ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟ ΧΑΜΗΛΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ: ΚΑΙ το βιβλίο του Κλ. Γρίβα στη readpoint! Δικό σας ΜΟΝΟ με 7 ευρώ! Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014 11:50

Μετά από επτά χρόνια αναμονής, κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Κλεάνθη Γρίβα (*), «Απεργάζονται Εμφύλιο Χαμηλής Εντασης» (εκδόσεις Το ΧΩΝΙ) και, πλέον, μπορείτε να το κάνετε δικό σας σε ηλεκτρονική μορφή μέσω του Readpoint!


To μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο του Readpoint.gr (ΕΔΩ)...

και να βρείτε και να αγοράσετε ΜΟΝΟ με 7 ευρώ ΕΔΩ το βιβλίο του Κλεάνθη Γρίβα!Στην Ελλάδα της οικονομικής και πολιτικής κρίσης, της κρίσης της Δημοκρατίας, των μνημονίων, της τρόικας και της Μέρκελ, ο Κλεάνθης Γρίβας είναι πιο επίκαιρος από ποτέ.

 

Στο 22ο βιβλίο του, ο Κλεάνθης Γρίβας αναλύει ποιοι, πώς και γιατί σπρώχνουν την Ελλάδα σε έναν εμφύλιο πόλεμο «χαμηλής έντασης». Καταγράφει συγκλονιστικά στοιχεία και τεκμηριώνει την ανάλυσή του με παραδείγματα από την σύγχρονη Ιστορία της Ελλάδας και του κόσμου, για να καταδείξει πώς πρέπει να αντιδράσει ένας λαός που επιλέγει να μην πέσει στην παγίδα που του στήνουν.

«Απεργάζονται Εμφύλιο Χαμηλής Εντασης», από τις εκδόσεις Το ΧΩΝΙ

grivas book 3d

Αυτό το βιβλίο πρέπει να το διαβάσει κάθε Ελληνας που αγωνιά για το μέλλον της Ελλάδας.«Πρώτο καθήκον των ανερχόμενων αντιμνημονιακών δυνάμεων είναι η κατηγορηματική απόρριψη κάθε συζήτησης με τους πολιτικούς μπαμπουίνους της κλεπτοκρατίας.
Κάθε εμπλοκή σε συζήτηση με τους βιαστές μας και τους βιαστές των παιδιών μας περί της "κοινωνιολογίας του βιασμού" ή της "ψυχολογίας του βιαστή", λειτουργεί πάντοτε προς όφελος των βιαστών και μόνο από το γεγονός ότι τους νομιμοποιεί ως συζητητές.

 

ΚΑΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΜΑΣ.
Για να μην αποδειχθούν κι αυτές οι κάλπες κάλπικες».

Κλεάνθης Γρίβας Στο ΧΩΝΙ, 13/5/12
img 1445(*) O Κλεάνθης Γρίβας (1944) είναι ψυχίατρος-νευρολόγος, διδάκτωρ ψυχιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Σπουδές: Ιατρική, Κοινωνιολογία.

 

Είναι ο συντάκτης της «Έκθεσης για τα Ναρκωτικά» της Ειδικής Επιτροπής του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (1986).

Εχει συνεργαστεί με πολλές εφημερίδες, μεταξύ των οποίων η «Θεσσαλονίκη», η «Ελευθεροτυπία» (μέχρι τις 4/2/2002) και Το ΧΩΝΙ και πολλά περιοδικά, ανάμεσα στα οποία ο «Ιανός» και το «Αντί».

grivas bottom