Αρης Πειραιώς Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018 12:06


Υπάρχει ο Ολυμπιακός Πειραιώς, υπάρχει ο Αρης Θεσσαλονίκης, υπάρχει, όμως, και ο... Αρης (της) Πειραιώς.

-->>-- Αυτός ο έγκριτος δημοσιογράφος, ο αντικειμενικός αναλυτής, ο ανεξάρτητος ρήτωρ, ο Αρούλης ο Πορτοσάλτε...

-->>-- Κύριο χαρακτηριστικό του Άρη είναι η σταθερότητα στις απόψεις του και ότι δεν δέχεται παρεμβάσεις στο έργο του από την ιδιοκτησία του μέσου όπου εργάζεται. Εντάξει, κάνα χαρτάκι από τον Μητσοτάκη μπορεί να δεχθεί αλλά ως εκεί.

-->>-- Το 2014, πάντως, ο Πορτοσάλτε καμάρωνε τον Ιβάν Σαββίδη! Ηταν η εποχή που ο Ιβάν τα είχε καλά με το αφεντικό του Άρη, τον Αλαφούζο. "Αγκαλιά στο Ολυμπιακό Στάδιο Αλαφούζος-Σαββίδης. Ποδοσφαιρικός πολιτισμός" έγραφε τότε στο αγαπημένο του twitter.

-->>-- Ε, τώρα, που το αφεντικό του ο Αλαφούζος τα έχει "σπάσει" για τα καλά με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, ο Αρης χαρακτηρίζει τον Ιβάν "σερίφη της Τούμπας" και τον χρεώνει στην... κυβέρνηση.

Clipboard03porstosalete

-->>--  Βέβαια, ο Σαββίδης δεν ήρθε στην Ελλάδα επί ΣΥΡΙΖΑ ούτε άρχισε τις επενδύσεις επί Τσίπρα. Για την ακρίβεια, ο Χαράλαμπος Αθανασίου, ο υπουργός του Σαμαρά ήταν αυτός που με ΦΕΚ του απένειμε την ελληνική υπηκοότητα και μάλιστα με την ίδια διαδικασία με την οποία την είχε αποκτήσει ο λόρδος Βύρων!

Clipboard02auanasio

-->>-- «Καθώς ο ομογενής αλλοδαπός Ιβάν Σαββίδης προσέφερε εξαιρετικές υπηρεσίες στην Ελλάδα, προώθησε τη διατήρηση της ελληνικής συνείδησης και του ελληνικού ιδεώδους στον χώρο των ομογενών μας στη Ρωσία και τις χώρες της Πρώην Σοβιετικής Ένωσης, συνέβαλε στην ενδυνάμωση της απανταχού ορθοδοξίας και επέδειξε πλούσιο φιλανθρωπικό και πολιτιστικό έργο και ενεργό συμμετοχή και συνδρομή στη ζωή της σύγχρονης Ελλάδας, συντρέχει η προϋπόθεση εφαρμογής της ανωτέρω διάταξης του άρθρου 13 του Ν. 3284/2004» γράφει το σχετικό ΦΕΚ που υπεγράφη επί Νέας Δημοκρατίας.

-->>-- Έτσι για να σταματήσουν και να μας προσφέρουν σανό με το τσουβάλι τα καλόπαιδα της Πειραιώς και για να σταματήσει και ο Αδωνις Γεωργιάδης να μιλάει για τον Σαββίδη σα να είναι υπουργός της κυβέρνησης. Α, εσύ Αδωνι έχεις συναντήσει ποτέ και έχεις αποθεώσει τον Ιβάν; Ναι, ε;

Clipboard033232

-->>-- Γράψαμε για Σαββίδη, γράψαμε για Σαμαρά... Είναι δεδομένο, πια: Μας αρέσει να ζούμε επικίνδυνα!

-->>-- Και για να τα λέμε όλα: Η Νέα Δημοκρατία έχει Κυριάκο, ο ΠΑΟΚ έχει Κυριάκο Κυριάκο! Πρόβλημα...

-->>-- Το καλό τώρα που σταμάτησε η μπάλα είναι ότι θα έχουμε περισσότερο χρόνο να αφιερώσουμε στο Μάστερ Σεφ και στο πουλέν μας τη Γωγώ! Η οποία δεν αποκλείεται να καταφέρει να βγει η νικήτρια του διαγωνισμού αν και δεν ξέρει να μαγειρεύει. Πώς ο Μητσοτάκης κέρδισε τις εκλογές στη Νέα Δημοκρατία αν και δεν ξέρει από πολιτική; Ιδια περίπτωση!