Μπαράζ μετασαμαρικών μηνύσεων Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018 07:51


Αυτός ο μύθος ο Σαμαράς πάει να γίνει φυσικό φαινόμενο! Πώς είναι ο σεισμός; Πρώτα γίνεται ο μεγάλος και μετά ακολουθούν μετασεισμοί. 

Το ίδιο σύστημα έχει επιλέξει και ο Αντώνης της καρδιάς μας. Mόνο που αντί για ρίχτερ, βαράει μηνύσεις.

Ξεκίνησε με μηνύσεις σε πρωθυπουργό, δικαστές, μάρτυρες και, πλέον, επεκτείνεται. Κάνει μηνύσεις σε δημοσιογράφους γιατί πόσταραν σατυρικό περιεχόμενο και συνεχίζει ακάθεκτος.

Νομίζω ότι έχω καταλάβει τον μεγάλο του στόχο: Να κάνει μηνύσεις σε όλους τους Έλληνες και να συναντηθούμε όλοι μαζί στην Ευελπίδων! Θέλει να μας ενώσει και πάλι ο μεγάλος Μεσσήνιος ηγέτης και εγώ αυτό το βρίσκω υπέροχο και συγκινητικό.

Επειδή, βέβαια, είναι βαθιά δημοκράτης περιμένω πως και πως μία δήλωση που να καταδικάζει τους εμφυλιοπολεμικού χαρακτήρα τραμπουκισμούς που έκαναν στη Βουλή, εις βάρος βουλευτών, κάποια πρωτοπαλίκαρα! Είδατε τι ευγενικά και τι προσεκτικά το έγραψα, ε; Δεν είναι για να τραβιόμαστε τώρα!

Και για να κλείσουμε το θέμα, μην το κουράζουμε και πολύ. Η λύση, Αντώνη, δεν είναι να μηνύουμε δημοσιογράφους για ποσταρίσματα στα σόσιαλ μίντια. Είναι να κλείσουμε μια και καλή τα σόσιαλ μίντια. Άντε γιατί έχει παραγίνει το κακό, σαν πολύ ελεύθερους τους έχουμε αφήσει τους Έλληνες.

MTQxMjQ5MTIzNA

Δεν παίρνεις κάνα τηλέφωνο τον Ταγίπ, ρε παιδί μου; Να το κουβεντιάσετε, να δεις τι έχει να σου πει και αυτός ο δημοκράτης ηγέτης; Ο διάλογος μόνο καλό κάνει!