Μνημόνια; Last year Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 20:53


Τελικά, Κυριάκο, βγήκαμε από τα μνημόνια ή όχι;

Το μπαράζ θετικών μέτρων που έχει φέρει η κυβέρνηση το τελευταίο τετράμηνο επιβεβαιώνει το οριστικό τέλος των προγραμμάτων λιτότητας ενώ έπονται νέες μεταρρυθμίσεις - ανάσα για το λαό.

602a8d0abaf16c6ec6344b462aa7315a XL

Τα μέτρα αυτά, τα οποία αναγκάζεται να υπερψηφίσει και η αντιπολίτευση, συνιστούν την πιο τρανή απόδειξη πως η Ελλάδα έχει μπει για τα καλά στη μεταμνημονιακή εποχή, όπου η ύφεση και η λιτότητα έχουν δώσει τη θέση τους στην ανάπτυξη και την αξιοπρεπή διαβίωση.

Μη χάσετε Το ΧΩΝΙ και αυτήν την Κυριακή


Δείτε ακόμη:Τον πήρε το Ποτάμι και βουλιάζει στις Πρέσπες ο Κυριάκος
mitsotakis theodorakis 4

Μακεδονικό Βατερλώ

Η Νέα Δημοκρατία ετοιμάζει πρόταση μομφής με αφορμή το Σκοπιανό, σε μια τελευταία απέλπιδα προσπάθεια να ρίξει την κυβέρνηση. Παζάρια με τον Σταύρο Θεοδωράκη, που όμως αρνείται να υπηρετήσει τη γαλάζια προπαγάνδα.

Δείτε το ρεπορτάζ Στο ΧΩΝΙΆδικος και καταστροφικός φόρος ο ΕΝΦΙΑ
ΕΝΦΙΑ

Μελέτη ΙΟΒΕ

Μεγαλύτερη επιβάρυνση στα χαμηλά εισοδήματα προκάλεσε ο Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων, που έφερε η ΝΔ, όπως και προηγουμένως το ΕΕΤΗΔΕ του ΠΑΣΟΚ.

Αναλυτικά Στο ΧΩΝΙ αυτήν την ΚυριακήΟικογενειακός γιατρός
main 1533239187 2664902

Τι αλλάζει στην Υγεία και πως θα εγγραφείτε

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το νέο σύστημα παραπομπών στο ΕΣΥ, που τίθεται σε εφαρμογή από 1.1.2019. Βήμα-βήμα, αναλυτικές οδηγίες για την αίτηση της υποχρεωτικής εγγραφής.

Η συνέχεια Στο ΧΩΝΙΖεστότερος ο φετινός χειμώνας με αυξημένο επίδομα
2699339

Πετρέλαιο θέρμανσης

Τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια δεν αναμένεται να αλλάξουν αλλά θα αυξηθεί το ποσό επιδότησης κατά 15 εκατ. ευρώ. Ποιοι δικαιούνται το επίδομα και τι ποσά θα λάβουν.

Δείτε το ρεπορτάζ Στο ΧΩΝΙ αυτήν την ΚυριακήΠοια είναι η Μέρκελ νούμερο δύο;
Μέρκελ Κραμπ

Ανεγκρέτ Κραμπ-Κάρενμπαουερ

Η εντολή της Κραμπ-Κάρενμπαουρ, ή αλλιώς Μίνι Μέρκελ όπως αποκαλείται, διατηρεί την επιρροή της Μέρκελ αλλά διχάζει το πολιτικό σύστημα.

Μη χάσετε Τον Κοσμογράφο και αυτήν την ΚυριακήΤο ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ
cover1350