Αν ο Οµπάµα έβλεπε τον Κούλη Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2016 16:09


Θα έρθει αυτός ο Μπάρακ ο Οµπάµα, λέει, στην Ελλάδα για να δει τον Τσίπρα. Ακου τώρα ρεζιλίκια... Και σιγά την επιτυχία, δηλαδή, του Τσίπρα που έρχεται ο πρόεδρος της Αµερικής στην Ελλάδα. Να σου θυµίσω, αναγνώστη µου, ότι και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕ∆ στην Ελλάδα µένει και κανείς δεν το έχει κάνει θέµα.


Και τι νοµίζετε ότι θα πούνε Τσίπρας-Οµπάµα; Σαχλαµάρες θα πούνε για το χρέος. Ο Τσίπρας θα ζητήσει τη στήριξη της Αµερικής στη µάχη για την αποµείωση του ελληνικού χρέους, όλα δείχνουν ότι θα καταφέρει να την κερδίσει και κάτι τέτοια ανούσια και κυρίως αδιάφορα...

Να ερχόταν και να έβλεπε τον Μητσοτάκη, τον Κυριάκο µας, τον ηγέτη µας, ναι. Να είχε ένα νόηµα, να λέγαµε και εµείς ότι έχει ένα ενδιαφέρον. Θα πήγαινε η Οµπαµάρα στα νέα γραφεία στην Πειραιώς, θα έβγαζε σέλφι µε τον Γιακουµάτο, θα έβλεπε από κοντά το φηµισµένο πλατινέ της Σόφης Βούλτεψη, θα πέρναγε καλά και θα είχε την τιµή να δει κατ' ιδίαν και τον αντιπρόεδρο, κοτζάµ Κωστή Χατζηδάκη.

Και ο Κυριάκος δεν θα άφηνε το αµερικανάκι να αρχίσει τα δικά του. Θα έθετε κατευθείαν το σοβαρό ζήτηµα για τη χώρα. «Ρε Οµπάµα, εσύ µπορείς να βοηθήσεις στον αγώνα που δίνουµε για να γυρίσουµε τα λεφτά πίσω στους καλούς τους καναλάρχες, να ρίξουµε τον Τσίπρα και να έχουν όλοι οι διαπλεκόµενοι το ελεύθερο να κάνουν τζάµπα προπαγάνδα, χωρίς να πρέπει να πληρώνουν στον κάθε παρακατιανό φτωχούλη Ελληνα κερατιάτικα;».

Γιατί εδώ που τα λέµε, αυτό είναι το ζήτηµα για την Ελλάδα, ρε παιδιά. Ποιο χρέος και ποια ανάπτυξη; Αυτά τα λένε οι αριστεροί, οι φασίστες, τα κοµµούνια, οι τελειωµένοι όπως πολύ σωστά επεσήµανε και ο δηµοκρατικός ηγέτης, η Αδωνάρα ο Γεωργιάδης.

Ο οποίος πριν προλάβει να καταλάβει ο Μπάρακ τι στο καλό του λέει ο Κούλης, θα έκανε ντου και µε τη γνωστή γλυκιά του τσιριχτή φωνούλα θα άρχιζε να φωνάζει: «Μπάρακ γκιβ µι Γκουαντάναµο, γκιβ µι Γκουαντάναµο».

Το θέλει, µωρέ, για να στέλνει εκεί όσους είναι αριστεροί, άρα εχθροί της ακροδεξιάς γύρω από την οποία µε τόση δηµοκρατική αγάπη φέρνει διαρκώς βόλτες, όπως η µυγούλα το σκατούλι.

Από εκεί ψηλά, ο Στυλιανός Παττακός θα καµαρώνει το άξιο τέκνον της πατρίδος.

Και για να γυρίσουµε στον Οµπάµα... Αλλά γιατί να γυρίσουµε στον Οµπάµα; Μπας και θα δει τον σέξι Κυριάκο µας; Ας πάει να πνιγεί και ας πάει να λύσει το χρέος (που είναι βιώσιµο και το λένε όλοι, και ο Μηταράκης και ο Σόιµπλε). Μωρέ, ας κατέβαινε πάλι στις εκλογές στην Αµερική και θα του ετοιµάζαµε µία δηµοσκόπηση, που θα του έδινε µε το ζόρι 10%...

12398