ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΚΥΚΛΩΜΑ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ: Όλοι οι επίμαχοι διάλογοι Στο ΧΩΝΙ Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016 16:40

Να πως κανόνιζε τις δουλειές το κύκλωμα των εκβιαστών – Οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ Στο ΧΩΝΙ.

Τη μια, ο Μουσσάς αυτό-αποκαλείται «ελβετικός σουγιάς». Την άλλη, λέει ότι έχει «πιστόλια», εννοώντας sites, που είναι έτοιμα να γράψουν ακόμη και ότι βγήκε ο ήλιος βραδιάτικα, αν τους δώσει την εντολή. Και μετά, ζητάει τεράστια ποσά για όλα αυτά που προσφέρει. Γιατί αλλιώς...

Βλέπετε δυο μέρες τώρα, που τα συστημικά μίντια της χώρας αλλά και πολιτικοί, όπως καλή ώρα ο Σταύρος Θεοδωράκης χθες στη Βουλή, παρουσιάζουν την υπόθεση των εκβιαστών, χρησιμοποιώντας διατυπώσεις που αφήνουν ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο το κύκλωμα να ενεργούσε προς το συμφέρον της κυβέρνησης;

Ε, λοιπόν, η αλήθεια είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΑΠΟΔΑ!!! Για άλλη μια φορά!

Γιατί αυτό που προέκυψε με σαφήνεια από την έρευνα του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της ΕΛ.ΑΣ. είναι η «ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης από Μουσσά, Φράγκο και Μαυρίκο, οι οποίοι εκβίαζαν στοχεύοντας στην αποκόμιση μεγάλων χρηματικών ποσών, προκειμένου να μην αναρτούν αρνητικά και συκοφαντικά άρθρα για την κυβέρνηση, το πολιτικό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ και τον Υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά».

Και ας ξεκινήσουμε να ξετυλίγουμε το κουβάρι...

4 Φεβρουαρίου λαμβάνει χώρα η πρώτη συνάντηση, σε καφετέρια του Ψυχικού. Εκεί, η Αμαλία Κάτζου (καταγγέλλουσα) συναντήθηκε με τον Παναγιώτη Μουσσά (κατηγορούμενος). Ο δεύτερος απαίτησε από την Κάτζου να δώσει χρήματα στον Μαυρίκο (κατηγορούμενος) για να μη γράφει αρνητικά σχόλια για την ΕΥΔΑΠ, λέγοντάς της ότι ίδια θα στοχοποιηθεί από τη ΝΔ, αν δεν ενδώσει στην πρότασή του. Μάλιστα, σ' αυτήν την πρώτη συνάντηση της λέει χαρακτηριστικά: «Είσαι ποθητή αλλά στοχοποιημένη»

Στις 8 Φεβρουαρίου, γίνεται και η δεύτερη συνάντηση μεταξύ Κάτζου και Μουσσά, όπου η πίεση και οι απειλές συνεχίζονται.

Τρεις μέρες μετά (11 Φεβρουαρίου 2016), η Αμαλία Κάτζου καταθέτει μηνυτήρια αναφορά και δηλώνει ότι επιθυμεί να συνεργαστεί καθ' υπόδειξη της υπηρεσίας για τη σύλληψη των δραστών. Από τότε λαμβάνουν χώρα τρεις συναντήσεις που καταγράφονται από την ΕΛ.ΑΣ.

Η πρώτη από αυτές (στην οποία συμμετέχουν η Κάτζου με τον Μουσσά) λαμβάνει χωρα στη Μαρίνα του Φλοίσβου, την επόμενη μέρα ακριβώς, στις 12 Φεβρουαρίου, το απόγευμα. Τα αποσπάσματα που ακολουθούν είναι από αυτήν την πρώτη συνάντηση των δύο. Η Αμαλία Κάτζου, που λειτουργεί ήδη υπό τις εντολές της Αστυνομίας καλλιεργεί το έδαφος για να καταφέρει να αποκαλύψει όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες για το κύκλωμα και τις μεθόδους δράσης του. Από την άλλη, ο Παναγιώτης Μουσσάς όχι μόνο δεν έχει υποψιαστεί τίποτα απολύτως αλλά αντίθετα παίρνοντας θάρρος από την (εικονική) προθυμία της Κάτζου εμφανίζεται βιαστικός! Να γίνουν όλα γρήγορα και άμεσα!

apospaspma1

Θυμάστε την περίφημη ατάκα από το άλλο τεράστιο σκάνδαλο της παράγκας του ποδοσφαίρου... «Μόνο ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν. Οι άλλοι να πάνε να γαμηθούνε»;

Ε, με κάτι αντίστοιχο ξεκίνησε ο Παναγιώτης Μουσσάς την κουβέντα του με την Αμαλία Κάτζου εκείνη την Παρασκευή. Προσπαθώντας να την πείσει το πόσο μεγάλη δύναμη έχει σε ανθρώπους του χώρου αλλά κυρίως το ότι έχει ήδη ξεκινήσει να «λειτουργεί» προς το συμφέρον της ΕΥΔΑΠ... αναφέρει στην Κάτζου το πώς χειρίστηκε (ήδη) κάποιον, από αυτούς που θα χρησιμοποιούσε το κύκλωμα, υπό τις εντολές του.

[Από την 1η συνάντηση, στις 12 Φεβρουαρίου, απογευματινές ώρες, στη Μαρίνα του Φλοίσβου. Συμμετέχει η Αμαλία Κάτζου (καταγγέλλουσα) και ο Παναγιώτης Μουσάς (κατηγορούμενος)].

ΜΟΥΣΣΑΣ: ΤΑΚΗ μου λέει σε ξέρω είκοσι χρόνια. Του λέω μπράβο, να σου πω κάτι του λέω. Πρώτον μην πειράξεις την ΕΥΔΑΠ και την ΑΤΤΙΚΑ. Μου λέει ρε μαλάκα. Ακου του λέω να σου πω. Σε έχω γαμήσει...


 

apospaspma2

Ο Μουσσάς είναι φανερό ότι πουλάει συνεχώς εκδούλευση στην Κάτζου. Μεταξύ πολλών άλλων πραγμάτων που της λέει ότι έχει κάνει για την ΕΥΔΑΠ, είναι και ότι παρενέβη προκειμένου να κατέβει αρνητικό δημοσίευμα σε βάρος της ΕΥΔΑΠ και της ΑΤΤICA BANK, που είχε δημοσιευθεί σε κάποια sites, μεταξύ των οποίων και το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, θέλοντας έτσι να αποδείξει τη δύναμή του.

[Από την 1η συνάντηση, στις 12 Φεβρουαρίου, απογευματινές ώρες, στη Μαρίνα του Φλοίσβου. Συμμετέχει η Αμαλία Κάτζου (καταγγέλλουσα) και ο Παναγιώτης Μουσάς (κατηγορούμενος)].

ΚΑΤΖΟΥ: Γιατί το ανέβασε και το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και η, ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ και όλοι το παίξανε έτσι;
ΜΟΥΣΣΑΣ: Ναι αλλά ο κύριος ΤΑΚΗΣ που το κατέβασε από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ πώς ήταν; Καλό; Από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ δεν κατεβαίνουν εύκολα.
ΚΑΤΖΟΥ: Ναι.
ΜΟΥΣΣΑΣ: Πήρα τον πώς το λένε, τον καριόλη τον ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ επειδή τον ξέρω... (ακατάληπτο)... τριάντα χρόνια.
ΚΑΤΖΟΥ: Ναι αλλά το παίξανε το θέμα έτσι.
ΜΟΥΣΣΑΣ: Τον πήρα και του γάμησα.

