Βαρδή, Φώτη, Σωκράτη, Σπύρο ήρθε η σειρά σας Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012 12:06

Γιατί το γερμανικό περιοδικό Stern και το αμερικάνικο πρακτορείο Reuters «ανακάλυψαν» τώρα ότι μερικές δεκάδες επιχειρηματικές οικογένειες έχουν λεηλατήσει την Ελλάδα. Τι κρύβεται πίσω από την επίθεση σε Μπόμπολα, Ψυχάρη, Λάτση, Κόκκαλη, Βαρδινογιάννη, Αλαφούζο, Αγγελοπούλου.


Δείτε ποιες από τις αποκαλύψεις που πρώτο Το ΧΩΝΙ έφερε στη δημοσιότητα για τα απίστευτα σκάνδαλα των Ελλήνων ολιγαρχών υιοθετούν τώρα Reuters και Stern για να εξυπηρετήσουν αμερικάνικα και γερμανικά επιχειρηματικά συμφέροντα.


Οι ξένοι πετάνε τους Ελληνες ολιγάρχες σαν στυµµένες λεµονόκουπες. ∆εν τους χρειάζονται πια

Επειδή είχαν πάρει τις διαβεβαιώσεις ότι θα µειωθούν οι µισθοί και στον ιδιωτικό τοµέα και συνεπώς οι ίδιοι δεν θα έχουν µεγάλη χασούρα, οι µεγάλοι επιχειρηµατίες της χώρας στήριζαν και συνεχίζουν ακόµη να στηρίζουν, µε τρόπο σχεδόν φανατισµένο, τη µνηµονιακή πολιτική και την τρόικα. Και αυτό είναι ένα πασιφανές γεγονός. Πρόκειται για µια οικονοµική ελίτ που ελέγχει τα µεγάλα µίντια της χώρας και έχει επιβάλει την απίστευτη χούντα που ζούµε. Είναι αυτή η ίδια ελίτ που έχει πάρει θέση και περιµένει στην ουρά για να ξεκοκαλίσει τη δηµόσια περιουσία (µεταξύ τους θέλουν να κάνουν τη µοιρασιά). Αυτή η ίδια ελίτ είναι που ελέγχει και το τραπεζικό σύστηµα της χώρας. Ελέγχουν τα πάντα (χρόνια τώρα) και κάνουν κουµάντο, σαν άλλοι νταβατζήδες (που θα έλεγε και ο Κωστάκης).

Και ενώ πίστευαν ότι κάπου εκεί θα τελείωναν όλα... τώρα σιγά σιγά αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι... αυτοί είναι οι επόµενοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ TYCOONS ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΟΪΚΑΝΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ Στο ΧΩΝΙ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