Σαχλαμάρες με σχέδιο Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017 17:09

@Άντε πάλι με την ατελείωτη σαχλαμάρα αυτού του τόπου, που πολλαπλασιάζεται από δημοσιογράφους….

@Όταν είχαμε πρωτομπεί στα μνημόνια αν κάποιος έλεγε ότι θα έπρεπε να συζητηθεί ως υπόθεση μια αναδιάρθρωση του χρέους τον στήνανε στον τοίχο για να τον εκτελέσουν ως προδότη της χώρας.

Και μια ωραία πρωία έσκασε ο Μπένι με μια αναδιάρθρωση που ήταν όλη δική μας (άσχετα που ο μπαγάσας κατάφερε ενώ κούρεψε το χρέος κατά 110 δις να αυξηθεί το χρέος μας αντί να μειωθεί).

@Αν όμως είχε προηγηθεί μια τίμια συζήτηση θα ξέραμε και τι είναι το κούρεμα και τι είδους κουρέματα υπάρχουν και ανάλογα με το τι επιλογή κάνει κάποιος υπάρχουν αυτοί που την πληρώνουν και αυτοί που την γλιτώνουν.

@Ίσως λοιπόν όλο αυτό να γίνεται για να μην έχει ο λαός μια ξεκάθαρη άποψη και να καταπίνει αμάσητα ότι του προσφέρει ο κάθε Μπένι.

vvv.jpg

@Τώρα έπεσαν να φάνε ζωντανό τον Ξυδάκη γιατί είπε ότι πρέπει να γίνει κάτι, που σε μια χώρα με σοβαρούς πολιτικούς θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει το 2010.

Μια συζήτηση για εθνικό νόμισμα.

@Ίσως να θέλουν πάλι να μας πιάσουν στον ύπνο, να έρθει ένα εθνικό νόμισμα δομημένο από τον Σόιμπλε, κομμένο και ραμμένο στα γερμανικά συμφέροντα.

Και αντί να αποκτήσουμε εθνικό νόμισμα για να μπορεί η όποια κυβέρνηση να εφαρμόζει ελεύθερα την πολιτική που θεωρεί σωστή, να αποκτήσουμε ένα νόμισμα το οποίο να συνοδεύεται από ένα μνημόνιο.

@Κλείνοντας παίρνω πίσω τα περί σαχλαμάρας, υπάρχει κεντρικός σχεδιασμός για αποδόμηση της όποιας πληροφορίας ή αλήθειας…. εντάξει υπάρχουν και κάποιοι που απλά παπαγαλίζουν για να κερδίσουν νούμερα.

@Αυτό είναι το τελευταίο κείμενο σε σταθερή βάση μέσα από αυτό το site. Σας ευχαριστώ που με διαβάζατε…. κατά καιρούς θα τα λέμε βέβαια!!!

Καλή αξιολόγηση!!!