Βλέπω άφησες μούσι, Μητσοτάκη... Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018 10:19


Εψαχναν καιρό τα τζιμάνια στην Πειραιώς να βρούνε γιατί ενώ έχουν μαζευτεί τόσοι... σπουδαίοι επικοινωνιολόγοι το προφίλ του Κούλη παραμένει σταθερά σε φάση "γιατί γελάτε, κύριοι;".

Τελικά, η λύση ήταν τόσο απλή. Εφταιγε που έβγαινε πάντα ξυρισμένος. Γιατί άλλο κύρος έχει ένας πολιτικός αρχηγός αν βγαίνει και λέει ότι βλέπει εξωγήινους στον Υμηττό ξυρισμένος και άλλο αν το λέει με μουσάκι τριών ημερών.

Και είναι... χάρμα οφθαλμών ο λατρεμένος έτσι αξύριστος. Φέρνει λίγο σε Φρουζή, φέρνει λίγο σε Ραχόι... Ωραία εικόνα και μπράβο σε αυτόν που τη σκέφτηκε.

Στο κάτω, κάτω αφού λέει κατά κανόνα τρίχες, γιατί να μην τις έχει και στο μάγουλο;

g1ata221

Μπορεί, βέβαια, να είναι και προληπτικός ο Κούλης και να είπε ότι δεν θα ξυρίζεται μέχρι να γίνουν εκλογές. Πλάκα που θα έχει ο άτιμος με γενειάδα δεκαπέντε μηνών...

Εντάξει, θα βρεθεί τρόπος και θα τον πείσουν να ξυριστεί αν δουν ότι το κακό παραγίνεται. Θα του πουν ότι οι τρίχες στο πρόσωπο είναι φτωχοί εργαζόμενοι και θα τις κόψει άμεσα και χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Πρόσφατα, πάντως, είχε αφήσει τριχούλες και ο Άδωνις Γεωργιάδης οπότε, μάλλον, είναι γραμμή του κόμματος. Το μόνο που μένει να δούμε είναι και τον Χατζηδάκη με μπούκλες.