Πόρτααααα! Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017 17:07

@Ο Κυριάκος της φαμίλιας άφησε ανοιχτές τις πόρτες του κόμματος. Μα καλά δεν φοβάται μη και μπουν τίποτα κλέφτες και του κλέψουν τις προτάσεις σωτηρίας;

Ή μη του κλέψουν την ιδεολογία;

Ή ακόμα χειρότερα μην του κλέψουν τον Φωτήλα;

Τι θα κάνει η ΝΔ χωρίς Φωτήλα; Τι θα κάνει η χώρα χωρίς Φωτήλα.

@ Κάποια στιγμή έλεγε ο συριζα ότι με ένα νόμο και ένα άρθρο θα καταργούσε το μνημόνιο. Τελικά με ένα άρθρο αποχωρεί η Βρετανία από την Ευρώπη.

@Ο Σόιμπλε είπε στην Μεγάλη Βρετανία να μην τολμήσει να γίνει φορολογικός παράδεισος. Με τι την απείλησε; Με έξοδο από το ευρώ;

δηλωσεις_τσιπρα.jpg

Μπα, μάλλον με νέα μέτρα στην Ελλάδα θα την απείλησε.

@Επίσης ο Σόιμπλε είπε ότι δεν θα ασχοληθεί και πολύ με την Ελλάδα, να δεχθεί τα πάντα να τελειώνουμε… και δείχνοντας ότι έχει χιούμορ συνέχισε: δεν θα αντικαταστήσω εγώ τους θεσμούς.

@Και ένας θεσμός που δεν αντικαθιστά ο Σόιμπλε είναι το ΔΝΤ. Το οποίο λέει ότι γουστάρει να συμμετέχει στο ελληνικό μνημόνιο.

Το οποίο ΔΝΤ έχει κάνει σμπαράλια τους κανονισμούς του για τα μάτια του Σόιμπλε. Τώρα απαιτεί νέα μέτρα για να συμμετέχει και αφού ο Σόιμπλε δεν έχει αντίρρηση….

@Ο Θεοδωρικάκος είπε ότι ο Κυριάκος της φαμίλιας σε όλα του τα ταξίδια κάνει επαφές για να έρθουν δουλειές στην Ελλάδα όταν γίνει πρωθυπουργός.

Αν μάλιστα συνεργαστεί με τον Λεβέντη που έχει και αυτός τα δικά του κονέ…. ο παράδεισος είναι μπροστά μας.