Μόνη λύση για το ελληνικό ποδόσφαιρο; Οι εκλογές! Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018 12:43


Κακώς καθόμαστε και ασχολούμαστε με πιθανές λύσεις στη χρόνια παθογένεια του ποδοσφαίρου όταν ο πολιτικός ογκόλιθος, Άδωνις μάς έχει έτοιμη τη λύση.

>--> Μην ακούτε σαχλαμάρες ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πέσει θύμα του αδίστακτου οικονομικού και πολιτικού πολέμου που έχουν μεταξύ τους οι μεγιστάνες, βαρώνοι-πρόεδροι των μεγάλων ομάδων.

>--> Αυτά τώρα είναι βλακείες που απευθύνονται σε ανόητους και εσύ αναγνώστη μου είσαι έξυπνος και μάλιστα τόσο ώστε να θες να δίνει τις λύσεις ο Άδωνις ο Γεωργιάδης.

>--> Και πράγματι, ο μεγάλος αντιπρόεδρος της αγαπημένης Νέας Δημοκρατίας πήρε θέση και ήταν συγκλονιστικός! "Το σημερινό δεν έχει σχέση με το Ποδόσφαιρο, τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, τον ΟΣΦΠ, τον ΠΑΟ κλπ έχει να κάνει με την Ελλάδα του Σύριζα που έφθασε στο ακρότατο όριο της παρακμής.
Οι εκλογές πλέον γίνονται ζήτημα επιβίωσης του Έθνους και η εκδίωξη του Σύριζα απαραίτητη προϋπόθεση της" έγραψε ο λατρεμένος στο τουίτερ.

>--> Τώρα, αλήθεια, έχει άδικο; Πριν να έρθουν αυτοί οι αριστεροί στην εξουσία τα πάντα ήταν διαφορετικά. Το πρωτάθλημα μας ήταν το κορυφαίο στην Ευρώπη, οι παράγοντες ήταν σεβάσμιοι, η διαιτησία ήταν εξαιρετική, οι οπαδοί ήταν αγαπημένοι, τα επεισόδια ήταν λέξη άγνωστη. Μια ομορφιά, μια πανδαισία, μία ποιότητα.

>--> Και τώρα βλέπετε όλοι τα χάλια του ποδοσφαίρου μας και είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να γίνουν εκλογές άμεσα, να πέσει ο Τσίπρας, να αναλάβει ο Κούλης, να ευχαριστηθεί και πάλι η ψυχή μας αγνό φούτμπολ.

>--> Και επειδή δεν πρέπει να μας απασχολεί μόνο το δικό μας καλό αλλά και η πρόοδος του πλανήτη, η λύση του Άδωνι μπορεί να γίνει παγκόσμια!

>--> Δηλαδή, γίνονται επεισόδια στη Ρουμανία; Υπάρχει αναταραχή στο πρωτάθλημα της Ουρουγουάης; Ακούγονται καταγγελίες για την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου στο Κονγκό; Να γίνουν εκλογές στην Ελλάδα, να πέσει ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης με τον Άδωνι και τον Βορίδη θα ασχοληθούν και θα λύσουν όλα αυτά τα προβλήματα αμέσως μετά τις απολύσεις στο δημόσιο και την παράδοση της χώρας στο αγνό, παραδοσιακό επιχειρηματικό - μιντιακό κατεστημένο.

>--> Στο σημείο αυτό να πούμε και κάτι άλλο βαρυσήμαντο: Διαφωνούμε με τη λύση που έδωσε ο Βασιλειάδης που αποφάσισε την διακοπή του πρωταθλήματος και έχουμε να αντιπροτείνουμε την διακοπή της προανακριτικής επιτροπής που εξετάζει το σκάνδαλο Novartis και (μιας και πήραμε φόρα και δίνουμε λύσεις) την διακοπή της διαδικασίας για την αδειοδότηση των καναλιών.