ΧΗΜΙΚΑ ΣΥΡΙΑΣ: Tα «κοπέλια» την πέφτουν στους Αµερικανούς Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014 11:49

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων Βαγγέλης Πισσίας µιλά Στο ΧΩΝΙ για το «έγκληµα» που ετοιµάζουν ΗΠΑ και Ευρωπαίοι στην καρδιά της Μεσογείου για την καταστροφή των χηµικών της Συρίας.


«Πάνω στον κίνδυνο στήνεται παιχνίδι µε την τύχη και κάποιοι κοιτούν να επωφεληθούν», τονίζει χαρακτηριστικά!

«Πάµε για θάλασσα», τόνισε αποφασιστικά Στο ΧΩΝΙ ο γνωστός για τις ακτιβιστικές του δράσεις καθηγητής ∆ιεθνών Οικονοµικών Σχέσεων, υποψήφιος ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων και επικεφαλής της κίνησης «Eνα καράβι για τη Γάζα» Βαγγέλη Πισσίας.

Στόχος; Να αποτραπεί µε συµβολικό αλλά αποφασιστικό τρόπο η επιχείρηση καταστροφής του χηµικού οπλοστασίου της Συρίας, που σχεδιάζουν να πραγµατοποιήσουν εντός των επόµενων µηνών οι ΗΠΑ στην καρδιά της Μεσογείου.

Να µπλοκαριστεί η πραγµατοποίηση του σχεδίου εξουδετέρωσης των τοξικών χηµικών µε την ειδική µέθοδο της υδρόλυσης (πάνω στο -ηλικίας 35 ετών- µονοπύθµενο πλοίο Cape Ray του αµερικανικού πολεµικού ναυτικού), για την οποία οι υπεύθυνοι δεν διασφαλίζουν το επιτυχές αποτέλεσµα!

«Τα προβλήµατα της θάλασσας, λύνονται µόνο στη θάλασσα», συµπλήρωσε ο ίδιος µε νόηµα, απαντώντας στη µυστικοπάθεια Αµερικανών και Ευρωπαίων, οι οποίοι προχωρούν την επιχείρηση ως άκρως απόρρητη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Στο ΧΩΝΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