Συγκεκριμένα, στην κατάθεσή της στην Αστυνομία, η Αμαλία Κάτζου είπε ότι τη συγκεκριμένη δημοσίευση –σύμφωνα με τα όσα της είχε πει ο Μουσσάς- την είχε κάνει ο Αλέξανδρος Κασσιμάτης, που είναι τραπεζικός συντάκτης στο Πρώτο Θέμα.

Απαντώντας σε όσα αναφέρονται στους επίμαχους διαλόγους, το Πρώτο Θέμα με χθεσινοβραδινή του ανακοίνωση τόνισε ότι:

1. Ουδέποτε κατέβηκε ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα prothema.gr μετά από προτροπές του κατηγορούμενου κ. Π. Μουσσά, όπως αυτός ισχυρίστηκε στην καταγγέλλουσα κ. Αμαλία Κάτζου. Είναι απόλυτα ψευδές και δε αξίζει άλλου σχολιασμού.
2. Ο κ. Γ. Δημητρομανωλάκης αποχώρησε από το Πρώτο Θέμα το Σεπτέμβριο 2014 και συνεπώς η αναφορά του ονόματος του το Φεβρουάριο 2016 δεν σχετίζεται με την εφημερίδα.


 

apospaspma3

Το συγκεκριμένο απόσπασμα είναι ιδιαιτέρως σημαντικό για δύο λόγους. Αφενός γιατί ο Μουσσάς εξηγεί τη λειτουργία αυτής της «ομάδας» (μπορεί να «καίει» θέματα, που πάνε να «σκάσουν») αφετέρου γιατί ο Μουσσάς εμφανίζεται ως άνθρωπος με εμπειρία, που έχει ξαναζήσει στο παρελθόν τέτοιες καταστάσεις. Της λέει συγκεκριμένα: «Δηλαδή να ξέρεις αυτά είναι σωτηρία για αυτούς σε αυτές τις θέσεις. Το έχω ζήσει». Θα έχει ενδιαφέρον από την έρευνα να μάθουμε τι αντίστοιχο είχε γίνει στο παρελθόν, λοιπόν.
Επίσης, ενδιαφέρον παρουσιάζει η αγωνία του Μουσσά να συναντήσει (κάποτε) τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, με παρέμβαση της Κάτζου. Μέχρι και τεστ δέχεται να περάσει, προκειμένου να τον συναντήσει!

[Από την 1η συνάντηση, στις 12 Φεβρουαρίου, απογευματινές ώρες, στη Μαρίνα του Φλοίσβου. Συμμετέχει η Αμαλία Κάτζου (καταγγέλλουσα) και ο Παναγιώτης Μουσάς (κατηγορούμενος)].

ΜΟΥΣΣΑΣ: Ακου τώρα. Εμείς θα παρουσιάσουμε στον ΠΑΠΠΑ και στον άλλον ένα σύστημα το οποίο θα κάνει...
ΚΑΤΖΟΥ: θα δούμε, θα δούμε, ναι
ΜΟΥΣΣΑΣ: Αν δεν μπορεί να το κάνει, κακώς για όλους. Γιατί πρέπει. Δεν είναι δυνατόν να μοιράσουν εκείνοι για τη πάρτη τους τα χρήματα.
(...)
ΜΟΥΣΣΑΣ: Η εφημερίδα έχει δυνατότητα μια φορά την εβδομάδα. Το site είναι κάθε βράδυ. Λοιπόν άκου τώρα, εμείς λοιπόν, είτε μπορούμε να καίμε θέμα το οποίο πάει να σκάσει, γιατί εμείς θέλουμε να το κάψουμε, εκεί θα εξαφανίζονται μετά, κατάλαβες τι λέω; Το ένα θέμα είναι αυτό.
(...)
ΜΟΥΣΣΑΣ: Θα μου λες «κάνε αυτό». Ναι, θα σου λέω. Ούτε θα καταλαβαίνουνε τι γίνεται... (ακατάληπτο)... δηλαδή εμείς θα είμαστε ένας ελβετικός σουγιάς. Ξέρεις τι είναι αυτό. Είναι αυτό που δεν έχουν οι περισσότεροι. Και θα έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.

(και πιο κάτω...)

ΜΟΥΣΣΑΣ: Τι θέλει; Θέλει να κάνουμε ένα test πες του. Πες του μου είπε ο ΤΑΚΗΣ να κάνουμε ένα test. Άμα θέλεις πες, τι θες για τον ΠΑΠΠΑ, ποιον άλλον θες; Δηλαδή να ξέρεις αυτά είναι σωτηρία για αυτούς σε αυτές τις θέσεις. Το έχω ζήσει. Είτε είναι διοικητής σε τράπεζα, είτε είναι υπουργός, είτε πρωθυπουργός, αυτοί θέλουν μόνο να μην ακούν προβλήματα, αν τους δίνεις στεγανά είσαι ο καλύτερος όποιος και αν είναι αυτός. Τον καλύπτεις;
(...)
ΜΟΥΣΣΑΣ: Εγώ θα βγαίνω και θα εκτίθεμαι γιατί κανένας δεν μπορεί να μου πει ...ακατάληπτο... θα καθαρίζουμε είκοσι το μήνα. Είκοσι είναι δεδομένα. Θα κανονίσουμε και στα ΕΛΠΕ, τι δίνουνε; Όχι είκοσι, ογδόντα. Είναι η ΔΕΗ ογδόντα και η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ κατοστάρικο. Είναι πολλά τα λεφτά. Πόσα είναι τα λεφτά ξέρεις;
ΚΑΤΖΟΥ: Γύρω στα πεντακόσια.
ΜΟΥΣΣΑΣ: Τι; Πεντακόσια; Είσαι χαζή; Ρε, είναι για κάθε μήνα.
ΚΑΤΖΟΥ: Επομένως κάθε μήνα.


 apospaspma4

Ο Μουσσάς γενικώς εμφανίζει στην Αμαλία Κάτζου το συγκατηγορούμενό του, Παναγιώτη Μαυρίκο, ως «τρελό», τον οποίο ελέγχει ο ίδιος, αρκεί η ΕΥΔΑΠ να τον πληρώνει! Γιατί αν δεν τον πληρώσει, θα έχουν πρόβλημα. Εδώ υπάρχουν δύο ενδεχόμενα. Είτε ο Μουσσάς όντως πιστεύει ότι ο Μαυρίκος είναι «τρελός» είτε έχουμε μπροστά μας άλλη μια κλασική διασκευή «του καλού και κακού μπάτσου». Ότι εκείνος (ο κακός) θέλει να σας «χτυπήσει» αλλά εγώ (ο καλός) τον συγκρατώ. Ένα από τα δύο συμβαίνει. Οριστε το συγκεκριμένο απόσπασμα, που αναφέρεται στον Μαυρίκο.

[Από την 1η συνάντηση, στις 12 Φεβρουαρίου, απογευματινές ώρες, στη Μαρίνα του Φλοίσβου. Συμμετέχει η Αμαλία Κάτζου (καταγγέλλουσα) και ο Παναγιώτης Μουσάς (κατηγορούμενος)].

