Πρόθυμα θύματα Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017 15:59

@Αρχίζουν οι εκλογικές αναμετρήσεις στην Ευρώπη και το καλοκαίρι ποιος θα έχει μυαλό να εκβιάσει την Ελλάδα να δεχθεί τα μέτρα του ΔΝΤ, του Σόιμπλε, τους Ντάισεμπλουμ και 2-3 περαστικών από τις Βρυξέλλες;

@Μάλλον κανείς.

@ Οπότε είπαν να κάνουν τον εκβιασμό τώρα. Θέλετε να κλείσουμε αξιολόγηση και να παραμείνετε στο ευρώ;

Μειώστε συντάξεις, μειώστε μισθούς, κάντε απολύσεις, καταργήστε το αφορολόγητο, πουλήστε ότι έχει μείνει απούλητο, αυξήστε το ΦΠΑ και επειδή όλα αυτά δεν φτάνουν για να σας ισοπεδώσουμε ολοκληρωτικά θα βάλουμε και στόχο 3,5% πλεονάσματα για καμιά δεκαριά χρόνια.

@Και μην κοροϊδευόμαστε…. όλα αυτά δεν έχουν σχέση με τον συριζα. Αδιαφορούν πλήρως για το ποιος είναι στην κυβέρνηση αφού είναι πρόθυμος να παίξει τον ρόλο του θύματος.

@Κάποιοι αφελείς (;) λένε ότι πρέπει τα ενωθούν τα κόμματα της Ελλάδας και να διαπραγματευτούν από κοινού.

Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Θα τεθεί το γνωστό δίλλημα ευρώ ή grexit και με τον εκβιασμό θα υποχωρήσουν στις διαταγές της τρόικας.

@Μην ξεχνάμε ότι το τρίτο μνημόνιο ψηφίστηκε σχεδόν από όλα τα κόμματα, εκτός ΚΚΕ και χα.

@Πότε λοιπόν θα τελειώσει αυτή η ιστορία; Όταν φτάσουμε στους στόχους που περιέγραφαν στο πρώτο μνημόνιο που στην ουσία του είχε ορίζοντα μέχρι το 2021.

Μισθοί 300 ευρώ, συντάξεις 270 ευρώ, κανένα εργασιακό δικαίωμα, ξεπούλημα προς όφελος συμφερόντων δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας (που γίνεται δημόσια λόγω χρεών προς το δημόσιο - χμ! λες γι΄ αυτό να πιέζουν για δυσβάσταχτα φορολογικά μέτρα;), εξασφάλιση αποικιοκρατικών κυβερνήσεων μέσω συντάγματος…

Γιατί θέλουν και σύνταγμα μνημονιακό.

αναπτυξη.jpg