Μα, το έλεγε και ο Άκης: Τα πάντα είναι πολιτική σκευωρία! Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018 11:48


Τριήμερο ήταν, ηρεμία είχαμε, επικαιρότητα δεν είχε, τι να κάνει και ο τίμιος αρθρογράφος για να περάσει η ώρα του; Αρχισε να ψάχνει τα... παλιά!

Και τι βρήκα, αναγνώστη μου, λες; Την ανακοίνωση του Άκη του Τσοχατζόπουλου την ημέρα που συνελήφθη και οδηγήθηκε στον ανακριτή!

Ήταν Απρίλης, Μίμη, Απρίλης του 2012. Θες να δούμε κάποια κομμάτια από την ανακοίνωση αυτή;

 «Επικοινωνιακό προεκλογικό «δώρο» στα δύο μεγαλύτερα κόμματα αποτελεί σήμερα, Μ. Τετάρτη και ημέρα προκήρυξης των εκλογών, η θεαματική προσαγωγή μου στον Ανακριτή Αθηνών κ. Γ. Μαλλή. Η εναντίον μου δικογραφία που του είχε διαβιβαστεί πριν λίγες μέρες εκκρεμούσε και εξεταζόταν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών με εντολή του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου από τον Ιούνιο του 2010, πάνω από 20 μήνες, χωρίς αποτέλεσμα.

Όπως το Δικαστικό Συμβούλιο του Ανώτατου Ειδικού Δικαστηρίου απεφάνθη τον Αύγουστο του 2011 ότι είναι απαράδεκτη και ανυπόστατη η σε βάρος μου κατηγορία από τη Βουλή σχετικά με την παθητική δωροδοκία, έτσι, είμαι βέβαιος, ότι στο Δικαστικό Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της τακτικής Δικαιοσύνης που ακολουθεί θα λάμψει για μία ακόμη φορά η αλήθεια και θα καταρρεύσει η σε βάρος μου σκευωρία.

1addtext com MTA1NTMwNDE1OQ

Συνδέεται άμεσα –και αυτό καλώ τους πολίτες να αντιληφθούν- με τον εκφυλισμό, την παρακμή και τη διάλυση του πολιτικού συστήματος που οδήγησε τη χώρα στη σημερινή κατάσταση αποσάθρωσης της κοινωνικής συνοχής και εξαφάνισης της κοινωνικής αλληλεγγύης, των δικαιωμάτων των πολιτών και της ίδιας της Δημοκρατίας. Όπως επανειλημμένα έχω δηλώσει, 40 χρόνια στην πολιτική τίποτα δε με συνέδεσε ποτέ με έκνομες ενέργειες ή παράνομες πράξεις.

Η αλήθεια θα λάμψει και ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του».

Συγκινητικά λόγια. Και επιχειρηματολογία που είναι της μόδας και σήμερα. Η μόνη διαφορά που βλέπει ο Γαταδότης είναι ότι ο Άκης δεν έκανε μηνύσεις.