Θες να είσαι αραχτός; 
Ο Κούλης είναι ο άνθρωπός σου! Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016 12:23


Αγαπηµένε µου αναγνώστη, Μίµη µου καλέ, σήµερα θα φιλοσοφήσουµε. Και τι είναι η ζωή, αδερφέ µου; Τι είναι ο άνθρωπος; Τι είναι το ζουµί του;

Ολοι είµαστε µικρές τελείες στο χάος της αιωνιότητας, γραµµές στην άβυσσο της ιστορίaς, κουκίδες στην έρηµο της λήθης.

Και µια µέρα όλοι θα φύγουµε από αυτόν το µάταιο και άδικο τούτο κόσµο, θα αναπαυθούµε εν ειρήνη και θα ζήσουµε την αιώνια γαλήνη. Οπότε; Οπότε, φίλε Μίµη, γιατί να σκάµε; Γιατί να δουλεύουµε; Με λίγα λόγια, όλοι πρέπει να ψηφίσουµε Κυριάκο στις επόµενες εκλογές.

Και επειδή µου αρέσει να µιλάω µε στοιχεία, θα σου αποδείξω άµεσα το ορθό των συλλογισµών µου. Αυτός ο Τσίπρας, ο αριστερός, ο προδότης, πήγε και έφτιαξε το πρώτο εννιάµηνο του 2016, 250.000 νέες θέσεις εργασίας.

Εβαλε, δηλαδή, στο λούκι 250.000 νέα παιδιά, που από εκεί που ήταν αραχτά, άνεργα, ευτυχισµένα, χωρίς αφεντικά, χωρίς δεσµεύσεις, χωρίς στεναχώριες, αναγκάστηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ να ξυπνάνε κάθε πρωί, να τρέχουν στη δουλειά τους, να πληρώνονται, να έχουν το πρόβληµα της διαχείρισης του µισθού τους και όλα τα σχετικά και άχαρα.

Ο Κυριάκος, που δεν θέλει τα νέα παιδιά της χώρας να αγχώνονται, βγήκε και είπε σε µια ηµερίδα τον Ιούνιο ότι, όταν αναλάβει τη χώρα (µαζί µε τον Αδωνι και τον Βορίδη), έχει πλάνο να δηµιουργεί 120.000 νέες θέσεις εργασίας το χρόνο.

Και τα νούµερα, αναγνώστη µου, είναι αµείλικτα: Σε εννιά µήνες, ο Τσίπρας ταλαιπώρησε 250.000 νέα παιδιά (και ποιος ξέρει πόσα θα είναι συνολικά, όταν µετρηθεί και το τελευταίο τρίµηνο του 2016), ο Κυριάκος θα ενοχλήσει µόνο 120.000.

Ο άνθρωπος µάς αγαπάει, µάς θέλει ήρεµους, άνεργους και χαλαρούς. Και αυτό πρέπει να του το αναγνωρίσεις, Μίµη µου. Θες να συνεχίσει ο Τσίπρας να δίνει δουλειά και ταλαιπωρία; Αν είναι δυνατόν. Κυριάκος ρε!

Ο Κούλης έταξε µισές νέες θέσεις εργασίας και δεν είναι µόνο αυτό. Για υπολόγισε και πόσους θα απολύσει, αν αναλάβει τη χώρα. Υπουργάκος ήταν και έπαθε τενοντίτιδα να υπογράφει απολύσεις. Φαντάζεσαι να γίνει πρωθυπουργός πόσους θα καρατοµήσει;

Το λένε, δηλαδή, και οι ίδιοι εκεί, στη Νέα ∆ηµοκρατία. Το πρόγραµµά τους είναι η περικοπή των δαπανών. Μισθοί, συντάξεις και λοιπά άχρηστα έξοδα, που πάνε πίσω τη χώρα. Και δεν το λέµε µόνο εµείς αυτό. Το λέει και ο Τόµσεν, το λέει και ο Σόιµπλε.

Και εσύ ποιον θα πιστέψεις; Τις παλιοπετούγιες, που σου λένε ότι ο άνθρωπος πρέπει να δουλεύει ή τον Κυριάκο, το θεό της ανεργίας;

Πρόσεξε αναγνώστη µου: Οι αριστεροί παλεύουν να σκοτώσουν το βιώσιµο το χρέος και να σε βάλουν να δουλεύεις. Ο Κυριάκος το χρέος θα το έχει ζωντανό και ακµαίο, και εσύ θα τρως αρχοντικά από τα συσσίτια. Γιατί ο Τόµσεν δεν θα µας αφήσει έτσι. Είναι καλό παιδί ο Πολ. Να µου το θυµηθείς...

ΓΑΤΑδότης σας ο Στέλιος Ποτηράκης