τη Δευτέρα, 9 Ιουλίου και θα διαρκέσουν μέχρι τις 31 Αυγούστου, έδωσε η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή. Στόχος είναι να μην πέσουν θύματα επιτηδείων οι καταναλωτές αλλά και να τονωθεί ο τζίρος της αγοράς.

H συνέχεια Στο ΧΩΝΙΤο ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ
cover 3323