ΜΟΝΟ ΕΔΩ: Καθηµερινό πλέον το ραντεβού Κούλη µε τους πολιτικούς αρχηγούς! Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017 00:58


Εχουµε πει, αναγνώστη µου αγαπηµένε, ότι στον Γαταδότη θα διαβάζεις αλήθειες και επειδή εµείς εδώ κάνουµε ρεπορτάζ, να σε ενηµερώσουµε ότι ο Κυριάκος πέρασε υπέροχα, όταν συνάντησε τη Φώφη, τον Βασίλη, τον Δηµήτρη και τον Σταύρο.

Για την ακρίβεια, πέρασε τόσο καλά, που σκέφτεται να τους βλέπει κάθε ηµέρα. Γιατί έχει κανείς από αυτούς τίποτα καλύτερο να κάνει;

262 2011

Πρώτη θα πηγαίνει η Φωφάρα, να πίνουν το καφεδάκι τους, να λέει ο ένας στον άλλο ότι θέλει να γίνουν εκλογές άµεσα και να πετάνε βελάκια σε µια φωτογραφία του Τσίπρα.

Παράλληλα, θα κάνουν όνειρα για το πώς θα κυβερνήσουν µαζί τη χώρα, αφού η ΠΑΣΟΚάρα η νεοφιλελεύθερη ζει για τη στιγµή που θα γίνει και πάλι το δεκανίκι του Μητσοτάκη. Στις απολύσεις, τη φτωχοποίηση των αδυνάµων, τα σκανδαλάκια, τα δωράκια στις πολυεθνικές.

Μετά θα µπαίνει ο Λεβέντης. Να γίνουν εκλογές θα λέει ο Κυριάκος. Να κάνουµε οικουµενική θα λέει ο Βασίλης. Θα περνάει και των δύο η ώρα ευχάριστα και δηµιουργικά.

Στη συνέχεια, θα είναι η σειρά του Σταύρου. Καλησπέρα, καλησπέρα. Ο Σταύρος, η αλήθεια είναι, ότι δε θέλει εκλογές. Αλλά θα θυµίζει κάθε ηµέρα στον Κυριάκο ότι του υποσχέθηκε να µη του πάρει άλλους βουλευτές από το Ποτάµι. Και ο Κυριάκος θα του θυµίζει ότι η Νέα Δηµοκρατία πάντα θα περιµένει τον Σταύρο στη Νέα Δηµοκρατία για να βοηθήσει τον Φωτήλα να προσαρµοστεί.

Τελευταίος θα σκάει ο Κουτσούµπας. Δε θα λένε τίποτα. Θα κοιτάζονται στα µάτια και θα βουρκώνουν. Τους χωρίζει ιδεολογικό χάσµα. Αλλά τους ενώνει το µίσος κατά του Τσίπρα. Και οι δύο ζουν µε το όνειρο να γίνουν κάποτε αυτό που είναι ο Τσίπρας. Και οι δύο θα µείνουν µε τα όνειρα. Aλλωστε, στα όνειρα δεν χωράνε
ιδεολογίες.

262 2012

➤ Καλά τα είπε ο Αρούλης ο Πορτοσάλτε. Ο Τσίπρας θέλει και να του µειώσουν το χρέος και να δίνει συντάξεις στους γέρους; Τι θράσος είναι αυτό, ρε παιδιά; Είναι να µην τρελαίνεται ο Αρης, ο έγκριτος;

➤ Βγήκε ο αγαπηµένος της στήλης, Μίλτος Βαρβιτσιώτης, και δήλωσε µε πόνο ότι του έχουν κόψει τη Μύκονο. Αυτά είναι δράµατα, αδέρφια... Και είναι να απορείς πώς µετά από τέτοια καταγγελία, ο ελληνικός λαός δε βγήκε στους δρόµους...

➤ Στέλιο Χανταµπάκη, συνεχίζεις σταθερά να µε κάνεις να λυπάµαι που είµαι: 1) Στέλιος, 2) Κρητικός, 3) άντρας.

➤ Εφαγα, µόλις, αναγνώστη µου κάτι µπισκότα. Τώρα, για άνθρωπο ήταν, για σκύλο ήταν, δεν καταλαγαββββ.

➤ Προσοχή! Αν σας έρχεται µια άσχηµη µυρωδιά από τη ντουλάπα ή κλέφτης είναι ή δεξιός που µαθαίνει ότι κλείνει η αξιολόγηση!