Εντάξει ρε Αντώνη, μη μας δείρεις κιόλας! Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 00:01


Κατ' αρχάς, να σημειώσουμε αναγνώστη μου ότι ο Γαταδότης στηρίζει απόλυτα τον Αντώνη Σαμαρά, πιστεύει ότι είναι αθώος, έχει πέσει θύμα σκευωρίας και είναι και μεγάλος μάγκας, να πούμε!

Αφού ελπίζουμε, λοιπόν, ότι γλυτώσαμε τη μήνυση, να πούμε, Μίμη μου, ότι πραγματικά θαυμάσαμε χωρίς τέλος την ομιλία του Σαμαρά στη Βουλή.

Από την εποχή του Κούρκουλου, είχαμε να δούμε ένα τόσο αυθεντικό αρσενικό να πλημμυρίζει τσαμπουκά την οθόνη μας.

Τι σίφουνας ήταν αυτός, τι απόλυτη φαντασίωση. Και μη νομίζετε ότι πήγε, ξέρω εγώ, για να απολογηθεί ή να προσπαθήσει να αποδείξει την αθωότητά του. Τι λέτε ρε γατάκια που θα κάτσει κοτζάμ Σαμαράς να παίξει το δόλιο παιχνίδι του FBI και του Τσίπρα...

Ο Αντώνης πήγε στη Βουλή για να κάνει σαφές ότι έχει ξυπνήσει για τα καλά ο άλλος, ο άγριος, ο ακροδεξιούλης εαυτός του.

Και τι δεν είπε το στιβαρό, σέξι στόμα του! "Αν είσαι άντρας, πες το δυνατά" άρχισε να φωνάζει κάποια στιγμή και είναι προς τιμήν του που δεν είπε "Αν είσαι άντρας, πάμε έξω ρε" ή και τίποτα χειρότερο, πιο καλαματιανό.

Σε κάποια άλλη στιγμή, ο Βούτσης ΤΟΛΜΗΣΕ να τον ρωτήσει πότε σκοπεύει να τελειώσει. Με ποιο δικαίωμα, ρε πρόεδρε της Βουλής, κάνεις τέτοια ερώτηση στον Τσακ Νόρις της Νέας Δημοκρατίας;

Δικαίως τα πήρε ο Αντώνης και απάντησε ότι θα μιλάει όσο θέλει αυτός! Και καλό θα είναι να πει κάποιος σε αυτόν τον Βούτση ότι μαγκιές στον Σαμαρά δεν περνάνε! Ανησυχεί τόσο ο Σαμαράς για τη Δημοκρατία στη χώρα που δεν είναι δυνατόν να κάθεται να σέβεται τους δημοκρατικούς θεσμούς, να πούμε. Γκέγκε;

Και δεν παρέλειψε, φυσικά, ο τιτάνας να ρίξει και τις απειλές. "Θα πληρώσετε", "θα λογοδοτήσετε" και τα συναφή. Και ήταν τόσο... αγριεμένος που και να μην ήταν σε καθεστώς προστασίας οι μάρτυρες, μάλλον μετά τα σημερινά παραληρήματα του Σαμαρά και του Γεωργιάδη θα έπρεπε να μπουν....

Εν τω μεταξύ, συνέχισε ο τεράστιος και τη γνωστή σαχλαμάρα ότι οι μάρτυρες είναι ανώνυμοι κουκουλοφόροι. Πάμε πάλι. Οι μάρτυρες έχουν μαμά, μπαμπά, όνομα, επίθετο, τους γνωρίζουν οι δικαστικές αρχές, τους γνωρίζουν οι Αμερικάνοι και όπως μάθαμε, πρώην πρόεδρε του Άδωνι, τους γνώριζε και ο Φρουζής.

Αν δεν ήξερα ότι ο Αντώνης είναι καθαρός (και μακάρι να είχαμε άλλους δέκα Παπασταύρου να συμφωνούσαν μαζί μου), θα τολμούσα να πω ότι τα πολλά νευράκια του μου φάνηκαν λιγουλάκι ύποπτα αλλά επειδή δε βρίσκω κουκούλα στο νούμερο μου και δε θέλω να μπω σε καθεστώς προστατευόμενου αρθρογράφου, στηρίζω δημόσια τον ηγέτη μας και καλώ όποιον διαφωνεί, αν είναι άντρας, να έρθει να μας το πει κατάμουτρα. Να πούμε.