Ο Αντώνης ήταν large - Respect στον Μεσσήνιο ανοιχτοχέρη! Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016 20:23

Ο ΓΑΤΑδότης είναι έξαλλος µε Το ΧΩΝΙ που αποδεικνύει -λέει- ότι ο Σαµαράς βύθισε συνειδητά την ελληνική οικονοµία για να πετύχει το σενάριο της αριστερής παρένθεσης.


Καµία σχέση!


Ας µιλήσουν τα νούµερα, φίλοι µου (και συγκεκριµένα εγώ): Μέχρι το Νοέµβριο του 2014, ο Αντώνης έβγαζε πλεόνασµα, ο τιτάνας, ο µέγιστος, ο κιµπάρης. Και το κατάφερνε χωρίς να ζορίζεται ή να µαλώνει µε κανέναν. Τι ήθελε ο Σόιµπλε; Απολύσεις; Τις έκανε ο Κούλης ο Μητσοτάκης, η νυν ηγετάρα. Τι ήθελαν οι γερµανικές πολυεθνικές; Γενόσηµα για τους ραγιάδες; Τα πάσαρε η Αδωνάρα. Τι ήθελε ο Παύλος ο Τόµσεν; Τσεκούρι σε συντάξεις; Το έριχνε ο Βρούτσης.

Ωραία χρόνια! Μας αγαπούσε η Ευρώπη, µας παραδέχονταν οι δανειστές, δεν µαλώναµε, δεν γκρινιάζαµε, δεν µας απασχολούσαν βλακείες όπως το κοινωνικό κράτος και η ανακούφιση των ντόπιων. Και είχαµε το πλεόνασµα ξεκούραστα και άνετα και επιδεικτικά.

Ενα πρόβληµα υπήρχε: Αυτός ο κωλολαός θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ. Και ο Αντώνης, καλός, χρυσός, άγιος αλλά αυτόν το λαό ποτέ δεν τον συµπάθησε. Και τότε σε συνεργασία µε το φίλο του, τον Ευάγγελο (τον γνωστό Βενιζέλο το σοσιαλιστή, τον καθηγητή, τη ρητοράρα, τον άνθρωπο πάνω απ' όλα), σκέφτηκαν να σκαρώσουν µια πλακίτσα.

Νοέµβριος 2014 ήµασταν 691 µύρια πάνω από στόχο. Και σου λέει ο Αντώνης, εγώ τώρα φεύγω, να µην αφήσω ένα δωράκι στον Αλέξη; Τέτοια ψυχούλα, τέτοια καρδιά ο Μεσσήνιος.

Στην αρχή σκέφτηκε να του πάρει ένα ζίπο ή µία πάστα, αλλά φοβήθηκε µην τον πουν φτηνιάρη. «Α σιχτίρ, µια ζωή την έχουµε, θα κάνω και εγώ µια τρέλα», είπε ο Σαµαράς και µαζί µε τον Βενιζέλο αποφάσισαν να κάνουν στον Τσίπρα το πιο ακριβό δώρο που πήρε στη ζωή του. Ενα δώρο αξίας 3 δισ.!

Και τι να πάρεις µε τρία δισ.; Ε, αποφάσισαν να πάρουν τρία δισ. έλλειµµα.

Να τους κρίνουµε και για αυτό, Μάνο Κακλαµάνο, που βλέπεις παντού κακές προθέσεις και σενάρια αριστερής παρένθεσης; Αν είναι δυνατόν. Ας εµπιστευτούµε την αγάπη, τη φιλία, την καλή την πρόθεση και ας πούµε ένα µπράβο στους γλυκούς συγκυβερνήτες...