Μαύρο και στο ΔΝΤ! Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 13:28

Εντάξει το κακό με αυτούς τους αναρχοάπλυτους αριστερούς του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου έχει παραγίνει!

Βγήκαν πάλι αυτοί οι ακραίοι υποστηρικτές του Τσίπρα και προχώρησαν σε νέα αναθεώρηση προς τα πάνω σε ότι αφορά τις προβλέψεις τους για τον ρυθμό ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας. Ρε, πάτε καλά; Είστε καθόλου σοβαροί; Αφού η ελληνική οικονομία καταστρέφεται, η χώρα βουλιάζει και ευτυχώς θα έρθει ο Μητσοτάκης που με την πειθώ και τη γοητεία του θα καταφέρει να μας σώσει.

Το αριστερό ΔΝΤ θα πιστέψουμε που λέει ότι η οικονομία στην Ελλάδα πηγαίνει καλύτερα (διαψεύδοντας το... ΔΝΤ το ίδιο) ή τον λαοπρόβλητο ηγέτη, Κυριάκο που πάντα μιλάει με ατράνταχτα επιχειρήματα; Δείτε τι είπε στην ομιλία του στην Πρέβεζα ο άνθρωπος: "Η οικονομία επέστρεψε στο μηδέν, το ξέρετε καλά, και κινείται ήδη σε αρνητικό έδαφος. Είναι το μήνυμα το οποίο ακούω κάθε φορά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε κάθε πόλη και σε κάθε χωριό".

Ας λέει ότι θέλει το ΔΝΤ και ο οίκος Fitch (που αναβάθμισε τις τέσσερις συστημικές ελληνικές τράπεζες). Αφού ο Κυριάκος παίρνει το μήνυμα σε κάθε καφενείο σε κάθε χωριό που επισκέπτεται από έγκριτους δεξιούς διεθνούς φήμης οικονομολόγους ότι η οικονομία επέστρεψε στο μηδέν. Καταστρεφόμαστε, αδέρφια, όλοι το ξέρουν αυτό.

Έχει σχέδιο, πάντως, ο μπαγάσας ο Κυριάκος δεν μιλάει στον αέρα: "Εμείς βάζουμε απέναντι στο ψέμα και στο σκοτάδι, το φως και την αλήθεια. Εμείς θα μειώσουμε φόρους και εισφορές και θα φέρουμε επενδύσεις και δουλειές". Τα βλέπετε; Ο Κυριάκος είαι το φώς και η αλήθεια. Τα πράγματα είναι απλά: Θα βάλουν μια μεγάλη λάμπα πάνω από το πρόγραμμα τους, θα το πνίξουν στο φως και έτσι θα μειωθούν οι φόροι και θα έρθουν οι επενδυτές. Απλά πράγματα αν είσαι ο Μητσοτάκης. Ο Κυριάκος σώζει.

Είπε και άλλα ωραία πράγματα ο αγαπημένος πρόεδρος: "Έρχεται η αλλαγή. Το μήνυμα που δίνει σήμερα η Πρέβεζα, η Ήπειρος, έρχεται και από κάθε σημείο της Ελλάδας. Γιατί έχω πάει σε όλη την Ελλάδα". Καλά, λογικό είναι βρε αρχηγέ να έχεις πάει σε όλη την Ελλάδα αφού είσαι σε προεκλογική περιοδεία εδώ και τρία χρόνια που ζητάς εκλογές. Και να σου πούμε μπράβο που μίλησες και για την αλλαγή γιατί αυτό δείχνει ότι αγαπάς και τους δεξιούς σοσιαλιστές της Φώφης και ρίχνεις και λίγο από Ανδρέα για να μπορεί ο Λοβέρδος και ο Κεγκέρογλου να κοιμούνται και να ονειρεύονται ότι θα γίνουν υπουργοί σου. Οι έρμοι...

Για να το κλείσουμε: Ο Κυριάκος δεν ξεχνάει και αν ήμουν Λαγκάρντ δεν θα κοιμόμουν καθόλου ήσυχα το βράδυ. Με το που θα βγει η Νέα Δημοκρατία πρώτα θα γίνουν απολύσεις στο δημόσιο να ξεχαρμανιάσει ο πρόεδρος, μετά θα κλείσει η ΕΡΤ να ξεμπουκώσει ο Σαμαράς και στη συνέχεια θα κλείσει το ΔΝΤ που το έχει παρακάνει. Και θα κάνει νέο Διεθνές Ταμείο ο Κυριάκος με τους γέρους από τα καφενεία της Ηπείρου που ξέρουν από οικονομία και τον ενημερώνουν ότι η Ελλάδα βουλιάζει. Αμέ...