Μπαμπά, πάμε Internet; Κράτα ψηλά Το ΧΩΝΙ, γιε μου! Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012 22:08

Όπως, κάθε Κυριακή στα περίπτερα όλης της χώρας, ανάμεσα σε τόνους μνημονιακής προπαγάνδας, Το ΧΩΝΙ έρχεται καθαρό, ανεξάρτητο, χωρίς πλαφόν αντίδρασης και αποφασισμένο να σας πει την αλήθεια που όλοι σας κρύβουν, έτσι και στο Internet. Τώρα, Το ΧΩΝΙ βρίσκεται καθημερινά και στους υπολογιστές σας.


Νόμιζαν ότι μπορούν να κάνουν πλιάτσικο, ανενόχλητοι, στη χώρα μας.
Νόμιζαν ότι μπορούν να πιάσουν τον ελληνικό λαό στον ύπνο.

Νόμιζαν ότι μπορούν να επιτεθούν και να πάρουν τα «ασημικά» της πατρίδας μας για ένα κομμάτι ψωμί.
 
Λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο. Λογάριασαν χωρίς όλους εμάς. Η τρόικα και οι εν Ελλάδι αντιπρόσωποί της, λογάριασαν χωρίς Το ΧΩΝΙ.
 
Το ΧΩΝΙ δεν είναι μια εφημερίδα. Το ΧΩΝΙ δεν είναι κάποιοι άνθρωποι που γράφουν και κάποιοι που διαβάζουν μια εφημερίδα που κυκλοφορεί κάθε Κυριακή στα περίπτερα όλης της χώρας.
 
Το ΧΩΝΙ είμαστε όλοι μας. Εσύ. Εγώ. Εσείς. Εμείς. Ολοι. Μαζί. Ένα.
 
Το ΧΩΝΙ ήρθε για να το κρατήσεις ψηλά και να φωνάξεις ΟΧΙ στους κατακτητές. Να φωνάξεις με όλη τη δύναμη της ψυχής σου.
 
Από την 25η Μαρτίου του 2012 που κρατάμε Το ΧΩΝΙ και φωνάζουμε, γινόμαστε όλο και περισσότεροι. Κι όσο περισσότεροι είμαστε, όσο περισσότερες φωνές ενώνονται, τόσο περισσότερο μας φοβούνται. Γιατί μας φοβούνται. Μην έχετε αμφιβολία.
 
Πλέον, φωνάζουμε και στο Internet. Κρατάμε ψηλά Το ΧΩΝΙ και ενώνουμε όλους τους Ελληνες, ανά την υφήλιο, στην αντίσταση κατά του εχθρού που επιβουλεύεται το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.
 
«Μπαμπά, Το ΧΩΝΙ πάει Internet». Και πάει Internet για να μη νιώθει ποτέ ήσυχος, κανείς δολοφόνος των ονείρων μας.
 
Το ΧΩΝΙ πάει Internet γιατί η αλήθεια πρέπει να ακουστεί. Γιατί πρέπει να ξυπνήσουν και όσοι κοιμούνται ακόμη, νανουρισμένοι από την άθλια προπαγάνδα των καθεστωτικών ΜΜΕ.
 
Θα είμαστε δίπλα σας, κάθε μέρα, όλη μέρα. Θα δίνουμε μαζί τον αγώνα εναντίον όλων εκείνων που ξεπουλάνε την πατρίδα μας, εναντίον όλων όσοι βιάζουν το μέλλον των παιδιών μας.
 
Και, για όσους μας γνωρίζουν για πρώτη φορά μέσα από το Internet, ας συστηθούμε: Το ΧΩΝΙ. Η κυριακάτικη αντι-μνημονιακή εφημερίδα. Τόσο απλά... Τόσο αληθινά. τόσο καθάρια.
 
Την 25η Μαρτίου 2012, Το ΧΩΝΙ βρέθηκε για πρώτη φορά στα περίπτερα όλης της χώρας. Κι από τότε είναι πιστό στο ραντεβού του, κάθε Κυριακή. Με 1,5 ευρώ, φτάνει παντού όπου πωλείται ο κυριακάτικος Τύπος.
 
