Όποιος βρήκε τη μπάλα του Κούλη, να τη γυρίσει πίσω! Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 07:56


Αφού, βρε Κυριάκο, είχε μιλήσει ο Άδωνις, είχε μιλήσει ο Σαμαράς, είχε μιλήσει ο Βενιζέλος, εσύ τι το ήθελες να βγεις και να μιλήσεις;

Σαράντα λεπτά ήταν στο βήμα ο Μητσοτάκης και είπε για τα πάντα: για την ΕΡΤ, για τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ, για την εξωτερική πολιτική, για τον Ρουβίκωνα. Λαλίστατος. Για το σκάνδαλο της Novartis, βέβαια, δεν είχε και πολλά να πει. Σα να μας φάνηκε λίγο αμήχανος! Πολύ η μπάλα στην εξέδρα, βρε παιδί μου.

Πάντως, σαν να τον είδα λίγο μαζεμένο τον Κυριάκο. Παραδέχθηκε ότι υπάρχει σκάνδαλο Novartis και είπε και ότι στο φως δε το έφερε η κυβέρνηση αλλά οι Αμερικανοί!

Ενημερωτικά, Μητσοτάκη μου: αυτό, ακριβώς, λέει και η... κυβέρνηση!

tweet1307

Και την ίδια στιγμή βγαίνει ο Κουτσούμπας και μιλάει για... κουκουλοφόρους. Χάος, πραγματικά. Μίλησε και η Φώφη, βέβαια, και είπε βαρυσήμαντα πράγματα αλλά μετά μου είπαν ότι είναι πρόεδρος του... ΠΑΣΟΚ και αποφάσισα να μη ρίξω το επίπεδο της στήλης.

gata2307

Τυχερέ Κυριάκο! Δύο χρόνια ζητάς κάλπη και την Τετάρτη στήθηκαν δέκα! Ζήτησε και την Τετάρτη εκλογές, βέβαια, ο Κούλης μας και επανέλαβε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί την οικονομία στην καταστροφή.

Και ανεβαίνει αυτός ο σατανάς ο Τσίπρας και τον ενημερώνει ότι την ώρα που μιλούσε, ο οίκος Moody's αναβάθμισε κατά δύο μονάδες το ελληνικό αξιόχρεο, σημειώνοντας ότι βλέπει καθαρή έξοδο της χώρας από τα μνημόνια!

Στην αρχή ο Κυριάκος άκουσε Gοοdys και δεν ανησύχησε αλλά ανέλαβε ο Δένδιας και τον ενημέρωσε και του χάλασε ακόμη περισσότερο το βράδυ. Μα, να πηγαίνει αυτή η παλιοχώρα και να σώζεται λίγο πριν γίνει ο Κυριάκος πρωθυπουργός; Κρίμα...

Και ποιος μου λέει εμένα ότι δεν έκανε παρέμβαση ο Πολάκης για να γίνει η αναβάθμιση; Ολόκληρο FBI έστησε, σε έναν οίκο θα κώλωνε;

gata1307

Αφού, αναγνώστη μου, σου πω ότι αυτήν την Κυριακή δε θα σχολιάσουμε τον Άδωνι Γεωργιάδη γιατί του έχουμε δώσει ρεπό να ηρεμήσει λίγο γιατί συνεχίζει να είναι στα κόκκινα, να σου πω ότι θαύμασα πολύ και την ομιλία του Βενιζέλου.

Που ξεκίνησε να μιλάει ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και τελείωσε ως στέλεχος της σαμαρικής Νέας Δημοκρατίας όπου εδώ και καιρό ανήκει ιδεολογικά.

tweet2307

Τώρα, πείτε μου, αλήθεια, μπορεί κανείς που βλέπει τον Μπένι να βάλει με το μυαλό του ότι αυτή η ψυχούλα μπορεί να έχει μπλέξει ποτέ σε τίποτα βρώμικο; Αν είναι δυνατόν!

Και για να τα λέμε όλα, έχει δίκιο ο Βενιζέλος: ο Σημίτης άφησε τα Ίμια σε εξαιρετική κατάσταση και ήρθε τώρα αυτός ο αναρχοάπλυτος και τα έχει κάνει θάλασσα...