ΚΑΤΖΟΥ: Δηλαδή τον θέλουμε, γιατί άμα δε του δώσουμε, θα έχουμε θέμα; Τι τον θέλουμε;
ΜΟΥΣΣΑΣ: Αμα δεν του δώσουμε θα έχουμε πρόβλημα αλλά το θέμα δεν είναι εκεί, το θέμα δεν είναι ότι του δίνεις είναι ότι τον χρησιμοποιούμε.
ΚΑΤΖΟΥ: Ωραία, οκ, αν δεν, αν ρε παιδί μου
ΜΟΥΣΣΑΣ: Θα έχουμε να σου πω θα έχουμε θέμα, τον ρώτησα τις προάλλες, κοίταξε εγώ μπορεί να ρωτήσω μια δυο τρεις ακόμα πόσο; Θα τον δεις είναι σάικο, δηλαδή μόλις του μιλήσεις λέει, εμένα, έτσι μιλεί, να με αγνοούν, δεν ξέρουν ποιος είμαι, το ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ το ΜΑΥΡΙΚΟ, θα βγάλει λόγο μόλις κάτσουμε, δε, θα λες έχεις δίκιο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, έχεις δίκιο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και λοιπά εγώ έτσι λέω στους τρελούς ναι, κατάλαβες;
ΚΑΤΖΟΥ: Ναι, ναι, ναι
ΜΟΥΣΣΑΣ: Δεν είναι ένας νορμάλ, ας πούμε


apospaspma5

Εδώ, πια, έχουμε ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα φορολογικού... κρυφτό! Ο Μουσσάς (ως ο έμπειρος) εξηγεί στην Κάτζου (την πρωτάρα) το πώς θα πρέπει να συμπεριφέρεται, για να μην προκαλεί σχόλια και απορίες στο περιβάλλον της. Γιατί, όπως της λέει χαρακτηριστικά «το έχω σπουδάσει εγώ αυτό. Ακουσέ με».

[Από την 1η συνάντηση, στις 12 Φεβρουαρίου, απογευματινές ώρες, στη Μαρίνα του Φλοίσβου. Συμμετέχει η Αμαλία Κάτζου (καταγγέλλουσα) και ο Παναγιώτης Μουσάς (κατηγορούμενος)].

ΜΟΥΣΣΑΣ: Κατάλαβες τι λέω τώρα. Δηλαδή πώς να στο πω μη πας να πάρεις άλλο αμάξι
ΚΑΤΖΟΥ: πας καλά μωρέ να βρω άλλο αμάξι;
ΜΟΥΣΣΑΣ: Να πάρεις ένα μικρότερο καινούριο, μικρότερο γιατί θα σου σπάσουνε τα αρχίδια
ΚΑΤΖΟΥ: μα δεν έχω τώρα να πάρω
ΜΟΥΣΣΑΣ: Ρε παιδάκι μου θα έχεις με αυτά που θα πάρουμε, άκου με τώρα θα πάρεις μικρότερο
ΚΑΤΖΟΥ: ..ακατάληπτο..
ΜΟΥΣΣΑΣ: ρε μαλάκα ναι, αλλά θα είναι καινούριο, αλλά ένα μικρό, μην είσαι μαλάκας. Ακου με, που σου λέω. Το έχω σπουδάσει εγώ αυτό, άκουσέ με.


apospasma6

Να αποσαφηνίσουμε ότι το συνθηματικό «Αρχιμανδρίτης» (με βεβαιότητα) αναφέρεται στον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά. Να τονίσουμε, επίσης, ότι επιθυμία του Παναγιώτη Μουσσά είναι να συναντήσει τον Νίκο Παππά, για να τον γνωρίσει και προσωπικά. Μιας και όπως αναφέρει στην Κάτζου «τον έχω καταλάβει». (Οσο είχε καταλάβει και την Κάτζου...) Μάλιστα, θέλοντας να εκμεταλλευθεί τις πυκνές πολιτικές εξελίξεις της περιόδου, ζητά να επισπευσθεί η συνάντησή τους.

Όμως, και αυτό το απόσπασμα ξεκινά με άλλη μια περιεκτική περιγραφή της δράσης της ομάδας!

[Από την 1η συνάντηση, στις 12 Φεβρουαρίου, απογευματινές ώρες, στη Μαρίνα του Φλοίσβου. Συμμετέχει η Αμαλία Κάτζου (καταγγέλλουσα) και ο Παναγιώτης Μουσάς (κατηγορούμενος)].

ΜΟΥΣΣΑΣ: Κατάλαβες τι λέω λοιπόν. Εμείς θα πούμε του ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ «να σου πω, δεν πρέπει να αναλάβει αυτός, πέφτει η κυβέρνηση».
(...)
ΜΟΥΣΣΑΣ: Θα του δώσουμε ένα παράδειγμα. Θα βγει κάτι προειδοποιητικό, θα τον φωνάξω και θα του πω «να σου πω κάτι, εδώ υπάρχει κίνδυνος...». Οι άνθρωποι είναι της ίδιας σκέψης μ' αυτά που σου λέω. Ο τύπος από ό,τι έχω καταλάβει εγώ, εσύ τον έχεις γνωρίσει, αλλά εγώ τον έχω καταλάβει τον τύπο ...ακατάληπτο...
ΚΑΤΖΟΥ: Σε πιστεύω
(...)
ΜΟΥΣΣΑΣ: Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι το εξής. Πες του ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ άμεσα και αύριο και μεθαύριο να βρεθούμε. Γιατί; Θα δώσουμε στον τύπο ένα PROJECT. Αυτό σου λέω.
(...)
ΜΟΥΣΣΑΣ: Ναι πες του εκεί πέρα του ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ότι επειδή υπάρχουν και δύσκολα την άλλη εβδομάδα, μπορεί να θέλουν από τώρα να κάνουμε κάτι. Μπορεί να σου πει κάτι. Να το κάνουμε αμέσως. Τι;


apospasm7

Από τα καλύτερα αποσπάσματα! Μουσσάς και Κάτζου κανονίζουν τα χρήματα για τα μίντια του Μαυρίκου. Το εντυπωσιακό σημείο βρίσκεται προς το τέλος του αποσπάσματος, όταν ο Μουσσάς προτείνει ως ιδέα (για να μην κινήσουν υποψίες) να μην μπει η διαφήμιση (το public, όπως αναφέρεται εν προκειμένω) καθόλου!!! Βέβαια, τότε η Κάτζου του τονίζει ότι δεν γίνεται να μη μπει και καθόλου (τόσα λεφτά που κοστίζει!). Κάπως θα πρέπει να δικαιολογείται αυτό το ποσό προς την εφημερίδα. Καταλήγουν, λοιπόν, να μπει η διαφήμιση αλλά στις πίσω σελίδες. Να μη φαίνεται και πολύ!!!

[Από την 1η συνάντηση, στις 12 Φεβρουαρίου, απογευματινές ώρες, στη Μαρίνα του Φλοίσβου. Συμμετέχει η Αμαλία Κάτζου (καταγγέλλουσα) και ο Παναγιώτης Μουσάς (κατηγορούμενος)].

