Φθινοπώρωση Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018 22:24


Γιατί αυτό το φθινόπωρο δεν θα είναι σαν τα άλλα.

Η έξοδος από τα μνημόνια είναι μόνον η αρχή. Ακολουθούν η ακύρωση των περικοπών στις συντάξεις, η αύξηση του κατώτατου μισθού, η επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων, η άρση των capital controls, η επούλωση των μνημονιακών πληγών, η κάθαρση.

Πλέον, όλα είναι απλά θέμα χρόνου. Τα καλύτερα έρχονται, Έλληνες. Και αφήστε τους μίζερους καταστροφολόγους να βαυκαλίζονται μόνοι τους.

Μη χάσετε Το ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή!


Δείτε ακόμη:Προσοχή, σας µιλάει Το ΧΩΝΙ: Κωλοµνηµόνια ΤΕΛΟΣ

Σόιµπλε, Κούλη, Αδωνι, φιλάκια...

Clipboard01wee

23 Απριλίου 2010. Ο Γιώργος Παπανδρέου από το Καστελόριζο ανοίγει την κερκόπορτα, βάζει το ∆ΝΤ στην Ελλάδα και ο εφιάλτης µόλις ξεκινάει. Σχεδόν δύο χρόνια µετά, ανήµερα της 25ης Μαρτίου, κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας η πρώτη αντιµνηµονιακή εφηµερίδα. Μια παρέα ζουρλών, που µπορεί στην πορεία να άλλαξε, µπορεί να µεγάλωσε, αλλά δεν σταµάτησε ποτέ να έχει µόνο και µία στοχοπροσήλωση. Να βγει η πατρίδα από το µνηµονιακό εφιάλτη...

Η συνέχεια Στο ΧΩΝΙ«Ο Μητσοτάκης έχει ξεµείνει από πολιτικά καύσιµα»

Συνέντευξη Ράνιας Σβίγκου

0ORZc5kQC4PdSjqDIvcJ

H ελληνική κυβέρνηση ανακτά ελευθερία κινήσεων µε την έξοδο της χώρας από τα µνηµόνια και αυτή η ανάκτηση αυτονοµίας θα δώσει δυνατότητα για διαφορετικές πολιτικές σε κρίσιµους τοµείς, ξεκαθαρίζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η συνέντευξη Στο ΧΩΝΙΤην 21η Αυγούστου ξηµερώνει µια άλλη, καλύτερη ηµέρα για την πατρίδα

Άρθρο Χαράς Καφαντάρη

kafantari

Η Ελλάδα επιστρέφει στην κανονικότητα όσο κι αν αυτό ενοχλεί όσους πόνταραν στην αριστερή παρένθεση. Πλέον, είναι χρέος ο σχεδιασµός του µεταµνηµονιακού τοπίου µε βάση ένα νέο, δίκαιο µοντέλο ανάπτυξης.

Η συνέχεια του άρθρου Στο ΧΩΝΙH έξοδος από τα µνηµόνια, ανάσα αξιοπρέπειας και µεγάλη ευκαιρία

Άρθρο Κώστα Παυλίδη

thumbnail ceba cf80ceb1cf85cebbceafceb4ceb7cf82 2 1024x768

Μεγάλη συζήτηση και πεδίο για κριτική και αντιπαράθεση έχει προκαλέσει η ηµεροµηνία της 21ης Αυγούστου. Είναι η ηµεροµηνία που η Ελλάδα εξέρχεται και τυπικά από µία 8ετή καταστροφική περίοδο µνηµονιακών προγραµµάτων και συνεχιζόµενων αυταρχικών πολιτικών λιτότητας, µε τις συνέπειες αυτών να αποτυπώνονται µε τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ακόµη και σήµερα.

Η συνέχεια Στο ΧΩΝΙΑπελευθέρωση Ελλήνων στρατιωτικών

∆ιπλωµατική «ζαριά» Ερντογάν για τη διάσωση της τουρκικής λίρας

ELLINES STRATIOTIKOI THES 1200x715

Με συγκίνηση και ικανοποίηση υποδέχθηκε ολόκληρη η χώρα τη χαρµόσυνη αλλά ανέλπιστη και εν πολλοίς αιφνιδιαστική είδηση της απελευθέρωσης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών µετά από 167 ηµέρες κράτησης στις φυλακές της Αδριανούπολης.

Η συνέχεια Στο ΧΩΝΙΤραγωδία στη Γένοβα

Παγκόσµιο σοκ και οδύνη στα χαλάσµατα της γέφυρας του θανάτου

wXV69oPSU2jkJfkRGrNF

Τουλάχιστον 38 νεκροί και 20 αγνοούµενοι ο τραγικός απολογισµός από την κατάρρευση της οδογέφυρας που έπεσε σαν χάρτινος πύργος-Καταγγελίες «φωτιά» από πολιτικό µηχανικό που συµµετείχε στην κατασκευή της και υποψίες για εµπλοκή της Μαφίας

Δείτε το ρεπορτάζ Στο ΧΩΝΙΤο ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ
proti 19 811