ΔΕΘέλουμε μείωση στον ΕΝΦΙΑ, ρε! Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 09:00


Είχε δεν είχε, αγαπημένε μου αναγνώστη, μας τα έκανε τα νεύρα κρόσια αυτός ο Τσίπρας με όσα είπε την περασμένη εβδομάδα στην Θεσσαλονίκη.

Σας το λέμε καιρό, ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος, η διαπλοκή μας κινδυνεύει, στο τέλος θα γίνει η στραβή και θα επιζήσει ο κάθε φτωχομπινές και θα την πληρώσουν οι άριστοι.

Και τι δεν βγήκε από το στόμα αυτού του Τσίπρα. Θα καταργήσει, λέει, τον υποκατώτατο μισθό. Γιατί ρε φίλε; Μην δούμε ένα μέτρο να βολεύει τα αφεντικά, αμέσως να το πειράξουμε. Που κανονικά έπρεπε να θεσπιστεί ο πιο υποκατωυπότατος μισθός με προοπτική να καταργηθεί τελείως ο μισθός και όποιος νέος θέλει να δουλεύει, να πηγαίνει να προσφέρει τζάμπα τις υπηρεσίες του, να τονωθεί το επιχειρείν.

Μετά, περιμένουμε όλοι εμείς οι νεοφιλελεύθεροι να μπει το 2019 να μειωθούν και άλλο οι συντάξεις και βγαίνει και το αμφισβητεί και αυτό. Γιατί καλέ μου άνθρωπε; Αφού εμείς έτσι την βρίσκουμε, να βλέπουμε τις συντάξεις να μειώνονται, τους γέρους να πεινάνε και να περνάνε καλά μόνο οι φραγκάτοι. Γιατί μας στερείς, ρε ανεύθυνε, τη χαρά μιας ακόμη μείωσης; Τι πάει να πει ότι δεν υπάρχει λόγος να παρθεί το μέτρο αφού η οικονομία πάει καλά; Και η διασκέδαση του νεοφιλελέ, δηλαδή, δεν μετράει; Τα πάντα είναι νούμερα, πια;

Α, θα μειώσει λέει και τον ΦΠΑ, θα μειώσει και τον φορολογικό συντελεστή των επιχειρήσεων. Και ξέρετε γιατί; Γιατί είναι πονηρός. Αφού εμείς τον κατηγορούμε ότι είναι φορομπήχτης και εχθρός του ιδιωτικού τομέα, πάει - τώρα που μπορεί - και κάνει τα αντίθετα για να στερήσει επιχειρήματα από τον Γεωργιάδη. Τόσο μίσος για τον Αδωνι, πια; Τόσο;

Ανατρέπουν και τη ζωή χιλιάδων οικογενειών οι απαράδεκτοι και είναι τουλάχιστον ντροπή. Έχει κάνει έναν προϋπολογισμό το κάθε σπίτι, ξέρει πόσα έσοδα έχει κάθε μήνα, έχει βάλει σε μια σειρά την ζωή του και έρχεται ο ανεύθυνος ο Τσίπρας και τα ανατρέπει όλα αυτά. Θα δώσει λέει αναδρομικά 1 δισ. σε ένστολους και το λέει έτσι απλά. Δηλαδή, θα δώσει παραπάνω λεφτά στον αξιωματικό, αυτός θα δώσει περισσότερο χαρτζηλίκι στα πιτσιρίκια του. Και που ξέρω εγώ αν ο πιτσιρικάς με αυτά τα λεφτά πάει και πιει κάνα αλκοόλ, ας πούμε; Το συμπέρασμα βγαίνει αβίαστα, Άρη Πορτοσάλτε μου, ο Τσίπρας σπρώχνει τους εφήβους στον αλκοολισμό.

Εδώ ρε παιδιά ο τύπος πάει και ακουμπάει τον ΕΝΦΙΑ! Τον ΕΝΦΙΑ, ρε. Το κομψοτέχνημα αυτό του Ευάγγελου του Βενιζέλου, το έργο ζωής αυτού του μεγάλου πολιτικού οραματιστή, αυτού του νεοφιλελεύθερου σοσιαλιστή ηγέτη. Που το πήρε μετά ο

Σαμαράς και το τελειοποίησε. Και είχαμε ένα χαράτσι παγκοσμίου επιπέδου και το καμαρώναμε. Και πάει ο πονηρίδης αμέσως μόλις ξεμπέρδεψε από τα μνημόνια και τσουπ, το τσεκουρώνει. Ο ύπουλος.

Φταις και εσύ, όμως, πολίτη. Δεν μας άκουγες που σου λέγαμε ότι πρέπει να μπει προληπτική γραμμή στήριξης. Πλήρωνε, τώρα, λιγότερο ΕΝΦΙΑ, κορόιδο.