Αποµείωση του χρέους: Μια εθνική καταστροφή! Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016 21:33

Αντε τώρα, µετά από µία τέτοια τραγωδία, ένα τέτοιο χτύπηµα, µία τέτοια πανωλεθρία, να βρεις κουράγιο, αγαπηµένε µου Μίµη, να µιλήσεις στον ελληνικό λαό, που µε αγωνία περιµένει τη θέση του ΓΑΤΑδότη για τις εξελίξεις.

Δυστυχώς, έγινε αυτό που όλοι εµείς οι αγνοί πατριώτες δεξιοί φοβόµασταν: Πήγαν οι αριστεροί και πείραξαν το βιώσιµό µας το χρέος!

Δηλαδή, ένα πράγµα αφήσαµε ζωντανό σε αυτή τη χώρα, το δηµόσιο το χρέος, και δεν το σεβάστηκαν... Και προσέξτε, το έλεγαν ΟΛΟΙ ότι το δηµόσιο χρέος της Ελλάδας είναι βιώσιµο. Και ο Σόιµπλε και ο Μητσοτάκης. Α, και ο εθνικός µας σωτήρας, ο κάποτε συγκυβερνήτης του Αντώνη και σήµερα στέλεχος της Φώφης, ο Ευάγγελος ο Βενιζέλος, που είχε προειδοποιήσει ότι δεν πρέπει καν να µιλάµε για µη βιωσιµότητα του ελληνικού χρέους. Μη µας ακούσουν οι ξένοι και πάνε και µας το αποµειώσουν και πάθουµε καµιά ζηµιά!

Αλλά ακούνε κανένα νεοφιλελεύθερο σκοταδιστή αυτοί οι κοµµουνιστές; Του κεφαλιού τους µια ζωή... Και η ζηµιά έγινε. Ηδη, οι δανειστές έδωσαν βραχυπρόθεσµα µέτρα για το χρέος και έπονται τα επόµενα... Και µέτρα για ένα χρέος παίρνουµε, όταν δεν είναι βιώσιµο, και έτσι ο Βόλφγκανγκ και ο Κυριάκος φάνηκαν σα να είναι ψεύτες και εχθροί της Ελλάδας, ενώ είναι γνωστό ότι και ο Σόιµπλε και ο Μητσοτάκης µάς αγαπάνε και µας νοιάζονται.

Το πρόβληµα, αναγνώστη µου, γίνεται µεγαλύτερο, γιατί δεν θα σταµατήσουν εδώ αυτοί οι καιροσκόποι, αυτοί οι ισοπεδωτές, αυτοί οι ατίθασοι οι άµυαλοι, που µας κυβερνάνε. Θα έρθουν και µεσοπρόθεσµα µέτρα, θα έρθουν και µακροπρόθεσµα µέτρα και θα το σκοτώσουν το καλό µας το χρέος, που το είχαµε τόσο καιρό και το καµαρώναµε τεράστιο και ζωντανό.

Και αν σκοτώσουν το χρέος, θα σώσουν και τη χώρα. Και αν σώσουν τη χώρα, θα µας κερδίσουν πάλι στις επόµενες εκλογές και αυτό θα είναι καταστροφή, γιατί όπως λέµε τόσο καιρό, οι αριστεροί είναι η καταστροφή και το σκοτάδι και η κατάντια.

Ανακεφαλαιώνω, επειδή µας διαβάζουν διάφορες παλιοπετούγιες αλλά και επειδή είσαι και λίγο µπουµπούνας, αναγνώστη µου: Θα σώσουν τη χώρα, θα κερδίσουν έτσι τις εκλογές και εποµένως θα καταστραφεί η χώρα. Εντάξει, τώρα µπερδεύτηκα και εγώ. Αδωνι, αν µε διαβάζεις, πάρε µε τηλέφωνο να κουβεντιάσουµε λίγο...

ΓΑΤΑδότης σας ο Στέλιος Ποτηράκης