ΒΟΜΒΑ από την PUBLICάρα: 23 μονάδες μπροστά ο Κυριάκος... Από την Χίλαρι Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2016 15:27

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, ο Γαταδότης εµπιστεύεται µόνο την εταιρειάρα, την PUBLICάρα. Είναι η µόνη αντικειµενική, είναι µια όαση, µια οµορφιά και χαρίζει χαρά. Κυρίως στην Πειραιώς, εκεί όπου πήγε την έδρα της Νέας Δηµοκρατίας ο ηγέτης ο Κυριάκος.
42% παίρνει στην τελευταία δηµοσκόπηση η Νέα Δηµοκρατία και εδώ που τα λέµε και λίγα είναι, αφού όποιον και να ρωτήσεις (και τον Αδωνι και τον Μπογδάνο και τον Μπάµπη) θα σου πει ότι ο Κυριάκος πάει καρφί για να πάρει 60% στις επόµενες εκλογές.

Βέβαια, αυτό το 18% που δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ είναι υπερβολή. Θα πρόκειται περί λάθους καθώς εκτίµηση της στήλης είναι ότι η κοινωνία έχει αηδιάσει από το κυβερνών κόµµα από τη στιγµή που τόλµησε να πάρει λεφτά από τους φουκαριάρηδες τους καναλάρχες για να τα δώσει στους νεόπλουτους τους πολίτες της χώρας. Λάθος τραγικό και αυτά ο κόσµος τα τιµωρεί.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το γεγονός ότι το άθροισµα των ποσοστών των κοµµάτων στην τελευταία έρευνα της PUBLICάρας είναι 100%, αλλά υπάρχει και ένα 30% αδιευκρίνιστη ψήφος. 130% το πήγαν, δηλαδή, οι µάγοι και είναι κρίµα που δεν σκέφτηκαν να δώσουν στον Κυριάκο 142%. Τι 130% στο σύνολο, τι 230%.

Μην κοιτάµε το δέντρο, γιατί χάνουµε το δάσος. Μην κολλάµε στα στεγνά, τα βαρετά τα µαθηµατικά, αλλά να βλέπουµε τη µεγάλη εικόνα, που λέει ότι πρέπει να βγει µια δηµοσκόπηση επιστηµονικά άρτια που να αποδεικνύει το τεράστιο ρεύµα νίκης που έχει ο γιος του εκδότη του Κήρυκα των Χανίων (σ.σ.: Λατρεµένη εφηµερίδα, δίκαια θαλασσοδανειοδοτούµενη, αλλά άτυχη). Τώρα, αν χρειαστεί κι ένα εξτρά 30% πάνω από το 100%, ας δοθεί να πάει στο διάολο. Μην κολλάµε σε λεπτοµέρειες.

Και πού να δείτε τι έρχεται την ερχόµενη εβδοµάδα: Η PUBLICάρα έκανε µεγάλη έρευνα για τις αµερικάνικες εκλογές. Σύµφωνα µε αυτήν, η Χίλαρι είναι µπροστά από τον Ντόναλντ κατά 5 µονάδες. 45% έχει η Κλίντον, 40% ο Τραµπ. Το πολύ ενδιαφέρον, όµως, είναι ότι µπροστά και από τους δύο είναι ο µεγάλος ο Κυριάκος, τον οποίο προτιµά για επόµενο πλανητάρχη το 68% των Αµερικανών!

68%+45%+40%= 153%. Μια χαρά βγαίνουν και στην Αµερική τα νούµερα! Μπράβο Κυριάκο! Αντε και τσάρος. Με την PUBLICάρα ΟΛΑ γίνονται. Ντα;