Όσο πέφτει αυτή από την τριήρη, εσείς παραγγέλνετε! Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018 10:30

Ας εξετάσουμε, αναγνώστη μου, την πραγματικά μεγάλη είδηση της επικαιρότητας, το νέο που μας συγκλόνισε και - δεν στο κρύβω, Μίμη μου - μας στεναχώρησε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λοιπόν: "Αναπάντεχη κατάληξη είχε η επίσκεψη της Ευγενίας Μανωλίδου στην Τριήρη Ολυμπιάς. Κατά την αποβίβασή της από το ιστορικό πλοίο έπεσε στη θάλασσα. Αμέσως, κινητοποιήθηκαν τα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού, τα οποία έβγαλαν από το νερό την σύζυγο του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας".

Ρε πόσο μπροστά είναι αυτή η οικογένεια. 3.000 χρόνια είχε να πέσει στον Πειραιά άνθρωπος από τριήρη και το κατάφερε η Ευγενία. Αντε τώρα, περιμένουμε και διάγγελμα του Περικλή για το συμβάν.


tweet1329

Και αν δεν ήταν ένα τόσο αθώο ατύχημα αλλά από πίσω κρύβεται παρέμβαση του Ποσειδώνα που, εδώ που τα λέμε, με τις μουσάρες του, μοιάζει πολύ σε ΣΥΡΙΖΑίο; Κάμερα σε μένα.

Πάντως, η Ευγενία ζει που σημαίνει ότι τα νερά του Πειραιά δεν είναι τόσο βρώμικα όσο φαίνονται! Γιατί σημασία έχει να μαθαίνουμε κάτι από κάθε τι που συμβαίνει γύρω μας.

tweet2329


Και βγαίνουν και κάτι σάχλες και λένε ότι η Ευγενία δεν κινδύνευσε ποτέ στην πραγματικότητα γιατί οι φελλοί επιπλέουν. Η στήλη δεν υιοθετεί και καταδικάζει απερίφραστα τέτοια σχόλια για τη μεγάλη μαέστρο μας. Ανάγωγοι.