ΜΟΥΣΣΑΣ: Εχει μια γραμματέα αυτός
ΚΑΤΖΟΥ: Ωραία, θα με πάρει η γραμματέας του, θα μου στείλει τις προτάσεις
ΜΟΥΣΣΑΣ: Ναι
ΚΑΤΖΟΥ: Το όνομα του site
ΜΟΥΣΣΑΣ: Ναι, ωραία. Πες μου τι θες να του πω
ΚΑΤΖΟΥ: Εγώ θα βγάλω πέντε
ΜΟΥΣΣΑΣ: Site;
ΚΑΤΖΟΥ: Τέσσερα site, για πέντε χιλιάρικα το μήνα θα του βγάλω
ΜΟΥΣΣΑΣ: Ωραία. Εφημερίδα;
ΚΑΤΖΟΥ: Και εφημερίδα θα του βγάλουμε, καταχωρήσεις.
ΜΟΥΣΣΑΣ: Ωραία, ΟΚ
ΚΑΤΖΟΥ: Publi
ΜΟΥΣΣΑΣ: Τι;
ΚΑΤΖΟΥ: Publi είμαι εγώ
ΜΟΥΣΣΑΣ: Publi ναι, και να μη το βάλει και καθόλου. Απλώς πρέπει να τη βάλει για να φαίνεται.
ΚΑΤΖΟΥ: Να φαίνεται το τέτοιο
ΜΟΥΣΣΑΣ: Ναι, κατάλαβα
ΚΑΤΖΟΥ: Δεν γίνεται να μη βάζει
ΜΟΥΣΣΑΣ: Ναι, σωστό κι αυτό
ΚΑΤΖΟΥ: Θα τσινίσουν κάτω
ΜΟΥΣΣΑΣ: Ναι, εντάξει να σου πω κάπως το παίρνεις, να του πω να μη φαίνεται, πίσω πίσω. Δε χρειάζεται να φαίνεται ακόμα. Κάπου στις εσωτερικές σελίδες.


 apo8

Εδώ, πλέον ξεκινάνε τα ονόματα: Μπόνιος, Μανουσέτης, Δημητρομανωλάκης, Καράμπασης προτάσσονται από τον Μουσσά ως εν δυνάμει «ωφελούμενοι» από την ΕΥΔΑΠ. Τρεις από αυτούς ο Μουσσάς τους προβάλλει ως... τα «πιστόλια» του. Τονίζει δε στην Κάτζου ότι αν τους πάρει αυτούς και τους πει να γράψουν ότι βγήκε ο ήλιος βραδιάτικα, αυτοί θα το γράψουν! Περί αντικειμενικής ενημέρωσης ο λόγος....

[Από την 1η συνάντηση, στις 12 Φεβρουαρίου, απογευματινές ώρες, στη Μαρίνα του Φλοίσβου. Συμμετέχει η Αμαλία Κάτζου (καταγγέλλουσα) και ο Παναγιώτης Μουσάς (κατηγορούμενος)].

ΜΟΥΣΣΑΣ: Στο ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ δίνεις; Στο ΜΠΟΝΙΟ
ΚΑΤΖΟΥ: Στον;
ΜΟΥΣΣΑΣ: Στον ΜΠΟΝΙΟ με ένα χιλιαρικάκι θα είμαστε μια χαρά
ΚΑΤΖΟΥ: Εντάξει
ΜΟΥΣΣΑΣ: Να σε ρωτήσω. Ένα χιλιαρικάκι. Στον ΜΑΝΟΥΣΕΤΗ; Δίνεις;
ΚΑΤΖΟΥ: Ναι, έτσι, ναι, ναι. Εστειλε σου λέω πρόταση
ΜΟΥΣΣΑΣ: Ναι, θες να το γαμήσουμε, τι να κάνουμε; Μπορώ να το χειριστώ άμα θες
ΚΑΤΖΟΥ: Οχι, όχι, εντάξει, οκ. Συνεχίζουμε
ΜΟΥΣΣΑΣ: Ερώτηση: Στον ΔΗΜΗΤΡΟΜΑΝΩΛΑΚΗ να του δίνουμε ένα χιλιάρικο για το site που έχει; Όχι, δεν του έχω πει τίποτα. Του έχω πει ξέρεις θα κανονίσω. Ρωτάω. Δεστο, δεν έχω θέμα. Επίσης, έχει δύο, τρία site ξέρεις ποιος; Τον ΚΑΡΑΜΠΑΣΗ τον ξέρεις, τον ΝΙΚΟ; Τον ξέρεις τον ΝΙΚΟ τον ΚΑΡΑΜΠΑΣΗ; Πολύ περίεργος.
ΚΑΤΖΟΥ: Ναι, ναι, ναι
ΜΟΥΣΣΑΣ: Αυτός έχει τα δικά του sites, τα οποία πρόσεξε φαίνεται ο αριθμός... (ακατάληπτο)... δηλαδή μπήκαν πολλά κάτω από άλλα.
ΚΑΤΖΟΥ: Μαύρα
ΜΟΥΣΣΑΣ: Ναι. Πρόσεξε εγώ έχω τρία, τρία πιστόλια, έτσι τα λέω, πιστόλια, τα οποία μία φορά θα τα χρειαστείς, δύο, και μπορεί να σου κοστίσουν πολλά λεφτά.
ΚΑΤΖΟΥ: Γιατί;
ΜΟΥΣΣΑΣ: Γιατί μετά..., δηλαδή το έχω φιλοσοφήσει και το έχω ψάξει το θέμα
ΚΑΤΖΟΥ: Ωραία, πες τους να μου στείλουν προτάσεις αυτοί
(...)
ΜΟΥΣΣΑΣ: Τώρα εγώ αν τους πάρω όλους αυτούς και τους πω «τώρα έξω έχει ήλιο», που είναι βράδυ
ΚΑΤΖΟΥ: Ναι
ΜΟΥΣΣΑΣ: Θα βάλουν «τώρα έχει ήλιο»
(...)
ΜΟΥΣΣΑΣ: Ωραία, λοιπόν θα κάνουμε το εξής, θα πω του ΜΠΟΝΙΟΥ να πάρει ένα τηλέφωνο στη γραμματέα σου. Πού θες; Εκείνη την ώρα να στείλει μία πρόταση, ποιος είναι; Μπορείς να πεις το ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΤΟΚΑΛΙ
ΚΑΤΖΟΥ: Ναι, σε μένα τα στέλνουν όλα
ΜΟΥΣΣΑΣ: Ωραία, εσένα θα πάρουν τηλέφωνο
ΚΑΤΖΟΥ: Εμένα θα πάρουν
ΜΟΥΣΣΑΣ: Θα πάρουν τηλέφωνο στο κινητό. Να τους δώσω;
ΚΑΤΖΟΥ: Στο κινητό
ΜΟΥΣΣΑΣ: Ωραία, οπότε θα σε πάρει ό,τι ώρα να είναι
ΚΑΤΖΟΥ: Ωραία
ΜΟΥΣΣΑΣ: Το λύσαμε αυτό; Ωραία, θα σε πάει ο ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, ο ΜΠΟΝΙΟΣ ωραία; Οκ; Θα σε πάρει ο... δεν ξέρω τι έχω πάθει, κόλλησε το μυαλό μου τώρα, ο...
ΚΑΤΖΟΥ: Ποιος άλλος; Ο ΚΑΡΑΜΠΑΣΗΣ;
ΜΟΥΣΣΑΣ: ...(ακατάληπτο)... ενώ είμαι καλός σε άλλα σε αυτά, είμαι λίγο γκάου
ΚΑΤΖΟΥ: Μια χαρά και θα με πάρει και αυτός του ΜΑΥΡΙΚΟΥ δεν είπαμε;


apospasma9

Το απόσπασμα που ακολουθεί είναι άκρως διδακτικό! Διαβάζοντάς το, οι Ελληνες μπορούν να αντιληφθούν με ποιον τρόπο κανονίζονταν τα χρήματα της κρατικής διαφήμισης όλα αυτά τα χρόνια. Με συμφωνίες σε καφέ, για παράδειγμα... Ο Φωτόπουλος, που αναφέρεται στο απόσπασμα, έχει τις ιστοσελίδες "sofokleous10.gr" και "moneytimes.gr". Ο Χρήστος που αναφέρεται στο τέλος του αποσπάσματος (και είναι ο μόνος που μπορεί να παίρνει εξάμηνα διαφημιστικά προγράμματα σε αντίθεση με τους υπολοίπους, που θα πρέπει να παίρνουν τρίμηνα) είναι ο Χρήστος Φράγκου, διευθυντής του "sofokleousin.gr".

