Και οι δημοσιογράφοι άνθρωποι είναι... Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018 08:56


Εντάξει, ας μην είμαστε αύστηροι με τους δημοσιογράφους που συμμετείχαν στη συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου στη ΔΕΘ. Άγχος, προβλήματα, στρες, πολύ θέλει να ξεφύγει το μυαλό και να ξεχάσεις να κάνεις κάποιες ερωτήσεις;

- Πώς τα έφερε έτσι ο διάολος και δεν σκέφτηκε κανείς να ρωτήσει τον Κυριάκο για το σκάνδαλο Νοvartis! Kαι πάλι καλά να λέμε που δημοσιογράφος ρώτησε τον πρόεδρο της ΝΔ για τα πολλά... σκάνδαλα της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς βέβαια να κατονομάσει κάποιο.

- Και είναι κρίμα, δηλαδή, που ένας εκπρόσωπος του Τύπου δεν είχε την έμπνευση να ρωτήσει τον Κυριάκο για τα θαλασσοδάνεια του Κήρυκα Χανίων ή τα χρέη της Νέας Δημοκρατίας. Είχε μεγάλη ρέντα ο πρόεδρος και θα έδινε πειστικές απαντήσεις αλλά αυτός φταίει που όλως τυχαίως δεν ρωτήθηκε;

tweet11792018

- Ή νομίζετε ότι δεν θά έπαιρνε θέση για τις οφσόρ της Μαρεβάρας; Φυσικά και θα έπαιρνε αλλά είπαμε... Ξεχασιάρηδες οι δημοσιογράφοι!

- Και μην ακούω βλακείες ότι αποκλείστηκαν μέσα ενημέρωσης που δεν πρόσκεινται φιλικά στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο. Έκανε κλήρωση η Μαρία η Σπυράκη και έτυχε να πάρουν τον λόγο μόνο δημοσιογράφοι που θαυμάζει ο Άδωνις.

gata1792018

- Οχι ότι δεν αποκλείστηκαν και φίλια στη ΝΔ μέσα, έτσι; Ακούσατε καμία ερώτηση από το velonakaiklosti.gr;

- Και η τύχη συνέχισε να σκαρώνει τα δικά της παιχνίδια κατά τη συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου. Να δείτε που μία δημοσιογράφος ρώτησε για τους χώρους φιλοξενίας προσφύγων στη Μόρια και έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και είχε έτοιμες σχετικές φωτογραφίες ο Κούλης μας! Μα είδες τυχερός;

- Βέβαια, οι φωτογραφίες που σήκωσε ο πρόεδρος της ΝΔ ήταν από την εποχή... Σαμαρά, από το 2014 αφού έκτοτε έχουν γίνει εργασίες και ο χώρος στη Μόρια έχει αλλάξει. Ε, έτυχε και του έδωσαν παλιές φωτογραφίες, αποκλείεται να έγινε επίτηδες, στη Νέα Δημοκρατία μισούν τα fake news, ε Άδωνι;

Clipboard011792099

- Τα καλά νέα, πάντως, για όσους γουστάρουν να πληρώνουν ΕΝΦΙΑ είναι ότι ο Κούλης υποσχέθηκε ότι όχι μόνο δεν θα επιχειρήσει να εξαφανίσει το χαράτσι αλλά θα το δώσει στη δικαιοδοσία των... δήμων! Και μπορεί αυτό να είναι στην πράξη ανέφικτο ως αντισυνταγματικό, έχει όμως μεγάλο ενδιαφέρον η σκέψη του Μητσοτάκη και η παραδοχή ότι αν κάποιος δήμαρχος θέλει θα μπορεί να... αυξήσει τον ΕΝΦΙΑ! Ωραία πράγματα.

- Ας μην το κουράζουμε άλλο: Ιδιωτική παιδεία, ιδιωτική υγεία, ιδιωτική ασφάλιση, διαγραφή χρεών επιχειρηματιών, απολύσεις στο δημόσιο υποσχέθηκε ο Κυριάκος και δεν πρέπει να υπήρξε πλούσιος σε αυτήν τη χώρα που να μην τον καμάρωσε!

- Και επειδή οι πλούσιοι έχουν τα κανάλια και τα ραδιόφωνα, να είστε έτοιμοι για τρελή αβάντα στον Μητσοτάκη! Από την άλλη, ψηφίζουν και οι φτωχοί και αυτοί είναι περισσότεροι από τους πλούσιους στην Ελλάδα.

- Φτου! Αυτό δεν το είχε σκεφτεί ο Κυρανάκης! Και τώρα, Ρωμανέ; Πρόβλημα.