Πόσο πονάει, όταν ο Τσίπρας κερνάει! Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018 21:16


Επένδυσε στην καταστροφολογία (ότι συνεχώς πάμε όλο και χειρότερα, μέχρι που θα καταστραφούμε ολοσχερώς) και τώρα καλείται να εξηγήσει στους ψηφοφόρους του πώς διάολο γίνεται να έχουμε ανάπτυξη!

Στήριξε όλη του την αντιπολιτευτική ύπαρξη στην περικοπή των συντάξεων του 2019 και τώρα προσπαθεί να πείσει ότι η ακύρωσή της από τον Τσίπρα είναι περίπου κάτι κακό!

Πόνταρε όλα του τα λεφτά στα νέα μέτρα λιτότητας που δήθεν θα έφερνε ο ΣΥΡΙΖΑ και τώρα αναγκάζεται να βρει απαντήσεις στο πώς γίνεται να επιστρέφονται τόσα χρήματα στην κοινωνία!

Αχ, Κούλη…

Mη χάσετε Το ΧΩΝΙ και αυτήν την Κυριακή!


Δείτε ακόμη Στο ΧΩΝΙ:Το μνημόνιο του Τσίπρα: Μπαράζ φιλολαϊκών μέτρων
4635815

Και ο Μητσοτάκης άφαντος

Μετά τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών και την επιστροφή των αναδρομικών, ψηφίστηκαν οι τροπολογίες για τη μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30%, για τη μείωση του φορολογικού συντελεστή των επιχειρήσεων από 29% σε 25% και για τη διανομή κοινωνικού μερίσματος 710 εκατ. ευρώ.

Το πλήρες ρεπορτάζ Στο ΧΩΝΙΟμπρέλα προστασίας για την πρώτη κατοικία
4478363

Κόκκινα δάνεια

Δίχτυ για την προστασία της πρώτης κατοικίας απλώνει η κυβέρνηση, η οποία εργάζεται πυρετωδώς από κοινού με τις τράπεζες για την εκπόνηση νέου σχεδίου-«ομπρέλας» ενόψει της εκπνοής του νόμου Κατσέλη στο τέλος της χρονιάς.

Το πλήρες ρεπορτάζ Στο ΧΩΝΙΗ Μαφία των 24 καρατίων με τις... χρυσές δουλειές
XON 0212 012 CMYK

Συμμορία Ριχάρδου

Από τηλεοπτικός ενεχυροδανειστής, αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης λαθρεμπορίας χρυσού με παράνομους τζίρους 400.000 ευρώ την ημέρα και αμύθητο θησαυρό - Τα καταστήματα-βιτρίνα, το χυτήριο στα Εξάρχεια και οι καθημερινές εξαγωγές ράβδων στην Τουρκία.

Δείτε Στο ΧΩΝΙ το αποκαλυπτικό ρεπορτάζΧαμηλότερες τιμές και περισσότερες online αγορές
4630276

Black Friday 2018

Ικανοποιητική ανταπόκριση των καταναλωτών στο κάλεσμα των εμπορικών επιχειρήσεων κατέγραψε η έρευνα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για τον ξενόφερτο θεσμό της Παρασκευής των μεγάλων εκπτώσεων, που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα για τρίτη συνεχή χρονιά.

Δείτε την έρευνα Στο ΧΩΝΙΦάκελος Brexit
h 54159221 1160x753

Ολα παίζονται στη Βουλή των Κοινοτήτων

Η συμφωνία πολύ λίγο αλλάζει το καθεστώς της Βρετανίας στην Ε.Ε. ως το τέλος του 2020. Εάν υπερψηφιστεί, τα πάντα θα κριθούν στις διαπραγματεύσεις για τη μελλοντική εμπορική σχέση.

H ανάλυση Στο ΧΩΝΙ και τον ΚοσμογράφοΤο ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

XON 0212 001 CMYK