Και αυτή την Κυριακή, ΓΕΛΙΟ ΜΕ... Το ΧΩΝΙ: Μαζί με την εφημερίδα, το δεύτερο ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΟ dvd του Διογένη Δασκάλου!‏ Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013 12:31

To πρώτο dvd του Διογένη Δασκάλου έκανε θραύση! Αυτήν την Κυριακή έρχεται μαζί με Το ΧΩΝΙ το δεύτερο ακυκλοφόρητο dvd για να μας... αποτελειώσει!

 


Τριλογία με το "Best Of" της 20χρονης πορείας του μοναδικού Διογένη Δασκάλου και των Monie Monie Conniente στη stand up comedy και την πολιτική σάτιρα, για όλους τους αναγνώστες της κυριακάτικης εφημερίδας Το ΧΩΝΙ.

Το πρώτο dvd έκανε θραύση!

Το δεύτερο dvd του Διογένη του Κυνικού με τίτλο "Αναζητώ τον Άνθρωπο" έρχεται μαζί με Το ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή για να μας... αποτελειώσει!

Και έπεται συνέχεια: η τριλογία ολοκληρώνεται με το τρίτο dvd την Κυριακή 27 Οκτωβρίου!
919191
00032

Ο καλλιτέχνης με το ανατρεπτικό χιούμορ έρχεται μέσα από το δεύτερο dvd της τριλογίας "Διογένης ο Κυνικός: Αναζητώ τον άνθρωπο" μαζί με Το ΧΩΝΙ στις 20 Οκτωβρίου και θέλει να σας κάνει να γελάσετε, να ξεχαστείτε αλλά και να προβληματιστείτε! Και του είναι εύκολο να τα καταφέρει ΟΛΑ αυτά! Διογένης Δασκάλου είναι αυτός...

99999


DASKALOU* Ο Διογένης Δασκάλου γεννήθηκε στις Σέρρες το 1965 και δε χρειάστηκε παρά 29 χρόνια για να δημιουργήσει τους MONIE MONIE CONNIENTE!

Οι παραστάσεις του εμπεριέχουν τα πάντα. Με κύριο άξονα τη μουσική διασκέδασης και ένα τρελό STANDUP χειμαρρώδους γέλιου, εικαστικών μεταμφιέσεων, σχιζοφρενικού αυτοσχεδιασμού και αδυσώπητου χορού. Μόνο εάν έχεις συναντήσει την ομάδα του μπορείς να ξέρεις και εκείνο με επιφύλαξη, γιατί μια φορά μόνο δεν αρκεί για να καταλάβεις τι γίνεται επί σκηνής απ' αυτή την ομάδα, κυριολεκτικά ηλεκτρόνια επάνω και κάτω από τη σκηνή, που σε ταξιδεύουν έξω απ' την πραγματικότητα για 2 ώρες που σου φαίνονται ένα λεπτό.

Μετά από δεκάδες επιτυχημένες παραστάσεις και ένα cd έφτασε η στιγμή και για την πρώτη τριλογία σε dvd!

Το δεύτερο dvd θα το βρείτε αυτή την Κυριακή 20 Οκτωβρίου Στο ΧΩΝΙ! Σε όλα τα περίπτερα της Ελλάδας!

444444444444444444