Στήριξε σαφώς τον Κυριάκο ο Ομπάμα: Χρειάζεται ελάφρυνση του χρέους Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016 21:14

Εντάξει, τέτοια σφαλιάρα που έριξε ο Μπαράκ στον Τσίπρα δεν την περίμενε ούτε ο πιο φανατικός Κουμουτσάκος!

Hρθε ο πρόεδρος στην Ελλάδα και δικαίωσε απόλυτα το μεγάλο ηγέτη, τον αρχηγό του Aδωνι, τον αδερφό της Ντόρας, τον Κούλη τον Μητσοτάκη, τον σέξι στυλοβάτη των ονείρων μας.

Και πριν περάσουμε στις αποδείξεις, να σημειώσουμε και τούτο: Eντάξει, ρε αριστεροί, πώς κάνετε έτσι που ο Τσίπρας υποδέχθηκε τον πρόεδρο της Αμερικής; Σαφώς μεγαλύτερη είναι η επιτυχία του Μητσοτάκη, ο οποίος έγινε δεκτός από τον ΙΔΙΟ τον Αμερικανό πρέσβη. Το καταλαβαίνω ότι ο πρόεδρος είναι κάπως ανώτερος από τον πρέσβη, αλλά σκεφτείτε ότι τον Ομπάμα τον κεράσαμε εμείς, ενώ τον Κυριάκο τον κέρασε καφέ φίλτρου και μάφιν η Αμερική! Μπράβο, Κούλη.

Και πάμε τώρα στα στοιχεία: Τι φωνάζει τόσο καιρό ο Κυριάκος; Οτι το χρέος δεν είναι βιώσιμο. Το ίδιο που λέει και ο Σόιμπλε δηλαδή. Οτι η Ελλάδα χρειάζεται ουσιαστική απομείωση του δημόσιου χρέους για να ορθοποδήσει. Τι είπε ο Ομπάμα; Αυτό ακριβώς: Δεν μπορεί να υπάρξει αναπτυξιακή προοπτική δίχως ελάφρυνση του χρέους είπε συγκεκριμένα και άφησε παγωτό τον Τσίπρα.

Τόσο καιρό οι αριστεροί δεν μας έχουν ζαλίσει ότι το χρέος δεν είναι πρόβλημα και ότι χρειάζεται λιτότητα και μέτρα ισοπέδωσης της κοινωνίας; Και ο καημένος ο Κούλης πάλευε για να αποδείξει ότι το χρέος είναι θηλιά στο λαιμό μας; Ε, ήρθε κοτζάμ Ομπάμα και τον δικαίωσε!

242 004

Θα μου πει τώρα κανείς μίζερος, κανείς τελευταίος, κανείς λεπτολόγος ότι η Νέα Δημοκρατία, ο Κυριάκος, ο Σόιμπλε και οι σκοταδιστές αρνούνται να παραδεχθούν ότι το χρέος είναι μη βιώσιμο και ότι ο Ομπάμα τους ξεβράκωσε live μέσα από το Μέγαρο Μαξίμου, λέγοντας σε όλον τον πλανήτη όσα τόσο καιρό φωνάζει η ελληνική κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Αυτό, όμως, είναι μία μικρή λεπτομέρεια και δεν είναι καθόλου σωστό με μικρές λεπτομέρειες να χαλάμε τις φαντασιώσεις κοτζάμ Αδώνιδος Γεωργιάδη, γνωστού δρομέα του Μαραθωνίου, τηλεπωλητή, διδασκάλου και αντιπροέδρου του κόμματος, που έχει πρόεδρο τον άνθρωπο που θεώρησε έξυπνο να μιλήσει στον Τσίπρα για... διαπλοκή.

Κοιμήσου, Αδωνι, κοιμήσου και ονειρέψου ότι όλα θα πάνε καλά, η χώρα θα καταστραφεί, το χρέος δεν θα μειωθεί και θα έρθει η ωραία μέρα που θα γίνεις αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, η οποία θα επιβάλλει τη λιτότητα του θείου Βόλφγκανγκ πάνω στα αποκαΐδια. Μην αφήνεις κάτι προεδράκια της κάθε Αμερικής να σου χαλάνε τη διάθεση!