[Από την 1η συνάντηση, στις 12 Φεβρουαρίου, απογευματινές ώρες, στη Μαρίνα του Φλοίσβου. Συμμετέχει η Αμαλία Κάτζου (καταγγέλλουσα) και ο Παναγιώτης Μουσάς (κατηγορούμενος)].

ΜΟΥΣΣΑΣ: Πρέπει να έχω τη λίστα μπροστά μου. Ρε μαλάκα, μ' έχει πάρει τέσσερα τηλέφωνα ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ. Μ' έχει γαμήσει.
ΚΑΤΖΟΥ: Αφού του έχω πει. Τι λες άντε γαμήσου;
ΜΟΥΣΣΑΣ: Τι να του πω, πες μου
ΚΑΤΖΟΥ: Να στείλει την πρόταση
ΜΟΥΣΣΑΣ: Τι θες να λέει η πρόταση;
ΚΑΤΖΟΥ: Του έχω πει ποσό. Οκτακόσια επί έξι μήνες
ΜΟΥΣΣΑΣ: Που; Για τη ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ 10;
ΚΑΤΖΟΥ: Ναι
ΜΟΥΣΣΑΣ: Ανέβασε το, ρε μαλάκα, και εσύ. Κάντο ένα χιλιάρικο
ΚΑΤΖΟΥ: Εντάξει
ΜΟΥΣΣΑΣ: Όχι, να το κάνεις για έξι μήνες. Όχι, είναι λάθος αυτό που λες
ΚΑΤΖΟΥ: Όχι, εμείς το κάνουμε εξάμηνο τώρα. Σε αυτούς θα το κάνουμε όμως...
ΜΟΥΣΣΑΣ: Δώστου χίλια πεντακόσια τρίμηνο και να δούμε πως θα λειτουργήσει, οκ; Δηλαδή εγώ τον παίρνω και του λέω θα κάνεις αυτό.
ΚΑΤΖΟΥ: Εντάξει, ΟΚ.
ΜΟΥΣΣΑΣ: Εγώ θα του πω χίλια πεντακόσια τρίμηνο. Μη δίνεις εξάμηνο.
ΚΑΤΖΟΥ: Εντάξει
ΜΟΥΣΣΑΣ: Λοιπόν, να ξέρεις, σε όλους αυτούς τρίμηνο θα δίνεις, όχι εξάμηνο
ΚΑΤΖΟΥ: Εντάξει
ΜΟΥΣΣΑΣ: Εχει σημασία. Κατάλαβες τι σου λέω; Μπράβο. Μόνο στον ΧΡΗΣΤΟ μπορείς να δώσεις εξάμηνο.
ΚΑΤΖΟΥ: Ναι
ΜΟΥΣΣΑΣ: Εγώ δεν έδινα σε κανέναν εξάμηνο.


 image10

Βρισκόμαστε προς το τέλος της πρώτης συνάντησης των δύο (που καταγράφεται από την Αστυνομία) και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει και το... φλερτ! Που –όπως θα διαβάσετε- διατυπώνεται με τη μορφή προστασίας! «Εκτός από ποθητή, είσαι και στοχοποιημένη» λέει ο Μουσσάς στην Κάτζου και τη συμβουλεύει να προσέχει και πώς κυκλοφορεί αλλά και πώς να κάνει τις αγορές της.

[Από την 1η συνάντηση, στις 12 Φεβρουαρίου, απογευματινές ώρες, στη Μαρίνα του Φλοίσβου. Συμμετέχει η Αμαλία Κάτζου (καταγγέλλουσα) και ο Παναγιώτης Μουσάς (κατηγορούμενος)].

ΜΟΥΣΣΑΣ: Ακου τώρα κάτι τελευταίο πριν φύγω. Μη σε δω πουθενά έτσι όπως είσαι σέξι χύμα
ΚΑΤΖΟΥ: Γιατί παιδί μου; Γιατί μου το λες έτσι;
ΜΟΥΣΣΑΣ: Γιατί στο λέω έτσι; Γιατί αγάπη μου γλυκιά, εκτός από ποθητή είσαι και στοχοποιημένη
ΚΑΤΖΟΥ: Εντάξει, σπίτι μου πάω πάντως
ΜΟΥΣΣΑΣ: Τώρα μπορείς να πας όπου θες. Το βράδυ, δεν καταλαβαίνεις. Τώρα το βράδυ μπορείς να πας όπου θες, αρκεί τη μέρα να μη κυκλοφορείς έτσι. Και αν θες να πάρεις καμία τσάντα, θα στέλνεις τη μάνα σου. Θα της λες «μάνα, πήγαινε πάρε μου αυτό». Την οποία θα την κυκλοφορείς μέσα στο σπίτι. Και όταν θα φύγεις, εκεί που θα είσαι μετά από ένα χρόνο, θα αρχίσεις να κυκλοφοράς τα πάντα. Πρόσεξε, είναι σημαντικό. Πάρ' τες να τις έχεις στο σπίτι σου.
ΚΑΤΖΟΥ: Ναι, δεν θέλω να πάρω εγώ τσάντα αγόρι μου, τώρα
ΜΟΥΣΣΑΣ: Ρε παιδί μου, αν θες να πάρεις κάτι, θα στέλνεις τη μάνα σου να μπαίνει μέσα. Εσύ θα βλέπεις. Δεν θα μπαίνεις ποτέ μέσα. Πρόσεξε ΑΜΑΛΙΑ τι σου λέω. Είμαστε στην κόψη του ξυραφιού. Οποιος φύγει τώρα, την πούτσισε.
ΚΑΤΖΟΥ: Εντάξει
ΜΟΥΣΣΑΣ: Πρέπει να λύνεις προβλήματα κι όχι να δημιουργείς σε αυτούς.


 

image11

Η πρώτη συνάντηση φτάνει στο τέλος της. Ο Μουσσάς αποχαιρετώντας την Κάτζου δεν παραλείπει να την ενημερώσει και για το κομμάτι που (θεωρητικά) την ενδιαφέρει, το ποσοστό της. Τη διαβεβαιώνει, λοιπόν, ότι τα χρήματά της θα της τα πηγαίνει ο ίδιος και ότι δεν χρειάζεται να ανησυχεί...

[Από την 1η συνάντηση, στις 12 Φεβρουαρίου, απογευματινές ώρες, στη Μαρίνα του Φλοίσβου. Συμμετέχει η Αμαλία Κάτζου (καταγγέλλουσα) και ο Παναγιώτης Μουσάς (κατηγορούμενος)].

