Πολύ σκληρός για να μασήσει Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018 22:45


Το πήρε… ΠΑΝΟ του ο Αλέξης.

Τέλος στο power game µεταξύ υπουργών, τέλος στα φαινόµενα διγλωσσίας. Η κρίσιµη µάχη είναι µπροστά. Οποιος θέλει, ακολουθεί. Οι άλλοι να αποχωρήσουν. Με υπογραφή Τσίπρα.

4586656

Υπάρχουν και πιο σηµαντικά πράγµατα από την παραίτηση Κοτζιά. Και αυτό θα το αντιληφθεί η κοινωνία σχετικά γρήγορα, µιας και τους επόµενους δύο µήνες η ελληνική Βουλή θα δώσει στους Ελληνες να καταλάβουν το τι σηµαίνει «έξοδος από τα µνηµόνια»...

Μη χάσετε Το ΧΩΝΙ και αυτήν την ΚυριακήΔείτε ακόμη:Καταστροφολόγοι σε απόγνωση
34211

Οι γαλάζιοι πο κάνουν το άσπρο, μαύρο

Το χειρότερο από όλα δεν είναι η ξεφτίλα τους. Το χειρότερο είναι ότι δεν το καταλαβαίνουν καν ότι ξεφτιλίζονται! Μα, για πόσο βόδια έχουν τους πολίτες; Υπάρχει απάντηση και µάλιστα ιδιαίτερα σαφής: Τους έχουν για τόσο βόδια, που θεωρούν ότι µπορούν να τους λένε πράγµατα τελείως ψευδή ή αντιφατικά µεταξύ τους, θεωρώντας ωστόσο ότι οι ακροατές τους δεν θα το καταλάβουν ποτέ! Για τόσο βόδια µας έχουν.

Η συνέχεια Στο ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή
Ρουά Τσίπρα σε Ερντογάν
4580999

ΑΟΖ Ελλάδας -Αιγύπτου

Αιφνιδιασµός από την ελληνική κυβέρνηση στην Τουρκία µε την οριοθέτηση Αποκλειστικής Οικονοµικής Ζώνης µε την Αίγυπτο. Εκνευρισµός στην Αγκυρα, που βλέπει να φρενάρουν οι διεκδικήσεις της στην Ανατολική Μεσόγειο.

Το ρεπορτάζ Στο ΧΩΝΙΚόκκινα δάνεια: Ερχεται ρύθµιση-ανάσα µε γενναία «κουρέµατα» έως 80%
to sxedio tis kubernisis gia ta kokkina daneia.w hr

Οι τράπεζες προχωρούν άµεσα σε εξωδικαστικές λύσεις µε ευνοϊκούς όρους και διαγραφή µεγάλου µέρους των µη εξυπηρετούµενων δανείων

Σε γενναίες λύσεις για τη ρύθµιση χιλιάδων κόκκινων δανείων ιδιωτών (NPLs) προχωρούν οι ελληνικές τράπεζες, προκειµένου να απαλλαγούν από αυτό το µεγάλο αγκάθι τόσο τα υπερχρεωµένα νοικοκυριά όσο και τα ίδια τα πιστωτικά ιδρύµατα.

Το αναλυτικό ρεπορτάζ Στο ΧΩΝΙΗ κούρσα της µπαταρίας έχει αρχίσει
Future Plant Nissan 3

Η Ευρώπη αγκοµαχεί στην προσπάθειά της να απεξαρτηθεί από την Κίνα στον -στρατηγικό πλέον- κλάδο της παραγωγής µπαταριών για ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα

Κρύος ιδρώτας έχει «λούσει» την ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιοµηχανία κι αυτή τη φορά δεν είναι λόγω του σκανδάλου των εκποµπών ρύπων. Η προοπτική της ραγδαίας ανόδου των ηλεκτροκίνητων και υβριδικών οχηµάτων έχει βρει απροετοίµαστους τους κατασκευαστές στην Ευρώπη, σε σχέση µε τους ανταγωνιστές τους.

Η συνέχεια Στο ΧΩΝΙTo πρωτοσέλιδο
XON 2110 001 CMYK