Σταύρο µην κλαις! Θα µιλήσουµε εµείς στον Γιώργο! Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016 22:59

Ο τεράστιος ο Σταύρος ο Θεοδωράκης, αυτός που δεν λύγισε, όταν είδε την κυβέρνηση να τσακίζει την τηλεοπτική διαπλοκή (τι χτύπηµα και αυτό, ρε Σταύρο, ε;), «έσπασε» όταν άρχισε τις απειλές αυτός ο Χριστοφορίδης!


Αλήθεια, τι θα γίνει µε τον Χριστοφορίδη; Τις προάλλες που ήταν στη Νέα Υόρκη (όπου και περπάτησε κάποια στιγµή σε ένα πάρκο µε τα λεφτά του ελληνικού λαού), δύο πατριωτάκια, δύο καλά παιδιά, δύο µεγάλοι δηµοσιογράφοι έβαλαν τις περούκες τους, τα καπελίνια τους, το µέικ απ τους, ντύθηκαν ρεπόρτερ και είπαν να πιουν δύο µπύρες και να τις χρεώσουν στον Χριστοφορίδη.

Κι αντί να πάει και να τους κεράσει κάνα πατατάκι, κάνα λουκάνικο, κανένα κότσι, αυτός το έκανε ολόκληρο θέµα και έγιναν ρεζίλι οι ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ∆ηµάδης, Σουλτογιάννης.

Και δεν σταµάτησε εκεί το µένος του κατά του Ελληνα δηµοσιογράφου ο κύριος Χριστοφορίδης. Πρόσφατα, ο άλλος ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ελλην δηµοσιογράφος, το µεγάλο λαγωνικό, ο πρωταγωνιστής, ο αρχηγός ο Σταύρος ο Θεοδωράκης, πήγε στη Βουλή και είπε τον Χριστοφορίδη «απόβρασµα». (Μαζί και ένα νεκρό από τροχαίο, λίγες ηµέρες πριν παλικάρι, αλλά αυτό ας το αφήσουµε γιατί η στήλη είναι χιουµοριστική και αυτή η ντροπιαστική απρέπεια του Θεοδωράκη δεν σηκώνει αστεία).

Μια ήρεµη τοποθέτηση ενός εµπνευσµένου πολιτικού ηγέτη. Και δεν τον είπε απόβρασµα έτσι στον αέρα. Εδωσε και αδιάσειστες ψεύτικες πληροφορίες για να το τεκµηριώσει.

Ακούστε τώρα θράσος ο Χριστοφορίδης! Βγήκε στο facebook και άρχισε τις απειλές! «Θα σε τελειώσω», έγραψε! Ετσι είπε ο Σταύρος, δηλαδή, στη Βουλή. Το ψάξαµε και βρήκαµε την επίµαχη ανάρτηση του Χριστοφορίδη: «Απόβρασµα είσαι και φαίνεσαι, Σταύρο Θεοδωράκη. Για ακόµη µία φορά, ως κοινός συκοφάντης που είσαι, βγήκες και είπες εν γνώσει σου ψέµατα για µένα στη Βουλή. Ευτυχώς, η τιµωρία σου είναι κοντά».

Τι εννοείς, αναγνώστη µου, ότι δεν βλέπεις πουθενά να γράφει «θα σε τελειώσω»; Θα αφήσεις δηλαδή τα µάτια σου να διαψεύσουν τον Σταύρο τον Θεοδωράκη; Τον Σταύρο τον Θεοδωράκη, ρε; (να το και το ρε). Μήπως είσαι και εσύ, αναγνώστη, κάνα παρακρατικό απόβρασµα, που απειλεί πολιτικούς αρχηγούς από τα υπόγεια του Μαξίµου; Για πρόσεξε καλά γιατί ο Σταύρος δεν το έχει σε τίποτα να αρχίσει να βρίζει και εσένα, αναγνώστη.

Γιατί ο Σταύρος έχει λασπίτσα για όλον τον κόσµο στο Ποταµάκι του. Και δεν κάνει διακρίσεις. Θέλει και ικανότητα κρίσης, εδώ που τα λέµε, για να κάνεις διακρίσεις.

Λοιπόν, κάπου εδώ αυτό το άρθρο θα το τελειώσω! Να, να, άρχισα και εγώ τις απειλές...δημοσιεύθηκε Στο ΧΩΝΙ της Κυριακής 15-10-2016

cover 237