ΜΟΥΣΣΑΣ: Λοιπόν, μπορούμε να πάμε πάρα πολύ μακριά χωρίς να ανοίξει μύτη.
ΚΑΤΖΟΥ: Ναι
ΜΟΥΣΣΑΣ: Να μην έχουμε άγχος για τα παιδιά, γιατί είναι εύκολο, αρκεί να είμαστε προσεκτικοί (...) Μόνο η μάνα σου, κανείς άλλος. Και να σου πω, όταν θα είναι με τα χρήματα και τα λοιπά, θα τα κανονίζω εγώ με τον ΧΡΗΣΤΟ και θα στα φέρνω εγώ, μην ανησυχείς. 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΚΥΚΛΩΜΑ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ: ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ της ΔΕΥΤΕΡΗΣ συνάντησης
Το μεσημέρι της 16ης Φεβρουαρίου 2016, έλαβε χώρα η δεύτερη συνάντηση μεταξύ Αμαλίας Κάτζου (καταγγέλλουσας) και Παναγιώτη Μουσσά (κατηγορούμενος) στην καφετέρια Due Cavelleri, στη Μαρίνα του Φλοίσβου. Εκεί βέβαια τους περίμενε και ο Παναγιώτης Μαυρίκος, που η Κάτζου επέμενε να συναντήσει δια ζώσης, κατόπιν οδηγιών της Αστυνομίας. Ο Μουσσάς, λοιπόν, της κανόνισε αυτή τη συνάντηση.

image21
Στη κοινή συνάντηση των τριών, ο Μαυρίκος εξέφρασε παράπονα ότι παίρνει λίγα χρήματα τόσο από τη ΔΕΗ όσο και από τα ΕΛΠΕ. Θεωρεί μάλιστα τον εαυτό του αδικημένο, μιας και ως δεξιά εφημερίδα (η ΑΚΡΟΠΟΛΗ) έχει πολλαπλάσια αξία να στηρίξει μια αριστερή κυβέρνηση. Αρα, πρέπει να πάρει πολύ περισσότερα χρήματα εκτός του ότι θα έπρεπε να τον έχουν... «Θεό»! Η Κάτζου –θέλοντας να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους- τους λέει ότι το θέμα των ΕΛΠΕ μπορεί να το κανονίσει αυτή.

[Απόσπασμα από τη δεύτερη συνάντηση, που έλαβε χώρα στις 16 Φεβρουαρίου, μεσημβρινές ώρες, στη Μαρίνα του Φλοίσβου. Συμμετέχει η Αμαλία Κάτζου (καταγγέλλουσα), ο Παναγιώτης Μουσσάς (κατηγορούμενος) και ο Παναγιώτης Μαυρίκος (κατηγορούμενος)].

ΜΟΥΣΣΑΣ: Εχει παράπονα από τη ΔΕΗ, που δεν δίνει τίποτα
ΜΑΥΡΙΚΟΣ: Η ΔΕΗ κατ αρχήν, η ΔΕΗ δεν θέλω εγώ τώρα να...
ΜΟΥΣΣΑΣ: Τώρα να σου πω κάτι. Ασε, θα μιλήσω εγώ με τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, που τα κανονίζω εγώ τα
ΚΑΤΖΟΥ: Ναι, αυτά θα τα κάνεις αυτά. Ναι
ΜΟΥΣΣΑΣ: Μην ανησυχείς, μην ανησυχείς, μην ανησυχείτε καθόλου, συγγνώμη που σας μιλάω στον ενικό, μην ανησυχείτε καθόλου
ΜΟΥΣΣΑΣ: Να σου πω, στα ΕΛΠΕ τους βγάζουνε με το ζόρι για ένα χρόνο πενήντα χιλιάδες
ΚΑΤΖΟΥ: Πόσο; Πόσο;
ΜΟΥΣΣΑΣ: Τέσσερις χιλιάδες το μήνα
ΚΑΤΖΟΥ: Τα ΕΛΠΕ
ΜΟΥΣΣΑΣ: Ναι
ΚΑΤΖΟΥ: Εντάξει, πάνω μου
ΜΟΥΣΣΑΣ: Αυτό λέω, δηλαδή αυτά είναι να μην είναι διπλάσια ρε συ, εκατό χιλιάδες δηλαδή το χρόνο όλο
ΜΑΥΡΙΚΟΣ: Και λέω τι; Σε ποιον να το πω;
ΚΑΤΖΟΥ: Πενήντα παίρνει από τα ΕΛΠΕ και, δίνατε πενήντα; Σας έχουν δώσει;
ΜΟΥΣΣΑΣ: Μου έχουν εγκρίνει σαράντα συν δέκα έκτακτα
ΚΑΤΖΟΥ: Εντάξει, το κάνουμε ένα ενενηντάρι για πλάκα
ΜΟΥΣΣΑΣ: Ρε μαλάκα, ο άνθρωπος του έχει δημιουργηθεί πολιτικό πρόβλημα
ΜΑΥΡΙΚΟΣ: Οχι αυτό, όχι αυτό. Θέλω να πω το εξης. Του ΑΔΩΝΗ στη ΧΩΡΑ το έχω βγάλει εγώ, του ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ εγώ. Την ημέρα που έγινε το debate, βγήκε το βράδυ ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ και τα βαλε με μένα προσωπικά και το Mega.
ΜΟΥΣΣΑΣ: Ναι, ρε.
ΜΑΥΡΙΚΟΣ: Δηλαδή, έχω υποστεί τα κέρατα της ζωής μου και αντί η κυβέρνηση να λέει ο Θεός μου, γιατί από μία αριστερή εφημερίδα αν βγουν έχουν αξία ένα. Από μία δεξιά εφημερίδα, έχουν εκατόν ένα.
ΜΟΥΣΣΑΣ: Εχουν δέκα.
ΚΑΤΖΟΥ: Συμφωνώ απόλυτα.
ΜΟΥΣΣΑΣ: Αυτά τα έχουμε φτιάξει όλα τώρα που θα γίνουν, απλά είναι. Να ξεκινήσουμε τις αλητείες τώρα


 

image22
Στο συγκεκριμένο απόσπασμα περιγράφεται η μεθόδευση με τα εικονικά sites. Ο Μουσσάς εξηγεί στην Κάτζου ότι πρέπει γρήγορα να στηθούν (εικονικά) sites, για να δικαιολογούνται διαφημιστικές καταχωρήσεις σ' αυτά. Τα οποία μπορεί να είναι 5, αλλά δεν πειράζει καθόλου να γίνουν και 6 και 7 και 8! Αρκεί να γίνουν γρήγορα, για να γίνει η δουλειά....

[Απόσπασμα από τη δεύτερη συνάντηση, που έλαβε χώρα στις 16 Φεβρουαρίου, μεσημβρινές ώρες, στη Μαρίνα του Φλοίσβου. Συμμετέχει η Αμαλία Κάτζου (καταγγέλλουσα), ο Παναγιώτης Μουσσάς (κατηγορούμενος) και ο Παναγιώτης Μαυρίκος (κατηγορούμενος)].

