Σε πρόγραμμα προστατευόμενων στελεχών οι Καραμανλικοί Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 12:00


Καλά που έσκασε κι αυτή η ιστορία με τη Novartis, καλέ μου αναγνώστη, για να δει όλος ο κόσμος ότι η Νέα Δημοκρατία είναι ενωμένη και δυνατή!

Οι πάντες έχουν θέση στη μεγάλη γαλάζια πολυκατοικία και ο Κούλης ο Μητσοτάκης είναι ο ιδανικός διαχειριστής!

Αρκεί, βέβαια, να μην τολμήσει κανείς να πει κακή κουβέντα για τον - ζητώ συγνώμη που αναφέρω το ιερό του όνομα χωρίς ιδιαίτερα σοβαρό λόγο - Άδωνι Γεωργιάδη.

Όλα τα αντέχει ο Μητσοτάκης αλλά όχι και κριτική στον Άδωνι! Και μου ακούγεται λογικό, Μίμη μου, αφού ο Γεωργιάδης είναι η ζωντανή, ακροδεξιά ιστορία της Νέας Δημοκρατίας, είναι ο πολιτικός-σύμβολο, είναι το κορυφαίο τουίτερ και ας μη ξεχνάμε ότι βρίσκεται στο κόμμα, ήδη, πέντε χρόνια!

Και έχουν το θράσος κάτι στελέχη που πρόσκεινται σε έναν απλό πρώην πρωθυπουργό και συγγενή του ιδρυτή του κόμματος να ασκήσουν κριτική στον Γεωργιάδη, το πρώην πρωτοπαλίκαρο του Καρατζαφέρη, στον άνθρωπο που έφερε στη χώρα τις ταμπλέτες με τους αρχαίους Έλληνες συγγραφείς, στον έμπορο που πήγε να μας σώσει από τους πόνους στη μέση με τα επαναστατικά, νανοβιονικά του γιλέκα;

Η αλήθεια είναι ότι τα γιλέκα, μάλλον, δεν κάνουν και τόσο καλή δουλειά αν κρίνουμε από το γεγονός ότι η Αδωνάρα εμφανίστηκε στην Εξεταστική για την Υγεία με... λουμπάγκο αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.

Το θέμα μας είναι ότι υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Καραμανλής σκέφτεται να ζητήσει από τον Κούλη να τεθούν οι προσκείμενοι σε αυτόν βουλευτές, πολιτευτές και στελέχη της ΝΔ σε πρόγραμμα προστασίας γιατί έτσι όπως πάει θα τους ξεπαστρέψει όλους ο Γεωργιάδης.

Μάταια, να ξέρεις, θα θέσει το συγκεκριμένο αίτημα ο Κώστας... Γιατί ο Γαταδότης αποκαλύπτει στο κοινό του (και θέλει από εσένα, Μίμη, να το διαδώσεις) ότι ο Μητσοτάκης "τρέχει" ήδη ένα πρόγραμμα προστασίας αντιπροέδρου για τον Γεωργιάδη. Για αυτό και καρατομεί όποιον τολμήσει να ασκήσει κριτική για το καμάρι του Κυριάκου!

Και καλά κάνει ο πρόεδρος γιατί είναι αλήθεια ότι ο Άδωνις μας χρειάζεται στήριξη και αγάπη. Δεν ξέρω αν έτυχε να τον δείτε τις τελευταίες ημέρες σε κάποιο κανάλι να μιλάει. Δηλαδή, δεν ξέρω αν ανοίξατε τηλεόραση γιατί αν ανοίξατε θα τον πετύχατε, μιλάει διαρκώς και παντού. Και είναι τέτοιο το τηλεοπτικό του αμόκ που σύμφωνα με πληροφορίες τα βράδια, πλέον, κοιμάται σε πάνελ.

Αν τον είδατε, λοιπόν, θα το προσέξατε και εσείς ότι δεν είναι καλά το παιδί. Φωνάζει, ωρύεται, σπρώχνει, κολλάει, ξεσπάει, τσίριζει, κοκκινίζει. Θα μου πεις τα ίδια έκανε πάντα αλλά είναι αλλιώς να το κάνεις αυτό σε μία, δυο εκπομπές την ημέρα και αλλιώς να το παθαίνεις σε είκοσι.

Άδωνι, ηρέμησε ρε φίλε! Σε θέλουμε υγιή και δυνατό. Γιατί έχουμε πάρει ποπ κορν να δούμε τη συνέχεια! Και στο κόμμα και στην υποθεσούλα της Novartis!