Βασίλης Τσίρκας Στο ΧΩΝΙ: «Ο κ. Γεωργιάδης σε μια κρίση ειλικρίνειας παραδέχεται την αλήθεια για την οικονομία» Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2017 10:35

Την άποψή του για τη στάση που κράτησε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας για την επιτυχή πορεία της ελληνικής οικονομίας καταθέτει Στο ΧΩΝΙ ο βουλευτής Άρτας με τον ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Τσίρκας.

Όπως τονίζει ο βουλευτής: «Η αξιωματική αντιπολίτευση βρίσκεται συνεχώς σε ένα στρατηγικό αδιέξοδο προσπαθώντας να διαστρεβλώσει γεγονότα και πεπραγμένα αυτής της κυβέρνησης. Δυστυχώς γι΄ αυτούς, ευτυχώς για τον ελληνικό λαό τα νούμερα δεν μπορούν να παραποιηθούν. Ήδη από το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης τον Ιούνιο όλοι οι δείκτες κινούνται σε θετικούς ρυθμούς με τα τελευταία στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ. για την ανάπτυξη να αποτυπώνουν τη θετική πορεία της οικονομίας. Τόσο η οικονομία όσο και η κοινωνία προχωράνε μπροστά. Αντίθετα η αντιπολίτευση είναι εγκλωβισμένη σε τακτικές αντιπερισπασμού και καταστροφολογίας. Ο κ. Γεωργιάδης σε μια κρίση ειλικρίνειας παραδέχεται την αλήθεια για την οικονομία, αλλά μέσω μιας ευφάνταστης αφήγησης εξυμνεί για ακόμη μια φορά τη μνημονιακή πολιτική και τη ΝΔ. Προχωράμε απερίσπαστοι στον σχεδιασμό και την υλοποίηση της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας. Αυτό είναι το διακύβευμα για τη μεταμνημονιακή εποχή που είναι ορατή».