ΜΟΥΣΣΑΣ: Μαλάκα, πρέπει να κάνουμε πέντε site να τελειώνουμε
ΚΑΤΖΟΥ: Μας φτάνουν τώρα; Τι πέντε; Έξι. Μαλάκα, έξι
ΜΟΥΣΣΑΣ: Τι Έξι; Εγώ είμαι μέσα και εφτά. Και στ΄ αρχίδια μου
ΚΑΤΖΟΥ: Άρχισες τα τέτοια, τώρα
ΜΟΥΣΣΑΣ: Να σου πω, δεν είναι για τον ΧΡΗΣΤΟ. Για μας λέμε τώρα
ΚΑΤΖΟΥ: Για μας.
ΜΟΥΣΣΑΣ: Να σου πω, εφτά, οχτώ, στ' αρχίδια μου, ρε μαλάκα
ΚΑΤΖΟΥ: Αλλος τα κάνει
ΜΟΥΣΣΑΣ: Να σου πω, πέρα από εμάς τους τρεις, μη μπλέκεις άλλον γιατί δεν ξέρεις ποτέ, πότε θα μιλήσει και πού.
ΚΑΤΖΟΥ: Μη μας τη φέρει ε; Πες του ΧΡΗΣΤΟΥ να κάνει έξι. Θα του βρω εγώ τα ονόματα
ΜΟΥΣΣΑΣ: θα του βρω και εγώ ονόματα το βράδυ
ΚΑΤΖΟΥ: Να σου πω; Μήπως θέλει τα λεφτά; Να του τα δώσουμε
ΜΟΥΣΣΑΣ: Όχι, ρε μαλάκα. Και του λέω κάνε copy paste, ρε μαλάκα
ΚΑΤΖΟΥ: Μια ώρα δουλειά είναι αυτό το πράγμα


 

2390

Στη συνέχεια της δεύτερης συνάντησης και αφού έχει αποχωρήσει από την παρέα ο Παναγιώτης Μαυρίκος, η Κάτζου παρακαλεί τον Μουσσά να μιλήσει στη ΝΔ να μην τη στοχοποιούνε. Να σημειωθεί ότι η Κάτζου το αναφέρει αυτό, γιατί στην πρώτη τους συνάντηση, ο Μουσσάς της είπε ξεκάθαρα ότι είναι «στοχοποιημένη» από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης!

[Απόσπασμα από τη δεύτερη συνάντηση, που έλαβε χώρα στις 16 Φεβρουαρίου, μεσημβρινές ώρες, στη Μαρίνα του Φλοίσβου. Συμμετέχει η Αμαλία Κάτζου (καταγγέλλουσα), ο Παναγιώτης Μουσσάς (κατηγορούμενος) και ο Παναγιώτης Μαυρίκος (κατηγορούμενος)].

ΚΑΤΖΟΥ: Να σου πω. Πες τους εκεί στη Νέα Δημοκρατία να μη με στοχοποιούνε, να με βγάλουν από το κάδρο, αφού έχεις τώρα τα cone σου
ΜΟΥΣΣΑΣ: Ολα θέλουν τρόπο, ρε παιδάκι μου
ΚΑΤΖΟΥ: Στο ζητάω αυτό γιατί φοβάμαι. Αφού στο λέω
ΜΟΥΣΣΑΣ: Αστο σε μένα, τώρα.
ΚΑΤΖΟΥ: Το αφήνω σε σένα. Να μη στο πω όμως;
ΜΟΥΣΣΑΣ: Να σου πω; Ο άλλος πάντως να ξέρεις στον έχωνε.
ΚΑΤΖΟΥ: Ποιος;
ΜΟΥΣΣΑΣ: Ο δικός μου. Μου λέει ...(ακατάληπτο)... πάντως, να σου πω κάτι; Με αυτό που του είπαμε, θα πάει να το διορθώσει, οπότε
ΚΑΤΖΟΥ: Ε ναι, είμαι σίγουρη, τρέχει ήδη τώρα, νομίζω ότι, κατοστάρι κάνει. Ασ΄ τον τι λέει τώρα
ΜΟΥΣΣΑΣ: Να σου πω, το έχει καταλάβει ότι είμαστε σοβαρή ομάδα;
ΚΑΤΖΟΥ: Εντάξει, τα έχει δει όλα
ΜΟΥΣΣΑΣ: Γιατί;
ΚΑΤΖΟΥ: Γιατί γουστάρει ρε παιδί μου τρελά αυτό το πράγμα. Δε καταλαβαίνεις τώρα; Ότι είμαστε ομάδα και τα καλύπτουμε όλα και τα λοιπά;
ΜΟΥΣΣΑΣ: Α, το έχει ακούσει που εγώ είμαι μαζί σου...(ακατάληπτο)...
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΚΥΚΛΩΜΑ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ: ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ της TΡΙΤΗΣ συνάντησης 


Το βράδυ της 16ης Φεβρουαρίου 2016, έλαβε χώρα η τρίτη (και τελευταία συνάντηση των πρωταγωνιστών), το περιεχόμενο της οποίας κατεγράφη από την Αστυνομία. Σ' αυτήν, εκτός από την Αμαλία Κάτζου (καταγγέλλουσα) και τον Παναγιώτη Μουσσά (κατηγορούμενος) συμμετέχει και ο Χρήστος Φράγκου, διευθυντής του sofokleousin.gr (κατηγορούμενος). Οι τρεις τους συναντήθηκαν στο μαγαζί ΠΟΡΤΕΣ, στο Παλαιό Ψυχικό.

Εδώ, αξίζει να τονίσουμε ότι η Αμαλία Κάτζου ως δημοσιογράφος αρθρογραφεί κατά καιρούς στο sofokleousin.gr και άρα υπήρχε η γνωριμία με τον Φράγκου. Εξου και η οικειότητα στο διάλογο που ακολούθησε...

image215
Πιο ξεκάθαρο δεν γίνεται. Ακόμη και... «το δένδρο» ή «το κάδρο» προτρέπουν τον Φράγκου να ονομάσει τα νέα του sites. Αυτά που πρέπει να ετοιμαστούν γρήγορα, για να μπορέσει να δικαιολογηθεί η διαφήμιση! Βέβαια, το μεγαλύτερο πρόβλημα του Φράγκου δεν είναι τα ονόματα αλλά... η έλλειψη... μπροστινών για αυτές τις εταιρείες. Όμως, τελικά βρέθηκε η λύση! Θα βάλουν 6 sites σε δύο εταιρείες! Οπότε, κανένα πρόβλημα! Μπορούν να τα πάρουν τα λεφτά!!!

Και μετά την ΕΥΔΑΠ να πάρουν και από τη ΔΕΗ και από τα ΕΛΠΕ. Αλλά όχι κι από την Περιφέρεια Αττικής, γιατί –όπως τους ενημερώνει ο Φράγκου- στη Δούρου «ακόμη και με την κομματική ταυτότητα δαγκωμένη να πας, από εκεί λεφτά δεν θα πάρεις».

[Απόσπασμα από την τρίτη συνάντηση, που έλαβε χώρα στις 16 Φεβρουαρίου, το βράδυ, στο Π. Ψυχικό. Συμμετέχει η Αμαλία Κάτζου (καταγγέλλουσα), ο Παναγιώτης Μουσσάς (κατηγορούμενος) και ο Χρήστος Φράγκου (κατηγορούμενος)].