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ: Το ΧΩΝΙ είναι η μόνη εφημερίδα που δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα ΚΑΝΕΝΟΣ μεγαλόσχημου. Το ΧΩΝΙ είναι η μόνη εφημερίδα που γράφει με το μυαλό στα συμφέροντα του κάθε Ελληνα πολίτη. Το ΧΩΝΙ ανέδειξε το μέγα θέμα με τον πρωθυπουργικό αδελφό που ο Αντώνης Σαμαράς έσπευσε να επιχορηγήσει με 11,5 εκατ. ευρώ αμέσως μόλις έγινε πρωθυπουργός. Ενόχλησε τόσο πολύ η αποκάλυψη της εφημερίδας για την επιχορήγηση στο Ινστιτούτο με πρόεδρο τον αδελφό του πρωθυπουργού, Αλέξανδρο Σαμαρά, που έκαναν αγωγή ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ σε πέντε δημοσιογράφους! Για να μας φιμώσουν. Αλλά εμείς δε μασάμε από τέτοια. Ξεσκεπάζουμε όλα όσα οι μεγαλοσχήμονες θέλουν να κρύψουν κάτω από το χαλί: τα έργα και τις ημέρες Μπόμπολα, τα "δωράκια" από και προς τον Λάτση, τη σύζυγο του υπουργού Εργασίας που δεν πλήρωνε εισφορές, το μέγα σκάνδαλο με το πλιάτσικο στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού, την παρέμβαση Παπανδρέου στη Δικαιοσύνη για να «καθαρίσουν» τον αδελφό του από τα cds, τα… χριστουγεννιάτικα ψώνια του προέδρου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και τόσα άλλα.
 
ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ: Όμως, το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, η καθημερινή μάχη για να ξεσκεπάζουμε κάθε λαμόγιο που πλουτίζει στις πλάτες του ελληνικού λαού είναι ένας μόνο από τους λόγους για τους οποίους υπάρχει Το ΧΩΝΙ. Μετά, περνάμε στα έργα. Πρώτα αποκαλύψαμε όλους τους τρόπους με τους οποίους μας κλέβει η ΔΕΗ. Μετά, μαζί με όλους εσάς, της στείλαμε εξώδικο για να σταματήσει να μας χρεώνει ό,τι θέλει. Και ο πόλεμος με τη ΔΕΗ συνεχίζεται. Με τη βοήθεια των νομικών της εφημερίδας σας δώσαμε το εξώδικο για να κόψετε το βήχα στις εισπρακτικές εταιρείες των τραπεζών που σας ενοχλούν παράνομα. Κάναμε μήνυση σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για τις παράνομες κρατικές  επιχορηγήσεις. Μαζί με όλους εσάς, περνάμε στη δράση, κάνοντας τους να χάσουν τον ύπνο τους και αποδεικνύοντας αυτό που από την πρώτη στιγμή λέμε: ενωμένοι μπορούμε πολλά. Και ενωμένους μας φοβούνται.
 
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ: Οι αναλύσεις της εφημερίδας γκρεμίζουν τα ψέματα των παπαγάλων που προσπαθούν να μας πείσουν πως ό,τι οι κάνουν οι κατακτητές μας το κάνουν «για το καλό μας». Στο ΧΩΝΙ θα βρείτε, μεταξύ πολλών άλλων, κείμενα του Δημήτρη Καζάκη, του Κλεάνθη Γρίβα, του Μικρού Φωκίωνα, του Preza TV, του troktiko.eu, του γαταδότη, του Κινήματος Δεν Πληρώνω, του ΕΠΑΜ, του Μάνου Κακλαμάνου, του Γιώργου Χριστοφορίδη.
 
Στο κυριακάτικο ραντεβού σας στο περίπτερο με Το ΧΩΝΙ, την πλούσια ύλη και την καθαρή φωνή του, προσθέστε τώρα και την καθημερινή επαφή μέσα από το διαδίκτυο και το www.toxwni.gr.
 
Συνεχίστε να δίνετε δύναμη στη δύναμη μας, φωνάξτε μαζί μας την αλήθεια σας, ξεκαθαρίστε δυνατά και ανυποχώρητα τη διάθεση σας να κρατάτε ψηλά Το ΧΩΝΙ της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ μέχρι να καταφέρουμε όλοι μαζί να απελευθερώσουμε την πατρίδα.
 
Θα τα καταφέρουμε. Αρκεί να είμαστε ενωμένοι. Μιλήστε για Το ΧΩΝΙ σε φίλους, γνωστούς, συγγενείς. Ο πόλεμος έχει αρχίσει, εδώ και καιρό. Και ουδείς δικαιούται να πει «δεν ήξερα».
 
«Μπαμπά, Το ΧΩΝΙ πάει internet». Θα το βρεις στο www.toxwni.gr. Σαλπάρουμε;