Πάει και η Μέρκελ... Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 13:25


Εχει καταντήσει σκάνδαλο αυτό που συμβαίνει με όσους προσπάθησαν να θάψουν πολιτικά τον Τσίπρα και την προοπτική να έχει σταθερή, αριστερή κυβέρνηση η Ελλάδα.

- Ο Γερούν είναι στο σπίτι του καιρό τώρα, ο Σόιμπλε τα παράτησε και κάνει τον πρόεδρο της γερμανικής Βουλής και τώρα η Μέρκελ ανακοίνωσε ότι τα... παρατάει και δεν πρόκειται να διεκδικήσει εκ νέου την ηγεσία στο κόμμα της.

- Απλός βουλευτάκος είναι και ο Αντώνης ο Σαμαράς για να μην ξεχνιόμαστε, ε;

44twe444et1

- Και θέλετε τώρα στα σοβαρά να πιστέψουμε ότι ο Αλέξης "έφαγε" Βόλφανγκ, Αγκέλα και Αντώνη και θα την πατήσει από τον... Κούλη;

- Πώς τα φέρνει η ζωή, όμως, ε; Πριν τρία καλοκαίρια, είχαν κλείσει σε ένα δωμάτιο τον Τσίπρα και τον βασάνιζαν να παραδοθεί με την απειλή της άτακτης χρεωκοπίας και της εξόδου της Ελλάδας από την Ε.Ε να είναι στο τραπέζι.

- Τρία καλοκαίρια μετά, οι βασικοί αντίπαλοι εκείνης της βραδιάς είναι... οφ, η Ελλάδα είναι εκτός επιτροπείας και μέχρι και το ΔΝΤ έχει αναγκαστεί να αναθεωρήσει προς το (πολύ) καλύτερο τις προβλέψεις του για την χώρα μας.

1tw3we4et2

- Πάντως, τώρα που ο Τσίπρας ετοιμάζεται να νομοθετήσει όλα όσα υποσχέθηκε στη ΔΕΘ, δεν θα ήταν κακή ιδέα να βγάλουμε και ένα εφάπαξ κονδύλι για την Αγκέλα μας. Να στείλουμε στη γυναίκα τώρα που ετοιμάζεται να βγει στη σύνταξη ένα μικρό δωράκι για να την βοηθήσουμε στο ξεκίνημα της ζωής της ως συνταξιούχου. Μαζί με πολλά φιλάκια!