Μπορούμε. Αρκεί να έχουμε Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018 14:44


Η παρουσία του αγαπημένου μου Κυριάκου στη ΔΕΘ ήταν συγκλονιστική και πολύ τον παραδέχομαι τον αρχηγό γιατί θέλει θάρρος να βγαίνεις και να λες δημόσια την αλήθεια σου στον ελληνικό λαό.

Και ο Κυριάκος μου ήταν ξεκάθαρος αναλύοντας το πρόγραμμα του κόμματος που διοικείται από τον Άδωνι και τον Βορίδη και έχει βάλει τον μικρό αδερφούλη της Ντόρας να κάνει το μπροστινό: Μπορεί ο Τσίπρας να έβγαλε την χώρα από τα μνημόνια και να αγχώθηκε η διαπλοκή αλλά αν έρθει στα πράγματα η Νέα Δημοκρατία οι πλούσιοι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα!

Στην ουσία, ο λατρεμένος ανέλυσε το δόγμα του νεοφιλελευθερισμού και όσο και αν προσπάθησαν οι συνεργάτες του να του δείξουν πως να το περάσει στον λαουτζίκο φτιασιδωμένο, ο τίμιος Κούλης το σέρβιρε ατόφιο, στυγνό, απάνθρωπο και υπέροχο.

Έχεις λεφτάκια φίλε μου; Μην σκας για τίποτα. Δεν έχεις; Ψόφα. Και συγνώμη, δηλαδή, ρε φτωχέ, ο Κυριάκος θα αναλάβει να σε φροντίσει; Τι είναι ο Κυριάκος; Η μητέρα Τερέζα; Κάνε μας την χάρη και ψόφα, λοιπόν, και να το κάνεις και διακριτικά γιατί οι φωνές και τα κλάμματα στεναχωρούν τον πρόεδρο που είναι παιδί βασανισμένο και ευαίσθητο.

Θες Παιδεία ανωτάτου επιπέδου για τα παιδάκια σου; Μπράβο σου, καλέ πατέρα, μας συγκινείς και για αυτό θα φέρουμε στην Ελλάδα τα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Αν, μάλιστα, θες βοήθεια για να διαλέξεις, μπες στο twitter του Άδωνι που διαφημίζει, ήδη, κάποια κολλέγια. Είναι πανάκριβα, βέβαια, τα ιδιωτικά πανεπιστήμια αλλά αυτό πρέπει να απασχολήσει αυτούς που δεν έχουν λεφτά, όχι τον Κυριάκο.

Θες να πηγαίνεις στα καλύτερα νοσοκομεία; Και εδώ θα έχεις επιλογές ανάμεσα σε κορυφαία ιδιωτικά νοσοκομεία, να διαλέξεις αυτό που εσύ προτιμάς περισσότερο. Και όσα πιο πολλά χρήματα έχεις, τόσο μεγαλύτερες θα είναι και οι ελπίδες σου να επιβιώσεις και να περάσεις και καλά. Αν δεν έχεις καθόλου χρήματα ή αν τα χρήματα δεν φτάνουν, δικό σου το πρόβλημα. Εντάξει, θα υπάρχουν και δημόσια νοσοκομεία αλλά αν κρίνουμε από τα χρόνια του Άδωνι, θα λειτουργούν περισσότερο σαν αίθουσες αναχώρησης για τον άλλον κόσμο. Με εισιτήριο, προφανώς. Γιατί με τη ΝΔ δεν θα είναι τζάμπα ούτε το να περιμένεις να πεθάνεις σε ένα ράντζο. Και αυτό είναι δέσμευση.

Και στην ασφάλεια τα ίδια θα ισχύουν με πρωθυπουργό τον Κυριάκο. Οι φραγκάτοι θα πληρώνουν και έτσι θα μπορούν να πάρουν μια αξιοπρεπή σύνταξη στα γεράματα τους, οι πειναλέοι που θα θέλουν τον μισθό τους για να ζήσουν και δεν θα πληρώνουν για έξτρα εισφορές θα παίρνουν όταν βγουν στη σύνταξη το ξεροκόμματο τους για να μπορούν να αγοράζουν κάνα παξιμαδάκι και ευχαριστημένοι να είναι και να μην γκρινιάζουν και καθόλου. Ας είχαν τη μαγκιά να ανοίξουν μια οφσόρ, να είχαν λύσει τα προβλήματά τους. Εντάξει είμαστε; Εντάξει είμαστε.