Νέο πλήγμα στην κοινωνία το μέρισμα Τσίπρα! Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017 13:40


Τι θα γίνει, αναγνώστη μου, με αυτούς τους αριστερούς; Ως πότε θα τους κοιτάμε απαθείς να καταστρέφουν την ελληνική κοινωνία με τα τερτίπια και τα κόλπα τους;

Βγήκε τώρα αυτός ο Τσίπρας και είπε ότι θα δώσει, λέει, στην κοινωνία κάποια χρήματα. Απαράδεκτο και ο Γαταδότης θα σου το εξηγήσει με λεπτομέρεια.

Έχει βάλει ο φτωχός τη γυναίκα του σε μία σειρά, το ελέγχει, έχει μοιράσει τα ψίχουλα του και έρχεται ο Τσίπρας και του δίνει 900 ευρώ. Και θα αρχίσει η γυναίκα να θέλει και κρέας και ρούχα για τα παιδιά και καινούργια τσάντα και χριστουγεννιάτικο δέντρο. Μεγάλο το πλήγμα στον κοινωνικό ιστό!

Πάμε παρακάτω. Γιατί δίνει ο Αλέξης το μέρισμα; Για να αλλάξει ατζέντα. Πράγματι, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ο πρωθυπουργός ήθελε να πάρει καινούργια ατζέντα, ηλεκτρονική και για να μην τον πάρουν χαμπάρι από την αντιπολίτευση που θα έδινε 35 ευρώ για να την αγοράσει, σκέφτηκε ο σατανάς να δώσει 1,4 δισ. ευρώ για να στρέψει αλλού την προσοχή του κόσμου.

Και, όπως σωστά λέει ο Άρης ο Πορτοσάλτε το ποσό που θα φτάσει στους δικαιούχους είναι ψίχουλα. Από 500 έως 900 ευρώ. Αστεία ποσά. Δώσε αν είσαι μάγκας 100.000 ευρώ, να έχει νόημα να τα πάμε στις offshore μας. Να ενοχλούμε τους δικηγόρους μας στα Κέιμαν για μισό χιλιάρικο ρε φτηνιάρη;

Επίσης, το πλεόνασμα είναι προϊόν υπερφορολόγησης, το είπε και η Μαρία Σπυράκη. Και έχει δίκιο γιατί οι άνθρωποι είναι ανίκανοι. Και ο Αντώνης υπερφορολούσε αλλά δημιουργούσε ελλείμματα και δεν μπορούσε να μοιράζει μερίσματα και αηδίες.

Kαι καλά τα λέει και η Φώφη η αριστερή. Το επίδομα είναι αντίδωρο. Τους φτωχοποίησε τους πολίτες ο Αλέξης και τώρα τους δίνει αντίδωρο. Επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, δέναμε τα σκυλιά με τα λουκάνικα, Φώφη μου. Μετά ήρθε ο Τσίπρας και τους έκανε φτωχούς τους Έλληνες, καλά τα θυμάσαι. Και αφού τους έκανε φτωχούς γιατί τους δίνει πίσω λεφτά; Άσε τους φτωχούς να ψοφήσουν, ε Φώφη μου, σοσιαλίστρια;

Αλλά τα ερωτήματα συνεχίζονται και είναι αμείλικτα. Γιατί να δοθούν τα λεφτά σε φτωχούς και όχι σε πλούσιους; Να πει, δηλαδή, ο Αλέξης ότι όσοι βγάζουν από 100.000 το χρόνο και πάνω, θα πάρουν και δέκα χιλιάδες να γουστάρουνε. Εντάξει, οι ταλαίπωροι θα έχαναν τα λεφτά που για αυτούς είναι πολύτιμα και μεγάλη ανάσα αλλά θα είχε γλυτώσει τις αντιδράσεις. Γιατί αυτοί που έχουν βήμα να αντιδράσουν είναι αυτοί που δε θα πάρουν και φέτος ούτε ευρώ από το μέρισμα του Τσίπρα... Λογικό είναι να τους πιάνει το παράπονο.

Ο πιο ωραίος, πάντως, ήταν ο Άδωνις ο Γεωργιάδης που βγήκε και ισοπέδωσε τον πρωθυπουργό. «Ο Τσίπρας είναι πραγματικός μάγος. Μόνο πραγματικός μάγος μπορεί να πει πετύχαμε υπεραπόδοση όταν έχει πέσει 1% έξω στις προβλέψεις του. Τέτοιος ψεύτης δεν έχει ξαναγεννηθεί στον πλανήτη. Είναι εκτός πάσας λογικής» είπε με τον ψύχραιμο, σοβαρό, υπεύθυνο πολιτικό του λόγο.

Αφού του ευχηθούμε καλή επιτυχία στις πωλήσεις των γιλέκων των νανοβιονικών που λανσάρει από την εκπομπή του, να πούμε ότι ο Άδωνις έχει δίκιο. Ο Τσίπρας λέει ψέματα, η οικονομία έχει καταστραφεί και επομένως είναι αδύνατον να δοθούν πίσω στην κοινωνία 1,4 δισ. ευρώ και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη των δανειστών.

Επομένως, τα λεφτά δεν θα δοθούν. Και ο Τσίπρας είναι τεράστιος ψεύτης. Αν, όμως, Γεωργιάδη, δοθούν; Λέμε, ρε παιδί μου, πες ότι γίνει η ανατροπή και δοθούν. Σε λίγες ημέρες θα το ξέρουμε εξάλλου. Θα φορέσεις το νανοβιονικό γιλεκάκι σου και θα βγεις στην τηλεόραση να πεις ότι εσύ είσαι ο μεγαλύτερος ψευταράς που γέννησε η πολιτική ιστορία του τόπου ή θα το παίζεις πάλι τρελίτσα και θα διαδίδεις άλλες ψευδείς ειδήσεις;