Αθλιοι, πικράνατε τη Ντόρα! Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018 07:57


Αγαπημένε μου αναγνώστη θα περίμενες να ξεκινήσω με ευχές αλλά είμαι τόσο εξοργισμένος που παρακάμπτω τις τυπικούρες και μπαίνω αμέσως στο θέμα του σημερινού πονήματος.

Να ξέρεις ένα πράγμα για εμένα: Μπορώ να αντέξω τα πάντα εκτός από το να δω την αδερφή του αρχηγού μου, πικραμένη.

Και αυτοί οι άθλιοι, οι άπλυτοι, οι αριστεροί το κατάφεραν και αυτό, να δημιουργήσουν αίσθημα θλίψης στη γλυκιά μου, τη Ντόρα τη Μπακογιάννη.

Να σημειώσουμε ότι η Ντόρα μας είναι τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας αφού ο Κούλης την αφήνει να έχει ρόλο στη σκιώδη κυβέρνηση αν και μάνα αυτού του αυθάδη, του Κώστα του Μπακογιάννη.

Τα νέα από τις Βρυξέλλες για την πορεία της ελληνικής οικονομίας έκατσαν πολύ βαριά στο Ντοράκι μας που έσπευσε να δηλώσει πως οι φόβοι της επιβεβαιώθηκαν αφού «η Ελλάδα είναι ουραγός σε όλη την Ε.Ε. στην ανάπτυξη»!

Σας τα λέγαμε εμείς οι δεξιοί αρθογράφοι, προσέξτε, μην ρίξετε τον Σαμαρά, εσείς πήγατε και κάνατε του κεφαλιού σας, λουστείτε τα τώρα! Από εκεί που ήμασταν πρώτοι σε όλη την Ευρώπη (στην ύφεση), τώρα είμαστε ουραγοί (στην ανάπτυξη). Από πρώτοι, τελευταίοι. Αυτή είναι η κατάντια μας.

Η λατρεμένη Μπακογιάννη σημείωσε ότι το 2017 η Ελλάδα είχε τον χαμηλότερο ρυθμό ανάπτυξης τόσο στην Ευρωζώνη όσο και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς αυτή περιορίστηκε στο 1,4% έναντι 2,3% που ήταν ο μέσος όρος της Ευρωζώνης.

Ντρέπεσαι και μόνο που το διαβάζεις και σκυλομετανιώνεις που δε συνέχισες να στηρίζεις τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, τον Άδωνι, τον Βορίδη, τον Χατζηδάκη και τον Βρούτση που μπορεί να μας είχαν λυσσάξει στην ύφεση, στις απολύσεις, στις μειώσεις μισθών και συντάξεων αλλά που αν είχαν κερδίσει το 2015 θα γίνονταν καλά παιδιά και τώρα θα είχαμε ανάπτυξη κοντά στο 5%, τη διπλάσια από τον μέσο όρο της Ευρωζώνης. Και μπορεί να λέω και λίγο!

Και, άντε, πες ότι δεν πιστεύεις εμένα γιατί δεν είμαι αντικειμενικός. Μα, το λέει και η Ντόρα: «Η μόνη πρόταση που μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση είναι το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Πώς να διαφωνήσει κανείς; Η πρόταση του Κυριάκου (που λέει ότι αν γίνει πρωθυπουργός, θα σωθούμε) είναι η μόνη συγκεκριμένη και αξιόπιστη. Αντίθετα, αυτοί οι ΣΥΡΙΖΑίοι λένε κάτι μισόλογα, κάτι αοριστίες, του στυλ «σε τέσσερις μήνες βγαίνουμε από τα μνημόνια, χωρίς προληπτική γραμμή στήριξης και γινόμαστε κανονική χώρα, κάτι που έχουμε, ήδη, συμφωνήσει με τους Θεσμούς». Σαχλαμάρες.

Πάντως, Ντόρα μου, μη σκας. Και μετά το 2019, θα έχεις ρόλο, θα είσαι μία μεγάλη και τρανή τομεάρχης στη σκιώδη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Απλώς, δεν θα έχεις αρχηγό τον αδερφό σου. Ε, σιγά. Θα το αντέξεις! Και μάλλον με χαρά!