ΜΟΥΣΣΑΣ: Λοιπόν άσε το βυζί της Σοφίας τώρα και πάμε να δούμε τι κάνουμε με τα δικά μας βυζία. Λοιπόν ρε μαλάκα πως είναι δυνατόν τόσο γατόνι άτομο που είσαι και έχεις μόνο δύο
ΦΡΑΓΚΟΥ: Ρε μαλάκα δεν έχω ονόματα, μα δεν έχω ονόματα αλλά
ΜΟΥΣΣΑΣ: Βάλτο ρε μαλάκα... «Το δέντρο», «Το κάδρο».
ΦΡΑΓΚΟΥ: Δεν μπορείς να βάλεις. Δεν είναι εύκολο, ρε μαλάκα
ΜΟΥΣΣΑΣ: Γιατι;
ΦΡΑΓΚΟΥ: Τι γιατί; Γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι γύρω μου είναι κόκκινοι χα, χα
ΜΟΥΣΣΑΣ: Τι κόκκινοι;
ΦΡΑΓΚΟΥ: Έχουν από υπηρεσίες μέχρι εφορίες όλες. Ποιόν να βάλεις; Πρέπει να είναι καθαρά, πρέπει να είναι παρθενογένεση
ΚΑΤΖΟΥ: Αυτό που λέει, έχει δίκιο
ΜΟΥΣΣΑΣ: Μισό λεπτάκι, ωραία θα βάλεις σε μια εταιρεία δύο-τρία site μαζί
ΚΑΤΖΟΥ: Πιο σιγά, ρε παιδιά
ΦΡΑΓΚΟΥ: Τέτοια βάζω όσα θες, ρε μαλάκα
ΜΟΥΣΣΑΣ: Ε, βάλε τα, ρε μαλάκα. Πες τους και βάλε τα
ΦΡΑΓΚΟΥ: Αυτά τα έχω. Μην αγχώνεσαι. Δεν είναι θέμα αυτό
ΜΟΥΣΣΑΣ: Έχουμε web site
ΦΡΑΓΚΟΥ: Ναι ρε
ΜΟΥΣΣΑΣ: ωραία. Έχουμε έξι site;
KATZOY: Κάνε το σταυρό σου; Τον έκανες;
ΦΡΑΓΚΟΥ: Από αυτά έχω όσα θες
ΜΟΥΣΣΑΣ: Ωραία να σου πω, δεν σου στέλνει εσένα
ΦΡΑΓΚΟΥ: Έχω, έχω καταχωρημένα και τρέχουνε έντεκα...(ακατάληπτο)...που τρέχουνε, που δεν δουλεύουν
ΜΟΥΣΣΑΣ: Τότε γιατί με κάνεις να αρρωστήσω, γέρο άνθρωπο, να πεθάνω ότι έχεις φτιάξει μόνο δύο;
(...)
ΜΟΥΣΣΑΣ: Ε, εντάξει. Πάμε τώρα, ερώτηση: Αύριο μπορείς να έχεις τα έξι site, ρε μαλάκα, να κάνεις πρόταση με δύο εταιρείες;
ΦΡΑΓΚΟΥ: Ναι, ρε.
ΜΟΥΣΣΑΣ: Πόσα θα βάλουμε για κάθε site και πόσους μήνες;
ΦΡΑΓΚΟΥ: Κάτσε να κατέβει αυτό. Αυτό θα πάει σιγά- σιγά περίμενε, μην είσαι βιαστικός. Αυτοί εκεί πέρα είναι ακόμα απαίδευτοι. Ο άλλος παθαίνει εμφράγματα
ΚΑΤΖΟΥ: Ποιός;
ΦΡΑΓΚΟΥ: Ο ΜΠΕΝΙΣΗΣ, όταν τα βλέπει. Περίμενε.
(...)
ΜΟΥΣΣΑΣ: Σου λέω. Άμα βάλεις τρία, μάλλον άμα βάλεις στις τρεις εταιρείες από δύο...
ΦΡΑΓΚΟΥ: Κάτσε ρε μαλάκα, δύο εταιρείες είναι;
ΜΟΥΣΣΑΣ: Αυτές οι δύο. Από τρία. Άμα βάλουμε σε κάθε site από δυόμιση χιλιάδες είναι πολλά;
ΦΡΑΓΚΟΥ: Ναι, ρε μαλάκα, για την ΕΥΔΑΠ. Εκεί περνάνε πάνω από χιλιάρικο και τσεκάρει ο άλλος, σου λέω
ΚΑΤΖΟΥ: Μα, εγώ δεν υπογράφω, έτσι, είμαι μόνο ο...
ΜΟΥΣΣΑΣ: Δεν έχουμε πρόβλημα, απλώς τσεκάρει. Μην είσαι μαλάκας τώρα. Μισό λεπτό. Δυόμιση χιλιάδες στο site, ωραία; Λοιπόν, πόσα είναι, πέντε ή έξι; Έξι, ωραία. Είναι λοιπόν δέκα πέντε χιλιάδες, τα λέω καλά; Τα οποία είναι δύο διαφορετικές εταιρείες, επί τρεις μήνες, γιατί λέω να το κάνουμε τρίμηνο, είναι σαράντα πέντε χιλιάδες. Είσαι μαλάκας; Και μετά θα έρθω εγώ εδώ πέρα την άλλη εβδομάδα. Και θα βάλω τα site μέσα. Μετά πάει και στα ΕΛ.ΠΕ
ΦΡΑΓΚΟΥ: Στα ΕΛΠΕ δεν πάει εύκολα
ΜΟΥΣΣΑΣ: Τώρα, εντάξει. Στη ΔΕΗ. Και θα δώσει και η ΡΕΝΑ η ΔΟΥΡΟΥ, που δίνει στα, πως το λένε, από το ΕΣΠΑ και λοιπά...
ΦΡΑΓΚΟΥ: Καλά, η ΡΕΝΑ η ΔΟΥΡΟΥ, φίλε, πιο εύκολα παίρνεις την κιλότα της παρά λεφτά από τη ΔΟΥΡΟΥ, αλλά εντάξει. Η ΔΟΥΡΟΥ, μαλάκα, για να σου δώσει λεφτά, δεν φτάνει να είσαι ούτε το... Και με την κομματική ταυτότητα δαγκωμένη όπως στο στρατό, εκεί να πας, δεν θα πάρεις.


 

image77

Και κάποια στιγμή τίθεται το ερώτημα: «Καλά, από την Εθνική δεν θα πάρουμε τίποτα;» Τότε, (και πάλι) ο Φράγκου, που έχει ήδη προσπαθήσει στο παρελθόν, τους ενημερώνει ότι για να πάρουν χρήματα από την Εθνική, θα μπορέσουν να το κάνουν ΜΟΝΟ μέσω του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ! Απολαυστικό το απόσπασμα...

[Απόσπασμα από την τρίτη συνάντηση, που έλαβε χώρα στις 16 Φεβρουαρίου, το βράδυ, στο Π. Ψυχικό. Συμμετέχει η Αμαλία Κάτζου (καταγγέλλουσα), ο Παναγιώτης Μουσσάς (κατηγορούμενος) και ο Χρήστος Φράγκου (κατηγορούμενος)].

ΜΟΥΣΣΑΣ: Ερώτηση: Στην Εθνική δεν θα πάμε τα site να πάρουμε από την Εθνική;
ΦΡΑΓΚΟΥ: Μπα. Στην Εθνική δεν έχω πάρει ούτε εγώ, ρε μαλάκα, με δουλεύεις;
ΚΑΤΖΟΥ: Κάνουμε αγώνα για την Εθνική, με δουλεύεις τώρα;
ΜΟΥΣΣΑΣ: Μην τους το χαρίσεις, ρε μαλάκα. Μην τους το χαρίσεις
(...)
ΦΡΑΓΚΟΥ: Στην ΕΘΝΙΚΗ μπορούμε να πάρουμε λεφτά μόνο μέσω του ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Κανένας άλλος.
ΜΟΥΣΣΑΣ: Άσε ρε μαλάκα
ΚΑΤΖΟΥ: Σάικο
ΜΟΥΣΣΑΣ: Για πες τώρα
ΚΑΤΖΟΥ: Εσύ πες. Τι έλεγες;
ΦΡΑΓΚΟΥ: ΕΘΝΙΚΗ μπορούμε να πάρουμε μόνο μέσω του ΚΥΡΙΑΚΟΥ άμα έχουμε πρόσβαση στον ΚΥΡΙΑΚΟ. Αυτός τα λέει σωστά
ΜΟΥΣΣΑΣ: Άσε με τώρα. Μισό λεπτάκι επειδή πέφτουνε κορμιά θα έρθουνε και καλά καβλιά από τη ΝΔ, καταρχήν ενημέρωσε τον δικό σου