Δικαίωση ΝΔ: Οι αριστεροί κάνουν τα πάντα για να µείνουν στην εξουσία! Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 15:29


Ακουγα, αναγνώστη µου, τα αποτελέσµατα της συµφωνίας το βράδυ της Πέµπτης και δεν µπορούσα να καταλάβω τίποτα. Ηµουν πολύ ταραγµένος... Δεν θα ντραπώ να στο πω, ναι, έκλαιγα.

Εκλαιγα γιατί καταλάβαινα ότι θα πρέπει να περιµένω άλλα δύο χρόνια µέχρι τις εκλογές. Στο έχω πει: Εγώ θέλω να µε κυβερνάει ο Αδωνις και ο Βρούτσης, έχω αυτό το βίτσιο, κακό είναι;

090909Το θέµα είναι ότι µου µπήκαν υποψίες, ηγέτη µου Κούλη. Το ότι θα γίνουν οι εκλογές το 2019 είναι το ένα πρόβληµα. Το δεύτερο είναι ότι θα τις χάσουµε. Δεν ξέρω αν κατάλαβες τι έγινε εκεί στο βρωµερό το Λουξεµβούργο.

Μέχρι να γίνουν οι εκλογές εδώ, οι Ευρωπαίοι δεσµεύτηκαν να έχουν λύσει το θέµα του χρέους, να έχουν βάλει τέλος στα µνηµόνια και να έχουν πληρώσει για να βγει η Ελλάδα στις αγορές! Πρέπει να είναι πολύ ΣΥΡΙΖΑ αυτός ο Γερούν ο µπαγάσας. Κυριάκο, βλέπω να κατεβαίνει µε φορµίτσα και αθλητικά ο Αλέξης στις εκλογές και να µας κερδίζει µε περίπατο...

6767

Και είναι κρίµα γιατί είσαι ηγέτης µε όραµα, µε ιδέες, αγαπάς το λαό. Το απέδειξες και στη Μυτιλήνη! Ζήτησες να µην πληρώνουν ΕΝΦΙΑ για δύο χρόνια όσοι... έχασαν το σπίτι τους! Τι υπέροχο, ρε συ, αυτό που είπες. Δηλαδή µετά από δύο χρόνια, θα πήγαινες σε αυτόν που δεν είχε σπίτι και θα του έλεγες να πληρώσει ΕΝΦΙΑ για αυτό που του γκρέµισε ο σεισµός. Πόσο θα σε καµαρώνει ο Σόιµπλε!

090909Γιατί το ξέρεις ότι ο Βόλφγκανγκ έκανε τα πάντα για σένα. Μέχρι τον καραγκιόζη έκανε, λέγοντας ότι υπήρχε συµφωνία από τον Μάη, αλλά οι Ελληνες ζήτησαν... παράταση για επικοινωνιακούς λόγους.
Και ποιος τον διέψευσε λες; Ο ίδιος ο Γερούν. Τι σφαλιάρα ήταν αυτή που έριξε αυτός ο µπουκλάκιας ο αχάριστος στον απάνθρωπο πατερούλη όλων µας;

Τη µυρίστηκα εγώ τη δουλειά, πάντως, γιατί έβαλα ΣΚΑΪ µετά το Eurogroup και είχε τον Σάκη τον Ρουβά. Εποµένως, τα νέα ήταν πάρα πολύ άσχηµα για εµάς, Κυριάκο µου. Αν είχε γίνει αυτό που θέλαµε, αν είχε καταστραφεί η χώρα, δεν θα βλέπαµε Μαζωνάκη και Τάµτα, αλλά Πορτοσάλτε και Μπογδάνο.

090909Αλλά αυτοί οι αριστεροί, όπως πολύ σωστά λέει ο αντιπρόεδρός µας, η Αδωνάρα ο ρήτωρ, κάνουν τα πάντα για να µείνουν στις καρεκλίτσες τους. Για να µην πέσουν, έσωσαν τη χώρα, νίκησαν τον Σόιµπλε και σκότωσαν τα µνηµόνια! Αδίστακτοι, ρε αδίστακτοι. «Ουάου» που είχε πει κάποτε και αυτός ο Γερούν. Που δεν βάστηξε, τελικά.