Νέα δημοσκόπηση: Εκτός Βουλής ο ΣΥΡΙΖΑ! Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018 14:19


Ο Γαταδότης τολμάει και φέρνει στο φως την απόλυτη δημοσκόπηση που οι άλλοι δεν τολμάνε να δείξουν στον κόσμο γιατί είναι κότες.

Μην πιστεύετε κάτι δημοσκοπήσεις που δίνουν αυτοδυναμία στον Κυριάκο μας τον Μητσοτάκη μας και έχουν δεύτερο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ. Σε θέλω, αναγνώστη μου, υποψιασμένο ώστε να καταλαβαίνεις ότι είναι αδύνατον να είναι δεύτερος ο Τσίπρας! Μιλάμε για τον άνθρωπο που συνειδητά στέρησε από τον Έλληνα τη μνημονιακή γαλήνη και άφησε τη χώρα μόνη χωρίς επιτροπεία...

Η στήλη έχει στα χέρια της μία μυστική δημοσκόπηση την οποία διηνήργεσαν για λογαριασμό της διαπλοκής οι επικοινωνιολόγοι του Μητσοτάκη και η οποία έχει τον ΣΥΡΙΖΑ στο απόλυτο μηδέν. 0% ρε μούτρα, να γουστάρετε. Αφού εμείς γράφουμε τα αποτελέσματα στις δημοσκοπήσεις, γιατί να σας δώσουμε έστω 0,1%; Είστε φίλοι μας;

Ας περάσουμε στα αποτελέσματα, όμως, για να έχετε μια εικόνα. Η Νέα Δημοκρατία είναι πρώτη με 70% και ακολουθεί το ΚΙΝΑΛ της Φώφης με 30%. Κανένα άλλο κόμμα δεν πήρε ούτε μια ψήφο και η επόμενη Βουλή θα είναι δικομματική με κυβέρνηση του νεοφιλελεύθερου κεντρώου Μητσοτάκη και αξιωματική αντιπολίτευση το κίνημα της νεοφιλελεύθερης σοσιαλίστριας Γεννηματά.

Και όλα θα είναι όμορφα, απλά, οι καναλάρχες δεν θα πληρώνουν μία, οι πλούσιοι θα χαλαρώσουν, οι εμπλεκόμενοι σε σκάνδαλα θα ξαναβρούν το χρώμα τους, η ΕΡΤ θα κλείσει και γενικά όλα στη χώρα θα πηγαίνουν περίφημα με μόνη εξαίρεση, ίσως, τους απλούς πολίτες που θα απολυθούν, θα δουν μισθούς και συντάξεις να κόβονται και θα μείνουν χωρίς δημόσια Υγεία, Παιδεία και Κοινωνική Ασφάλιση. Πολύ μικρές απώλειες πραγματικά γιατί όταν ο εργολάβος είναι χαρούμενος, ποιος νοιάζεται για τον Σάκη από το Καματερό και τη Σούλα από το Μπραχάμι; Σοβαροί να είμαστε ρε παιδιά!

Υπάρχουν, όμως, και συγκεκριμένα ερωτήματα στην ίδια δημοσκόπηση που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στην ερώτηση "Πιστεύετε ότι πρέπει να περάσει η συμφωνία των Πρεσπών;" το 100% των ερωτηθέντων απάντησε "Η κυβέρνηση να πέσει, να έρθει ο Κούλης, να πάρουμε καμία δουλίτσα και τι με νοιάζει εμένα για τις Πρέσπες και τη Μακεδονία;".

Την ίδια στιγμή και όσον αφορά τις συντάξεις, το 83% των συνταξιούχων απάντησαν ότι πρέπει να τους μειωθεί η σύνταξη ενώ το 17% δήλωσε ότι επιθυμεί να τους κοπεί τελείως η σύνταξη και ο Θεός να τους κόβει μέρες και να δίνει στον Κικίλια χρόνια. 117% θέλει να κλείσει η ΕΡΤ ενώ στο ερώτημα "Αν σας λείπει ο Σόιμπλε" το 81% δήλωσε πάρα πολύ και το 19% πάρα πάρα πολύ.

Το 85% των συμμετεχόντων εκτιμά ότι η υπόθεση Novartis πρέπει να κλείσει χωρίς περαιτέρω διευρένηση ενώ το 15% επέλεξε την απάντηση "Δεν ξέρω, δεν απαντώ" γιατί ερωτήθηκαν και εμπλεκόμενοι που έχουν γραμμή ότι δεν ξέρουν τίποτα για το θέμα και σφυρίζουν αδιάφορα. Πιο κατάλληλος για πρωθυπουργός βγήκε ο Κυριάκος με 76,3% ενώ ακολουθεί ο Κούλης με 23,4% και την τριάδα κλείνει ο Μητσοτάκης με 0,3%. Η στήλη δηλώνει ότι αφήνει τον Κυρανάκη να χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη δημοσκόπηση στις εκπομπές και επιτρέπει στον Άδωνι να κάνει retweet τα αποτελέσματα.